Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Ilyen lesz a Honor Magic8 RSR Porsche Design
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
Grincsulás
üzenetére
Én együtt csináltam a kettőt. Előre permetező, hátul a vetőgép, de a Pronto 9 méteres asszem műtrágyázni és vetni is képes egyszerre. Legalább is a 17-s ben így van.
-
Grincsulás
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mikor kell permetezni? Közvetlen a magok elszórása után, vagy mikor már kikeltek?

-
Kismutyur
újonc
Sziasztok!
Tudom, hogy már nem nagyon van aki játszik a 2011-es verzióval, de azért megkérdezem, hogy újra raktam a gépemet, és ezzel együtt a játékot is, de nem enged belépni, a helyes kód után ezt írja ki : Sikertelen. Nincs profil hozzáférés.
Ha valaki tudja a választ, annak örülnék.
Segítségeteket előre is köszönöm!Üdv : Kismütyür
-
GICA666
tag
Sziasztok.Tudtok a rising cities-hez hasonló játékot? Ez ilyen város építő.Ha lehet magyarul.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
maffia205
üzenetére
Üdv!
Hááát... már nem sokan játszhatnak a 11-es verzióval. Egy tipp: az ilyen eszközökből két fajta létezik, egyik a homlokrakodóval ellátott traktorokhoz, a másik pedig a rakodógépekhez.A kettő csatlakoztatása eltér egymástól, nem kompatibilisek egymással. Nem lehet, hogy a rakodógépét akarod felszerelni?
-
maffia205
újonc
Szép jó napot!
Lenne egy problémám
: Van egy szerény Deutz Agroplus 77-es traktorom és akármit csinálok ,nem veszi fel a bálarakodót :/ ( nem régen kezdtem
sok tapasztalatom nincs
) 
-
gogabi79
tag

-
gogabi79
tag

-
Elod49
újonc
Sajnos nem működik a ZIP-es letöltés. -
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Letöltés után másold be a mods könyvtárba, amit itt találsz:
C:\Users\"neved"\Documents\My Games\FarmingSimulator2011\modsA kiterjesztés maradjon .zip. Ha .rar, akkor azt ki kell tömöríteni, abba lesz a zip-es fájl. A játék indítása után a boltban meg tudod venni. A C:\Users\"neved"\Documents\My Games\FarmingSimulator2011 helyen találsz egy log.txt fájlt. Érdemes belenézni, hogy az újonnan beszerzett mod nem generál-e hibát (error bejegyzéseket), ha igen, akkor érdemes törlésre ítélni, mert nagy valószínűséggel csak galibát fog okozni később.
-
Elod49
újonc
Sziasztok!
Az lenne az egyik kérdésem, hogy ezt ( http://www.ls2009-mod.com/2010/08/19/gaz-66-v3/ ) a modot hogyan tudom letelepíteni, a másik pedig az, hogy mivel lehet az alábbi modokat elindítani, vagy hogyan lehet beállítani az indításukat:
http://fs-uk.com/mods/view/9480 (Scania)
http://fs-uk.com/mods/view/17602 (John Deere)
http://fs-uk.com/mods/view/9514 (CLAAS)
Előre is köszönöm a válaszokat.

-
apach
senior tag
válasz
Kismutyur
üzenetére
No. Sajna nem tudtam rá a választ. De elméletileg amint fullra lefele billented a kanalat, ki kellene hogy hulljon szépen belőle! Bár, azt se tudom, hogy a játékban levő "gyári" kanált kérdezted e, vagy egy letöltött verziót. De ha rám hallgatsz, akkor keresel pl.: modhoster.com, modhub.us, esetleg http://farming-mods.ru/ oldalakon egy kanalat. Valahol emlékszem, hogy láttam ugyanattól a készítőtől vagy feltöltő emberkétől 1-1 kanalat, ami egyik homlokosra, másik meg Manitou stílusú gépre csatolható. Ráadásul, ha nem tévedek, akkor Multifruitos is volt mindkettő.
-
Kismutyur
újonc
Köszi a linket még egyszer, már meg is rendeltem.
Két nap, és eredetivel játszom. -
Kismutyur
újonc
Köszönöm a választ, igaz a kanálra nem kaptam.

-
apach
senior tag
tess 1 link. 576 boltok telszámaikkal, de nézd meg hogy hol van raktáron MÉG egyáltalán. a térképen párat mutatni fog majd.
itt egy másik oldal, itt 2 helyen is található elvileg. egyik Magyar oldalon. a Supergamer.hu-n.
de az is megfelel lehet, hogy megveszel valahol egy pl Cseh játékot, aztán a serialját beírod a nem eredetidbe amikor telepíted fel. LS13 nál ezt elfogadja a játék, ls11 nél nem próbáltam. Platinumnak viszont van egy külön kódsora, azt viszont nem tudod feltenni HA nem eredeti a PlatinumOS játékod!
ezt is megpróbálhatod, de CSAK utánvétellel stb, mert ha előre fizetsz érte, könnyen lehet hogy ráfázol. Ezért vagy személyesen vedd át, vagy utánvétellel/futárral szállítva. De, mint tudni illik, ilyenkor viszont átvétel fizetés előtt megnézheted hogy sértetlen e vagy valami. Erről az eladót kérdezd max, hogy milyen esetleges sérülése lehet a csomagolásának, mert úgy látom képről, hogy bontatlan a csomagolása. emellett, nem mind1, hogy 5390-t fizetsz érte, vagy szállítással együtt is, 3000-t.
-
Kismutyur
újonc
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a 2011-es nem eredeti változatnál, hogy lehet a homlokrakodó kanalából a trágyát kiborítani? A másik kérdésem, az lenne, hogy hol lehetne beszerezni az eredeti verziót, mert szeretnék vele legálisan játszani. A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv : Kismutyur
-
gogabi79
tag

-
gogabi79
tag

Lassan ő is készen lesz!Dutra 1000
-
nafater
újonc
Sziasztok
Nekem linkek kellenének Fendt traktorok letöltéséhez 2013-as 2.0-as hoz
köszi
-
apach
senior tag
-
apach
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Hétvégén fel veszlek skypera ok? ha addig még tudsz várni. Héten délutános vagyok és ide is csak épp h van időm felugrani. vagy, a 13-as fórumban írj rá pokers-re mert most Ő viszi a szervert. Ő be tud venni. mond neki én küldtelek hozzá.priviben küldök egy linket onnan töltsd le a mappákat.
-
apach
senior tag
Melyik verzión? 2013 verzión van egy csapatom/csapatunk.
Este 6 körül kezdünk ha nem jön közbe semmi, stb, és 9 ig ( én). -
apach
senior tag
Hali elveszettek!
LS13 játékon nyomom már inkább, és abban a fórumban ott is vagyok. (sűrübben).
Játszanék veletek multiban is.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
gogabi79
üzenetére
Üdv Mindenkinek!
Ezer éve nem jártam itt (sem)...
gogabi!
Az editorban a "Foliagre layer" legördülő menüből kiválasztva cukorrépát, automatikusan kipipálja a szükséges jelölő négyzeteket a "Foliagra channels"-nél (ha mindent jól csináltál).
Röviden tömören a lényeg, de persze nem ilyen egyszerű:
Egy szerkesztővel (pl.: notepad++) nyisd meg a map03.id fájlt.
Keress rá a "FoliageMultiLayer" kifejezésre.
Ez alatt fogod találni a növényeket a "FoliageSubLayer" kifejezések után.Minden növény rendelkezik egy egyedi sorszámmal. Fontos, hogy a felsorolásban a számok egymást kövessék, szépen sorban (1, 2, 3, 4, stb.). A densityMapTypeIndex= bejegyzés után látod idézőjelek között az adott növény számát.
Itt van egy jó kis bemutató: új növények
(kicsit halk, tessék felcsavarni a hangerőt, de nagyon jó!) -
gogabi79
tag
Üdv mindenkinek!
Az alapmappon már a napraforgó vethető és aratható is,demég a cukorrépával szenvedek!.A foliage ba,bemásoltam a képeket.a map i3djébe bemásoltam a sugarbeet anyagát,materialt,és a foliagesublayernél is,de nem tudom jelenleg a cukorrépa számát ami kellene ls 2011 hez.utána jönne a többi növényke.
-
apach
senior tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
Hali!
Igen!
Elsőnél, rossz a DDS fájl, pontosabban írva, NINCS store.dds a leírt helyén a módban.
Másodiknál meg, az az XML hiányzik, vagy szintén nincs ott, ahol a sorban írja hogy lennie kellene.
Mindkettőn tudok segíteni, ha megadod a letöltési linkjét, Az eredetit, akkor megcsinálom, pár perc alatt elvileg, és felteszem neked egy oldalra, ahonnan leszedheted majd újra a jót! -
Wildgreen
aktív tag
Van egy nagyon jó kis Claas Dominator 106! Hang, külső, minden jó rajt csak sajna van egy error a log file-ban!
Error: Can't load resource: C:/Documents and Settings/Krisztián/Dokumentumok/My Games/FarmingSimulator2011/mods/CDominator106pack/tex/store.dds
Lehet ezzel valamit kezdeni?
Jah és az hogy lehet hogy gyári eredeti a mezőgépek kiegészítő és arra is error-t ír?
Error: Failed to open xml file C:/Documents and Settings/Krisztián/Dokumentumok/My Games/FarmingSimulator2011/mods/Mezogepmap/models/buildings/models/buildings/strawElevator/scrollUVShader.xml'
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Köszi a linket de letöltöttem és a kombájn össze vissza ment a földön!! Lehet én nem értek a beállításához?

-
SparrowHUN
tag
-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok! 11-es játékkal most kezdtem el játszani! A 13-ba van az autocombine mod! 11-re is van? Ha van tudnátok egy linket dobni? Köszi!!
Jah és az a mod nem tudom mi a neve ami a képernyő bal oldalára kiírja hogy épp melyikm gépek vannak használatba! Gondolok itt arra hogy aratásnál látom hogy a gép tartálya hány százalékon van! -
gogabi79
tag
Sikerült az alap mapra betenni a napraforgó névényt is.
-
gogabi79
tag
Újra csináltam azt az alap mapot amit szerkezgettem,de még annyi baja van,hogy ugye a summer fieldsből vettem ki dolgokat,amik jelenleg nem müködnek,mert gondolom még xmlben még irkálnom kellene.Viszont már nagyon jól müködik a játék,a gépen,és nem adja be a bad alloc hibát.
-
gogabi79
tag
Tudod a 11 nél van az alap map,és van annak egy szerkeszthető mapja a samplemods ezt szerkeztgettem,végülis a m44 piros vonatos anyag nyomhatta meg a mapnak a terjedelmét,mert azelött nem volt vele gond,csak minest a vasutat be tettem.utána aztán,adja a lassuságot,akadást,és amit lehet.
-
apach
senior tag
válasz
mzolika1969
üzenetére
el vannak dugva
Van pl a kikötőben az épület tetejét is, ahol leöntöd a cuccot.
De ode fel se tudtam sose menni érte. De van pl a farmon is 3 helyen. HA a gyári mapon tolod. Ha mód mapon, akkor sajna neked kell keresned. De a gyári mapon pl van a Malom mögötti Repcésben is egy, amit aratáskor látsz csak meg. -
xFreex
aktív tag
válasz
mzolika1969
üzenetére
Ez amolyan környezetbarát játék a játékban. Össze kell szedni a műanyagüvegeket amik a térképen vannak elszórva és be kell őket dobálni a zöld szemetesekbe (újrahasznosító jel van rajtuk). Ilyen palackot találsz a telephelyeden hátul a konténerben, de azt hiszem hogy van egy a kereskedőnél az ajtóban is. Fehér ásványvizes palackhoz tudnám hasonlítani. Összesen 100 van belőle.
Itt egy vidi róla. A srác egy bottle finder módot használ ami mutatja neki a legközelebbi palack irányátA hírnevet is ezzel tudod növelni. Minél többet leadsz annál nagyobb lesz a hírneved és a + jótékony hatása az, hogy ezáltal az eladott felesleges munkagépekért valamivel többen fogsz kapni.
-
mzolika1969
újonc
Sziasztok!
Volna 2 kérdésem habár már egy ideje játszok a 2011-es verzióval de az alábbiakra nem tudok rájönni!
Van olyan,hogy "Leszállított palackok" .Milyen palackot lehet le szállítani?
Hírnevet hogyan lehet szerezni?
-
gogabi79
tag
Nem tudtok ls 2011 hez Fa mod -ot?Amit a boltba meg lehet venni fa rönköt,olyanra gondoltam.
-
apach
senior tag
válasz
gogabi79
üzenetére
huh passz, nem értek sajna a szerkesztéshez. de elvileg ki kellene importálni editorral a mód mappájába azt a részt, (ha külön van és nem totál egybe az egész gép váz), aztán áttenni a szerkeszteni akart módba amire tennéd, és az elérési útját az i3Dnek átírni az Új elérési útra hogy ne legyen fehér majd a textúrája. persze ki kell keresni a résznek a textúráját, vagy amin rajta van esetleg több mással együtt. Ezután editorral nyitni a gépet, majd azt a részt beimportálni, ráhelyezni stb és menteni gondolom én. Ezt csak olvastam azért írom.
Veled nem multiztunk amúgy? Vagy nincs kedved LS13 ban multizni?
-
gogabi79
tag
Ls 2011 Rába steiger nek,hogy lehet előre akasztási pontot csinálni?.
-
apach
senior tag
válasz
gogabi79
üzenetére
nem igazán. max ennyi, hogy megvan a 13 verzió is az alap eredetiben nekem.

plusz, alkottam jópár egyedi textúrát több féle gépre,
meg hát, mapok alkotása, de most egy ideje felfüggesztettem mert meguntam kicsit. játszani nem játszottam egyikkel se igazából. multiban pláne. -
gogabi79
tag
Sziasztok!Itt vagyok már én is újra

-
apach
senior tag
válasz
Satya 007
üzenetére
Tessék a megoldás töltsd le, a CFF Explorer programot KELL telepítened, és a leírás szerinti dolgot átírnod a játék (majd megnevezett) fájljában!
A játéknak, nagyobb memóriát vagy mit kellene ekkor használnia de nem tud mert 1 gigára van blokkolva vagy hogy mondjam, ezt kell 2 re át írni a programmal, a leírt (asszem képekkel illusztrált) módon.
-
Satya 007
újonc
Sziasztok sajnos megint egy problémába ütköztem
Gondol egyet és meg szakad a játék és azt írja ki hogy bad allocation
Mi a teendő???
köszönöm a válaszokat -
Satya 007
újonc
Sziasztok volna még egy kérdésem fs 2011-ben mezőgépek módba hova kell le rakni a bálákat??
Előre is köszi
-
apach
senior tag
válasz
Satya 007
üzenetére
Hali!
Először is, Csak sima sárga mappában vagy pedig Zip formátumú mappában lehet csak módokat a mods mappába betenni!!!! A sima sárga mappással NEM tudsz multiban játszani, viszont, a Zip mappába csomagolt módokkal Multiban is lehet játszani!
Arra ode kell letöltés után figyelni, hogy RAR fájlt NEM lehet betenni, azt ki kell csomagolni valahova. Pl egy sima üres mappába az asztalon. Ez azért IS tanácsos, mert nekem pl vannak olyan módjaim, amik 1 darab Zipben lettek letöltve, viszont, utána bele néztem, és volt még benne újabb 3 vagy volt Kombájn pl hogy 4 másik Zip mappa. 1 a kombájné, 1-1 a 2 féle vágóasztalé, és 1 a vágóasztal kocsi zip mappája. Csak ezeket egy zipbe csomagoltan lehet feltölteni. De, vannak olyanok is pl, hogy letöltesz egy pl Claas Lexion 770 kombájnt, és nem kell kicsomagolnod a zipből a másik akár 3-4 zip mappát, hanem egybe van csomagolva és szerkesztve. Viszont, arra is figyelni kell, hogy a RAR fájlokat is ki kell egy sima mappába csomagolni, mert va/nekem volt nem egy olyan, hogy rarba volt csomagolva simán csak, egy gép összes fájlja. Ezt miután kicsomagoljuk, BE KELL csomagolni Újra, csak épp nem rarba, hanem Zip mappába!!
Ehhez elég ha kijelölöd a mód összes "ömlesztett" fájlját, képeit XML fájljait, és utána jobbklikk a kijelölésre bárhol, majd a küldés szóra a megnyíló kis ablakban rámenve kiválasztani a Zip mappát és ennyi. Miután kész, a rar fájl NEVÉT másold a becsomagolt Zip mappához névnek!!! Ugyanis, a zipnek az lesz a neve, mint ahol jobb klikkel rákattintottál a kijelölt részben levő fájlok közül. ha pl van egy green.png képfájl, akkor az lessz a zip mappa neve miután végzett a csomagolással a géped, ezért át kell nevezned majd miután kész a zip mappa! Ezért a rar nevét (ha a benne levő mód nevét viseli!) akkor azt kell beírnod. Ha nem, akkor keress a fájlok közt amik ottmaradnak csomagolás után IS még a sima mappában, keress egy XML fájlt aminek a neve pl lexion770. azt a nevet másold zip nevének!
-
Satya 007
újonc
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan kell be tenni több traktort a játékba??? mert sajnos nekem nem akar működni, a mezőgépek módot be engedte de a többit nem :/
Előre is köszönöm a segítséget!!
-
apach
senior tag
Hali aki idevetődik még.
Ha netán lenne olyan gond hogy kivág játékból, ezzel a szöveggel hogy: Bad Alloc vagy valami ilyesmi, akkor KIJAVÍTHATÓ egy programmal. Nekem megvan, de googleban is rá lehet keresni.
-
apach
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Töröld a Rewo Uninstallerrel, van free verzió is, teljesen, és utána tedd fel újra. Én áttettem enyém iso fájlba így cd nélkül is tudom a daemon toolsban használni, de ilyen gondom még nem volt mint neked, pedig 3 eredetim van amiből 1 a platinum kiadás. Amikor elkezded vele a törlést, elején felajánl 4 féle törlési lehetőséget, ott a legalsót jelöld ki, a többit már tudni fogod szépen. Magyart keress, nekem is az van.
-
Hali!
Megvettem a Farming SImulator 2011-et, de nem sikerül működésre bírni. Aktiválni nem lehet, azt írja, hogy próbáljam később, a prémium tartalmat sem lehet felrani, ert azt írja, hogy nincs fent az alapjáték (pedig fent van)... valami ötlet, hogy hogyan lehet működésre bírni ?
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone topik
- Mini-ITX
- Lightyear - befektetési app
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajnos nem működik a ZIP-es letöltés.