- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
válasz
potkem #13119 üzenetére
Te Robi, mi lenne ha a tartozásod átutalásáról tologatnád be a screenshotokat? Hidd el jobban értékelném. Nem parasztságból írok erről ide, csak gondolkodj már el, hogy mit költöttél a gépedre a elmúlt időszakban. 2 év alatt nem sikerült utalnod egy forintot sem. De lehet, hogy 3
-
Okoska2
aktív tag
-
Lajkó
őstag
válasz
potkem #13008 üzenetére
Most én is rápróbáltam (mivel csak nem hagyott nyugodni ez a szemetelés dolog, és próba képen feltoltam előtte a Doom3-at is...) és elindult Win7 32bit-en! Álá natúr telepítettem (semmi kompatibilitás, meg ilyenek), fel patch-eltem, és csak úgy hasít 30-70 fps között!
9600XT forevör!
Ejj, pedig csalogattam volna az emberkéket egy picit nosztalgiázni... -
tupacamaru
veterán
-
Lajkó
őstag
válasz
potkem #12846 üzenetére
Bocsesz, de nem vettem észre, hogy írtál....
Legközelebb nyomjad a spam-et mint állat!
Amúgy az én szeróm meghasalt vagy 10-11playernél, úgyhogy Kratos volt a host! Ezúton is köszi!Pedig nekem simán ment a game mindenféle lag nélkül!
Köcce mindenkinek a mai csatát! Nagyon állat volt!
-
/ACF/Heccsát
csendes tag
válasz
potkem #12822 üzenetére
Jajj, de jó, hirtelen azt hittem a ti xerótokról akarnak kinyomni..
Olyat is láttam, hogy az admin-t dobják, mert nincs bejelentkezve..
És mert nem ua-zik, mert kitalálták..
Nálam az ilyenért bannoltak is mert only ua nem volt..
Gyorsan le is tiltottam ezt a lehetőséget. -
CS4SZY
csendes tag
-
Detox!
senior tag
válasz
potkem #10708 üzenetére
Én is köszi, de sokkal jobban örültem volna ha Te is beszállsz.
Jok ezek az estik, de ha nem mindig vérre menne sokkal szebb jobb lehetne. Persze nagy meccs volt meg minden, de sokkal jobban pörög az egész amikor mindenki dnamikusan reagál a környezetére és nem azon gondolkodik hol spawnolhatott a másik. Na majd legközelebb.
-
Detox!
senior tag
válasz
potkem #10547 üzenetére
ja jó volt a vége is, kár hogy nem maradtál! Slade mex vs te + én nagy csata lett volna.
Cory, nem tudom ki voltál, feltételezem az aki megint csak sunyi gecizett.
Hogy mindenkinek tiszta legyen elmondom a storyt. zzzz.vel ment a fight az udvaron (dox) bele löttem a tárat, érezhette a vesztét menekülöre vette, én meg utána. Tuttam furgonba lesz, odaérek benn áll totál háttal és "type"ol (nem irt semmit). Nem kommentáltam, egy golyót nem kapott pedig tuttam mire megy ki a játék. Eltelik 3mp, jönnek a spanok tüzelem öket, zzz koma meg hátulról unarmedel bumm fejbe. Na ekkor irtam, h "leszophatsz", utána meg jött a jopofi szöveg, meg kicket hivott rám a jogyerek. Aztán amit HT-n müvelt azt megint nem minösitem, gliccskemp, táp, defragg, emelet.
Akkor lesz itt diadal amikor mindenki rájön mennyire nem kell az ilyen playa a rendes gamebe.ezenkivül köszönöm én is, gg.
szerk.: a könyörület a nagyok kiváltsága. pedig nem beszéltünk össze.
-
Peti78
őstag
válasz
potkem #10283 üzenetére
Nálad ez más, mert te nemrég kezdted, de vannak akik több hónapos játék után is ugyanolyan figyelmetlenek. Megkockáztatom, hogy nem érdekli őket. A teljesen nyilvánvaló figyelmetlenségből adódó TK után volt az, hogy párszor leütöttem az illetőt.
Arma is leküldött egyszer, de az a körülmények kedvezőtlen összejátszása miatt volt.
u.i.: potkem rlz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest