- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
potkem
aktív tag
válasz
Peti78 #13120 üzenetére
Ne izgulj hamarosan rendezem a számlám.
Úgy is megyek haza jövő hónapban anyósékhoz.
Amit nem értek hogy nem egy akkora összeg, mely miatt idegeskedned kellene.
Nekem nincs is eszemben, csak ilyenkor mikor emlékeztetsz rá.
Mikor vettem tőled bármit azt is kifizettem. Nem??????
Már egy éve hogy Budapesten élek, és nem nagyon vannak eszemben, az otthoni dolgok.
Itt más minden, sajnos. -
SQX_Barto
addikt
válasz
Peti78 #12271 üzenetére
Nekem csak a Fear Combat van meg 1.8as patch-csel, abban nem találtam client options-t csak a sima options-t néztem végig, abban nem találtam semmit, a profile-nál meg csak create load delete opciók vannak
Szerk: a servereknél megtaláltam
A csére vonatkozóra már nem szólok vissza -
SQX_Barto
addikt
válasz
Peti78 #12269 üzenetére
Tegnap este feltettem, kipróbáltam pár TDM meg DM-et hajnalban, furcsa
#Arni és Kr/\toSNem keverem az 1.6-ot a Source-szal, és látom ismét tévedésben vagytok
(lets make this straight) CS 1.6 még mindig az egyik legkedveltebb online game, Milliók játszák, 20-30 pénzdíjas verseny van belőle egy évben, még mindig támogatottabb mint a Source, 10 éves kora ellenére is. Source-ra sokan áttértek, de a legkomolyabb top playerek azota is 1.6 oznak, így a nép jelentős része is maradt 1.6 ozni (tuti hogy még mindig többen vannak mint a source-osok) A source nem épül az 1.6 ra, hasonló a felépítése, pályák, fegyverek, de Source motoros, teljesen más célzás, sebzés (ami az 1.6osok nyivákolásának fő tárgya).A pár 100 gamer-t inkább a CS 1.5-re lehetne mondani, amin még mindig lehet vadászni működő szervereket is (3éve tuti voltak).
De elkanyarodtam a témától
Furcsa a game, újra megismerni pályákat, fegyvereket, lövési módokat stb, stb, pl nem tudtam beállítani a nevem sem, csinaltam egy bARTO profile-t, de ennek ellenére Player vagy Player0 voltam szervereken
Egyébként ti milyen szervereken vagytok? (És hogyan lehet kapcsolódni meghatározott IP-hez a game-ben?) -
SQX_Barto
addikt
válasz
Peti78 #12221 üzenetére
[OFF]"Naja ez igaz,csak nem értem a cs 1.6 még mindig megy néhány 100 gémer miatt"
Bocs emellett nem tudtam elmenni szó nélkül (no offense persze)
CS 1.6 még mindig az egyik legnépszerübb online game. Talán abból vannak a legnagyobb pénznyeremények Európában, szóval a néhány 100-at gondoldd csak át mégegyszer[/OFF]
Most találtam ki, hogy letöltöm a Combat-ot, meglesem milyen is, régen megvolt a játék, végigvittem a single részt, meg kicsit belenéztem a multiba is, de már nem nagyon emlékszem rá.Most ilyen próbálkozós időszakban vagyok
-
Gy3pm3st3r
tag
válasz
Peti78 #12198 üzenetére
Szvsz meg kellene próbálni és átállni oda azt nem tudom,hogy függ e a combattól de egy próbát megérne sztem,és ha bejön akkor miért ne azzal tolnánk. Meg ugye ott van a folyamatosan frissülő pb is ez mindenképpen pozitiv dolog. Szóljatok ha benne vagytok és feltolom én is a gammát
-
breed30
tag
válasz
Peti78 #12013 üzenetére
Köszi a Németeket már azért le tudom nyomni elég jól kaptak volt olyan menet ahol csináltam 508 pontot 50 kill 40 death a második helyen voltam az első egy random nevezetű volt csak az ua-t még nem igen tudom kivédeni.
Egér ügyben már intézkedek addig a hp.Igaz nem 5 gombos de elég jó.
Most hagytam abbagyakorolni kell.
Még egyszer köszi. -
Armahun
addikt
-
-
breed30
tag
válasz
Peti78 #11981 üzenetére
Ha nem laknál olyan messze szívesen megcsinálnám a modszer tökéletesítve lett azóta .
Ma délelőtt voltam valami ruszki szerveren sz... vertek.
-
breed30
tag
válasz
Peti78 #11962 üzenetére
A csapatmunkámon még dolgozni kell nehéz leszokni arról hogy az ember egyedül megy a game-ban évek alatt megszoktam hogy megyek ölök stb. A single-röl átváltani multira elég nehéz meg kell szokni sok mindent az AA3-ban is nehéz, a teamwork-öm majdnem mindig nulla. Ez a két játék az első amit komolyabban multiban játszok.
Amúgy teszik nagyon a multi, a Fear Combat jó kis üsd vágd játék, meg én rosszabb grafikára számítottam mind két játékban de kellemesen csalódtam mind kettőben.
Azt hozzáteszem Január óta van netem, gépem már évek óta volt de eddig nem ért semmit. -
breed30
tag
válasz
Peti78 #11960 üzenetére
Az effektek tényleg nagyon jók
, engem amikor a slowmo aktiválva van mindig kicsinálnak a hirtelen belassulás nagyon zavaró nem is foglalkoztam vele hogy plusz egy death.
Amikor aktiválták már előre tudtam kb 10-20 másodperc a death-ig, a slowmo-ot nagyon meg kell szoknom még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged