Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
Új hozzászólás Aktív témák
-
cz28
csendes tag
sziasztok nem tudtok valami jo körbála skint?
-
gogabi79
tag

Letöltés:
[link] -
cz28
csendes tag
http://prohardver.hu/dl/upc/2013-03/434063_big_000676744
http://prohardver.hu/dl/upc/2013-03/434063_big_0003990206.jpg3.jpgilyeneket találtam de még keresek
-
cz28
csendes tag
http://prohardver.hu/dl/upc/2013-03/29/434063_ijs6j4nqsjbumvq7_big_0009996915.jpg
Kicsit lepukkant de talán tudsz valamit használni belöle
-
gogabi79
tag

Ahogy igértem,készül a Rába 831 nyerges vontató is!.Ő is Landwirtschafts Simulator 2011 hez készül.És lesz majd potis hozzá. -
cz28
csendes tag
Hello!Nincs valami ötletetek hogy miért van az hogy eredeti a játék ráadásul platina és az extra az az a dlc 2 nem tudom feltelepíteni mert azt írja ki hogy:aktiválás sikertelen.online aktiválási korlátjának túllépése.
Ezt miért írja ki?Már többször újra raktam a játékot és ezt írja ki pedig eredeti -
jani 204
csendes tag
nem tudna valaki az ls 11-hez MŰTRÁGYÁS PACKOT??(1 db 1000l-es tartály+raklapvilla,műtrágyás zsák+big zsákemelő)köszi

-
cz28
csendes tag
http://truckgame.ru/load/64-1-0-4022
-
cz28
csendes tag
http://truckgame.ru/_ph/22/179414780.jpg
-
cz28
csendes tag
http://prohardver.hu/dl/upc/2013-03/23/434063_es1w6uzhqi2kkwin_179414780_2.thumb.jpg
-
gogabi79
tag
Sziasztok!
Van e esetleg valakinek ls2011 hez 100% jolmüködő Rb AutoStack bála felszedője/Piros/Én amit találtam,és kiprobáltam,az felveszi,majd megint megcsinálja,és egy oldalon vannak a bálák.Én arra gondolok,hogy netán mivel van már 13 ba is átrakva,igy a mod megkavarodott.
-
apach
senior tag
válasz
jani 204
üzenetére
Tessék:
[link]
A MIRROR szóra katt alul, majd a megnyíló oldal jobb felső sarkában várd meg a visszaszámolást,
utána Katt aSkip ad szóra és indul a letöltés egyből.A Lechmanianál 3 számjegyes kód beír, visszaszámol, majd katt download gombra.
De gondolom tudod ezeket már. Am csak beírtam googleba hogy: zetor 11441 mods ennyi.Innen meg hátha találsz JD-t.
[link]vagy itt:
[link] -
jani 204
csendes tag
tundátok adni zetor 11441-est vagy jd 6170R-t?közi
-
apach
senior tag
Hali mindenki aki még jár ide.

Nos. A REJTETT fájlokat hogyan vagy milyen módon tudom egy adott gépnél előszedni?? Ugyanis 2011 be találtam egy totál hibátlan szuper Claas 850 dual felnis stb Trakeszt de az i3d és a GÉP XML je asszem többek közt, el van rejtve, sőőt valószínű hogy a textúrája is, ami viszont kellene ez pont a Textúra, mert szeretném más színűre csinálni. Azt sem tudom így megnézni hogy multis e vagy sem.
Van egy Kamionom is ilyen, meg 1-2 pót is, de ezeknél viszont totál semmilyen mappa vagy fájljuk nem látható a Zipjükön belül. Pedig pl a Kamiont is szeretném át skinezni ha olyan a skinje, mert a jelenlegije nem igen tetszik.A válasz privibe is jöhet akár. Előre is nagyon köszi.
-
-
ObiGabi
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérek:
Térkép szerkesztésbe kezdtem, ami lassan, de bizonytalanul halad.
Kérdésem az lenne, hogy az átszerkesztett térképet hogy tudom a PDA-ba megjeleníteni?
Eredetileg a pda_map.dds kép file tartalmazza a PDA térképet, ezt kellene lecserélni. De hogyan? -
apach
senior tag
Hmm. akkor max nem teszem be a platinumos dolgokat.
meg próbálhatjuk ha gondolod. Max, újra indítom a játékot.
De akkor skype kellene hogy legyen még neked hogy a dolgokat át küldhessem. NEM olyan mapon játszunk amúgy hogy kelljen a dlc pakkok egyike is, így Te is tudsz rajt játszani. -
apach
senior tag
Szia!
Hozzám tudsz. ObiGabival játszok multiban, báár, mostanság eltűnt rendesen. :S
A szerver nálam megy, így én adok gépeket is akkor viszont, skype elérhetőség kellene hogy jobban tudjunk beszélgetni meg hát, Én sokszor fent vagyok ott a Travian játék miatt. 2 vagy 3 féle Kombájn van benn így válogathatsz is akár.
Több féle Trakesz, stb stb.
Fent vagyok jelenleg is skypeon.
Remélem viszont, hogy eredeti játékod van és Platinumos kiadás, mert azon játszunk. :S -
Kiss70
aktív tag
Sziasztok!
Van csapat ahova lehetne csatlakozni?Természetesen online ba.
-
apach
senior tag
No. Lexion 780 gép át skinezve.

Bocs, hogy ennyit írok sorba, de. Mint már többször jeleztem, NEM az Én hibám, hogy alig pár perc után kiírja
hogy letelt az idő a módosításra. (persze nem pont ez a szöveg de ez a lényege). Biztos tudjátok mire értem, főleg az oldal rendben tartói stb. Szerintem, ezt el kellene törölni ezt a korlátot, mert akkor, most kb 20 perc után, nem kellene a saját írásomnál a Válaszra kattintanom és Úgy beírnom megint, hanem akkor a korábbit tudnám módosítani és ennyi. Annyi kellene csak, hogy ez a módosítós idő úgy legyen, hogy a legelsőnek beírt szöveget ne lehessen már módosítani és ennyi, de hozzá bővíteni lehessen. Nem oktatásként szánom, csak gondolat és ötlet az oldal fenntartói felé. Nekik és a moderátoroknak stb is könnyebb dolguk lenne szerintem.
De most visszatérve a géphez.
Mint látni, ez a színe egy 770-s TT kombinak is.
Fogtam és rátettem ugyan azt a skint, csak 1 részt kellett Painttal kivágnom és áttennem a 770-s skinre.
Én meg nekiálltam hülye fejjel kicsinyenként át színezni.
Akinek esetleg kell a skin, annak szívesen odaadom, persze nem ezzel a színnel, hanem valamilyen zölddel.
Utána csak Gimp progi kell, beállítani egy színt ami tetszik, oszt kijelölni a zöld színt és pár kattintás, vagy hasonló és kész. Mentés Vissza konvertálni PNG ből DDS be bemásolni a gép mappájába és ezzel ennyi a dolog. Utána gép XML be belemenni Notepaddal megkeresni a nevét, és az adott színt bele írni a nevébe hogy a shopban ne keverje az ember össze.
(mint én eleinte). 
gogabinak szerintem ezt nem hiszem hogy írnom kell, mert sokkal többet tud nálam.
Biztos vagyok benne.
Viszont a gépnek ugyan ezt a skinjét koszítottban is meg kell csinálni, mert amikor koszolódik, akkor az előző színe kerül elő.
Báár, lehet színváltós is.
Na rövidre zárva a dolgot, akit érdekel a dolog, írjon nekem, és akár skypeon is segítek ha kell mikrofonon keresztül. 
A skint is át tudom küldeni könnyen ott pluszban. -
apach
senior tag
Hoztam képet, egy skin próbámról.
A gépet max eredeti skinnel adom tovább, vagy max még egyedi színt teszek rá úgy, hogy az illető ad egy szín kódot amit beilleszthetek a színezőbe és utána rátehetem a gépre.Ehhez, tessék egy HTML Színkód Generáló, amiben a mindjárt bemutatott gép szkin színét is csináltam hogy az oldalt teszteljem.
Tehát a weboldal:
[link]És most a gép a skinnel.

[link]Remélem tetszik.

-
apach
senior tag
Hát igen. De komolyan, nem piszkálódás képpen írom, de nekem szinte semmit nem segítettek anno, magam kerestem meg mindent. Én pl neki már írtam pár oldalt, plusz írtam hogy milyen szöveget írjon google keresőbe stb. Nem Chrom böngészője van? Tegye fel, és már meg is oldotta a külföldi oldalak fordítása. De pl soknál érdemesebb eredetin hagyni, mert pl a Claas nevet, hülyeségre fordítja le pl, több másik fajta nevével együtt.
Már amúgy 2013 topikban is szóltam ezért is rájuk, meg azért is, hogy akinek tört játéka van, az ne is írjon inkább, mert a szabály szerint tudtommal Warez, vagyis tiltott. -
gogabi79
tag

-
apach
senior tag
válasz
jani 204
üzenetére
Hali.
Tessék, így pontosabb a link mert így csak 2011 re van, és nem keverve a 2013-verziósakkal.:
Több mint 300 pótkocsi... De amúgy, mented Te egyáltalán ezeket az adott oldalakat könyvjelzőidbe?? Mert ha igen, akkor a Google Chrommal tudnád fordítani is az oldalakat, és magad is találnál...
-
jani 204
csendes tag
tudna valaki adni forgózsámolyos/billencs pótkocsit?
-
gogabi79
tag
Elővettem a fülkenélküli Dutrám s egyenlöre ,ilyen

Másik kereket kapot,de szerintem ezzel is jot mutat. -
GARFILDDDD
csendes tag
az érdekelne hogy a raklapon lévő lisztel - superior flour mit kell csinálni ??és a fatelepel -vagy fa telepen mit lehet csinálni van egy épület mögött egy raklapon a fatelepen magok????és a vizi malomal mitkell a fa melett ???egyedül játcom nem a neten? köszi
-
GARFILDDDD
csendes tag
sziasztok lenne 3 kérdésem
az érdekelne hogy a raklapon lévő lisztel - superior flour mit kell csinálni ??és a fatelepel -vagy fa telepen mit lehet csinálni van egy épület mögött egy raklapon a fatelepen magok????és a vizi malomal mitkell a fa melett ???egyedül játcom nem a neten? köszi -
gogabi79
tag
Szántásmodban valaki jártas?(PloughingModBeta)Jó lenne egy olyan rába is már 11 hez
-
apach
senior tag
Én ezt a 2 skint próbálom a gépemen megtalálni, de nem túl sok sikerrel megy. Remélem nem töröltem valamikor. Pórkocsi skinnel együtt töltöttem le Traktoros pakkban.
De ezt csak a régebbi formájú Fendt gépekre lehet rátenni tudtommal, báár, nem próbáltam a Modhosteres géppel.
-
apach
senior tag
Ok, megkapod.
Én úgy is csak a skint módosítottam. 
A gépet eredetileg Piros fehérben töltöttem le, mint a korábbi képen ahogy láttad ezzel a színnel.
Meg, van sötét kékben is abban a kinézetben. Ezt a mostanit Én alkottam át kicsit. A fekete nincs az eredeti gépes színén. -
apach
senior tag
Meg is hoztam az Új kinézettel.

Ezt lesd meg.
Így mégiscsaj jobban néz ki nem?
És ez már hibátlan.
Vágóasztalkocsija és vágóasztala mint látni felcsatolva is, azonos színű már.
packba is van téve. 
De, nagyon töröm a fejem odaadjam e ezt már valakinek.
ha szépen kérsz meggondolhatom magam 
-
apach
senior tag
Szia!
Ha gondolod, majd odaadom neked is. Multizni tudsz amúgy? Erős géped és neted van?
Még a vágóasztal, a vágóasztalkocsi nincs át színezve.
Amúgy, mint írtam próba volt csak ez a szín. 
Piros és Kék színben töltöttem le az adott gépet.
Viszont egy másik Packnál egyik srác a 2013 topikból segített át szkinezni, mert nem bírok azzal a skinnel az istenért sem. :S -
gogabi79
tag
-
apach
senior tag
-
zsolesz0803
tag
Szia én meg nagyon kezdő játékos vagyok még
nem igazán tudom mit hol és hogy lehet átirkálni, egyedül a pótkocsi vagy kombájn kapacitását tudom átirni azokat át szoktam írni hogy több férjen bele, mert a nagy farmokat szeretem és legalább egy pár kerülő férjen bele a kombájnba is hogy ne kelljen mindíg üríteni! Esetleg ha gondolod próbáld meg azt hogy átírod a kapacitását, és akkor ugyanannyi idő alatt a többet billenti le
Jobb ötletem sajnos nincs! -
gabitó
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Szia!
Én egy kamion póttal vagyok hasonló helyzetben, lassan csorog le róla a mottyó. Akár mit próbálok rajta írni, szerkeszteni valahogy nem sikerül, pedig tutti kis pót!
-
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Szia!
Huh. Háát, lehet hogy meg lehet csinálni de Én hiába szerkesztek mapot is, de ilyennel még nem foglalkoztam sosem. :S Így nem tudom.
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok nemtudja valaki hogy a gabonatároló silót, ami a farmon van meglehet e úgy csinálni, hogy egy kicsit gyorsabban kiengedje a magot? És ha igen akkor hogy lehetne? Köszönöm a segítséget !
-
apach
senior tag
válasz
jani 204
üzenetére
Én tudnék, de biztos magad is találsz pl az általam már vagy 20 szor írt, modhoster.com oldalon.
Bocsi, nem akarok bunkó lenni, de:
Tessék most utoljára, amiért bocsi, de már vehetnéd a fáradtságot arra hogy használd Pl a Google keresőt.
Ez az az oldal. Mellesleg, csak azt kell beírni a keresőbe, (de ezt már írtam pont neked nem rég), hogy:
Farmer Simulator 2011 mods vagy pedig, Farmer Simulator 2011 Manure Spreader a mostani adott helyzetben.
Csak az angol nevét kell a játék neve után írni és ennyi, és már pakolja is az oldalakat ki. -
jani 204
csendes tag
nem tudna valaki az ls 11 be 2 tengelyes trágyaszórót?
-
apach
senior tag
válasz
gogabi79
üzenetére
Szia!
Hát igen, így van. Én skinezni akarnék még, hogy pl az egyik Lexion packban amiben miért is ne, ömlesztve, 1 modDescbe vannak írva a Gép, a 2 féle vágóasztal, a Tam Leguan Quatro vágóasztal kocsi. És hát, a vágóasztal kocsit nem tudom kicserélni a pakkban, viszont, a többit szeretném át skinezni de nem tudom. .( Nem értek hozzá. Kukorica vágóasztalt kellene, 1 Napraforgó vágóasztalt és a Tam Leguan vágóasztalkocsi 1 részét át színezni pirosra. Az Editort már elég jól, de nem teljesen tudom használni, de az ilyen Paint stb progikkal már hadilábon állok.
-
gogabi79
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Arrol a modhoster oldalról a wip mód nál ott közzé teszik a készülő modokat.de ki tudja,mikor lesznek meg osztva
-
apach
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Szia!
Tudtommal nem lehet, báár, eddig még nem is próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- World of Tanks - MMO
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Dell Vostro 5481, 14" FHD, i5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

már szemet is vetettem rá 

Biztos vagyok benne.