- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
breed30
tag
Thx én is .
Ilyen egerekkel csak gondom van lehet visszatérek a sima optikaihoz olyan mintha lagolna a játék lehet az egér miatt? Pedig ma nem a Canyon volt hanem egy A4-Tech XL-755K Lézer amit kölcsön kértem próbára egérpad 2 db van most egy steel qck mini meg egy GP-MP8000 egérpadom is van de ezekkel a lézer sz.... -okal valami gond van nálam. -
breed30
tag
Mégse jó valaki nem tud pb-ét linkelni amivel mennek a Magyar szerverek is.
Köszi. -
breed30
tag
Fent vagyok jó lett pb sec 0-val . Valaki nem jön ?
-
breed30
tag
Hello a Carpathian ledob hogy nem jó a pb-ém valaki nem tudja milyen kell de a hfc-vel is ez a helyzet.
-
breed30
tag
válasz
v!ct0y #12117 üzenetére
Köszi a játékot evvel kellet volna kezdenem bocsi.
Sima Hama bill de működik a beállításokban nem igen állítgattam semmit csak eltűnt egyszerűen.
Ja elfelejtettem az előző hsz-ben írni megakad párszor eddig nem csinált ilyet kb: 0.5 s akadások vannak szabálytalan időközönként. -
breed30
tag
Mért nincs célkeresztem meg mért oldalaz magátol?
A Magyarok ota van a beállitásokban be tudom a célkeresztet állitani de a játékban nincs, a gombok a billen jók.
Az a aranyos hekk csinálhatott valamit? -
breed30
tag
Hello ezek a Spanyol kö....ök mit használtak ?
Meg azóta elmosódott a képem a játékban.
Most hagytam abba próbáltam állítgatni de még mindig homályos. -
breed30
tag
válasz
Peti78 #12013 üzenetére
Köszi a Németeket már azért le tudom nyomni elég jól kaptak volt olyan menet ahol csináltam 508 pontot 50 kill 40 death a második helyen voltam az első egy random nevezetű volt csak az ua-t még nem igen tudom kivédeni.
Egér ügyben már intézkedek addig a hp.Igaz nem 5 gombos de elég jó.
Most hagytam abbagyakorolni kell.
Még egyszer köszi. -
-
breed30
tag
válasz
Peti78 #11981 üzenetére
Ha nem laknál olyan messze szívesen megcsinálnám a modszer tökéletesítve lett azóta .
Ma délelőtt voltam valami ruszki szerveren sz... vertek.
-
breed30
tag
válasz
Peti78 #11962 üzenetére
A csapatmunkámon még dolgozni kell nehéz leszokni arról hogy az ember egyedül megy a game-ban évek alatt megszoktam hogy megyek ölök stb. A single-röl átváltani multira elég nehéz meg kell szokni sok mindent az AA3-ban is nehéz, a teamwork-öm majdnem mindig nulla. Ez a két játék az első amit komolyabban multiban játszok.
Amúgy teszik nagyon a multi, a Fear Combat jó kis üsd vágd játék, meg én rosszabb grafikára számítottam mind két játékban de kellemesen csalódtam mind kettőben.
Azt hozzáteszem Január óta van netem, gépem már évek óta volt de eddig nem ért semmit. -
breed30
tag
válasz
Peti78 #11960 üzenetére
Az effektek tényleg nagyon jók
, engem amikor a slowmo aktiválva van mindig kicsinálnak a hirtelen belassulás nagyon zavaró nem is foglalkoztam vele hogy plusz egy death.
Amikor aktiválták már előre tudtam kb 10-20 másodperc a death-ig, a slowmo-ot nagyon meg kell szoknom még. -
breed30
tag
válasz
ToxLee #11951 üzenetére
Most hogy olvastam megnéztem az enyémet 4 és 11 között mozog most, 50 60 szokott lenni a mostani beállításokkal.
Lehet hogy összefügg az én problémámmal most neki állok újratelepítem hátha megjavul.
Nekem is csak a fear-ben van gondom.Lajkó: Ez már sajna nem gémer gép valaha az volt, (egyszer volt hol nem volt talán igaz se volt) egy vidkart tervezek bele mert már kezd kevés lenni, meg ram-ot holnap rakok bele így meg lesz a 2 gb.
Még egy két évig nem igen akarnék cserélni.v!ct0y: Mindegyik fegyverrel.
-
breed30
tag
válasz
CS4SZY #11938 üzenetére
Most jöttem le. Aszt hiszem leszedem megpróbálom újra rakni. Valami nincs rendben nálam nem lő folyamatosan egy fegy sem max néha 3 db-ot, van valami összeugrásom a fraps-ot most be sem kapcsoltam arra gondoltam, driverek rendben vannak.
Egész eddig próbáltam egy két beállítást egyedül de nem megy így sem.
Egy kérdés ha csak a Combat van fenn okozhat problémát?
Nektek fent van?
Még erre tudok gondolni.
Vagy valami hardver lehet.
ma éjszaka még nekiállok újratelepítem a Combatot.
Nem akartam a csapat pontszámot rontani csak unarmedben tudtam volna az még nem megy nekem.
Majd egy év múlva talán. -
breed30
tag
Valami nálam nincs rendben a játékkal próbáltam egy haverommal.
Valamit nem ronthattam el a beállításokban nem úgy reagál az irányításra ahogy a havernál meg lassú utolér és megelőz csináltunk ilyen tesztet de mindig beér egyenes szakaszon is.
El lehet állítani valamit?
Az always run be van állitva mást nem kell? -
breed30
tag
Tudom az lenne az igazi ha csak kill lenne. De van egy problémám amikor gránátot kapok vagy lelőnek amikor megjelenek a pályán be van állva és sorozatba nyír ki ez ellen nem lehet valamit tenni?
Kb: 30 %-a a death-jaimnak az már próbálkoztam egy két dologgal de mindig oda tudnak szorítani ahogy észre vettem egy két ember erre megy.v!ct0y: Ok köszi.
Ja nem rég hagytam abba elég sokan voltak.
-
breed30
tag
Hello nyomtam pár mecset, egy két szerver most is kidob a PB-re hivatkozva a PH dunc is.
Nem értem mért a ping jó minden jó, nem tudtok valami PB linket beadni ami mükszik?
Most azt még nem tudom hogy akikkel nyomtam a mecset milyen játékosok jók e, kb őnáluk a közép kategóriába vagyok.
Ők jók akikkel játszottam?
Képek az eredményről: -
breed30
tag
Hello egy két szerveröl ledob a PB miatt melyik jó már próbáltam párat?
Meg még az a kérdésem hogy más játékot nem befolyásol? -
breed30
tag
Hello most voltam egy Magyar szerveren csak a netemnek betett egy áramszünet H-val kezdődött nem tudja valamelyiktek a pontos nevét nem találom most meg.
LajkóKöszi
ha minden igaz az megnézem csak itt kincseszet nagy vihar van lehet megint lesz áramszünet.
-
breed30
tag
válasz
tupacamaru #11805 üzenetére
Köszi
kipróbálom a kisebb felbontást meg a G2A2-t is kiderül milyen eredménnyel.
Peti78: Ez igaz voltam olyan pályán ahol a füstöl nem láttam semmit csak lőttem.
A penetrátort szeretem sok headshot-ot lehet vele csinálni. -
breed30
tag
-
breed30
tag
válasz
Richter36 #11797 üzenetére
Az a baj hogy sok jelszót kér vagy nem enged be most úgy vagyok arra megyek ami beenged.
Lajkó: Most voltam egyen ami beengedett 100 ping de nem vettem észre különbséget.
v!ct0y: Nem használom a wikit nem szeretem, ezt azért tudom mert amikor routert vettem voltak gondjaim és átbújtam egy két könyvet mert nem volt meg a sebesség.
És a ping is speedtest.net-en 320 volt, a router beáll nem volt megfelelő, most 42 a wifin meg 53 szerintem ez már jó 250 km-re levő szerverrel.
Az X-fire megvan csak nem telepítettem még de majd holnap megcsinálom.Peti78:
-
breed30
tag
válasz
v!ct0y #11795 üzenetére
A ping az adatcsomagok közti icmp énfelőlem is látható alkalmazás a ping eszközök, amik az icmp echo művelet segítségével teszi lehetővé a megfordulási idő mérését, és a köztes hálózati csomópontok felderítése a gépek között.
Köznyelven milyen gyors a gépek közti kommunikáció.
Ha kell kifejthetem bővebben is.A ping egy darabig 190 körül mozgott aztán felugrott 300-ra aztán kidobott igaz kb 2 óra után.
De tényleg melyik szerveren vagytok mert nézegettem a nickeket de amin itt vagytok nem láttam.Az enyém ugyan ez.
-
breed30
tag
válasz
v!ct0y #11792 üzenetére
Melyik szerver hol mikor hány órakor este mindig jó általában.
A találatok 50 / 20 de nem volt nehéz mert nem tudott átugrani a barikádhoz amúgy elég gyors volt az a szerver a pályák közti töltés kb 30 másodperc volt.dunc: A szerver elvileg jó volt mert mindenki futott lőtt verekedett leeset mozgott mindenki, ja volt egy pályán egy nagy robot azt szétlőttem az baj mert utána valamit kiírt a nevemmel csak nem tudtam elolvasni hamar eltűnt .
Peti78: A kedvem nehéz elvenni.
Lajkó: A fejlődésem az nem tudom milyen, meg kell szoknom még van egypár különös dolog. De remélem megszokom, meg egy egércserén még gondolkodok egy 5 gomboson, az lehet jobb lenne a játékokban.
-
breed30
tag
válasz
Richter36 #11786 üzenetére
Köszi
az volt akkor mert 2 tár pontosan belement a homokzsákok mögött voltam ő meg előttem a második gerendán a shift-et használtam nem tudott semerre sem menni, mert az volt az első hogy kilőttem az összes üveglapot és megvolt a vérfröccsek is minden lövésnél.
Most már kezdem megszokni a játékot csak a közelharcban még arra nem jöttem rá hogy tudom én is egy ütéssel megölni az ellenfelet.
Most közel próbálnak kerülni hozzám és úgy akarnak kicsinálni mostanában és sokszor sikerül is nekik. -
breed30
tag
Hello már elég jól megy a turbo 2 szerveren voltam, 3. voltam a csap-ból.
Az a kérdésem lenne mér nem tudok lelőni egy két játékost ?
Mert van az a pálya ahol üveg a talaj nem tudott semerre sem menni 50 db 10mm-est engedtem bele, pontosan de fel sem vette abból kb 20 a fejbe, a többi a felsőtestbe. -
breed30
tag
válasz
tupacamaru #11764 üzenetére
Most hagytam abba olyan pálya volt mint a toy story hatalmas ágy meg ilyesmik meg ki lehetett a talajt (üveget) lőni az ellenfél lábai alól ilyen elvontabb pályák
de jók azokon tudtam teljesíteni elég jól nem is tudtam hogy ilyen pályák is vannak.
Mindenki lőtt mindenkit ezt jobban szeretem.dunc: Köszi
megpróbálom úgy van egy 5 gombos egerem is lehet azt is megpróbálom átállítok két funkciót a 2 oldalsó gombra, talán így is lehet egy kis gyorsaságot nyerni.
-
breed30
tag
válasz
tupacamaru #11761 üzenetére
Köszi
már kezdek belejönni tegnap vagyis ma 00:20 körül már elég jól ment.
Nem az utolsó voltam hanem 9-böl a 7. de voltam a 2. helyen is. -
breed30
tag
Hello na végre kezdek belejönni ma 35 pont a mínuszok helyet sikerült 40 x csináltak ki, de most sem értem mért halok meg egy golyótól, egypáran meg vígan futkároznak.
A medkitet hogy aktiválom mert észrevettem nem automata a gyógyítása azt hitem az. -
breed30
tag
Türelmes vagyok mindent felszedek, csak én már arra gyanakszok hogy azon a szerveren ahol voltam lehet hogy cheat-et használtak mert a 10 mm pret-böl nem bírhat ki egy karakter sem egy tárat. és mind a 25-öt bekapta.
Amikor gyors táraztam egy lövéssel leterített pedig minden a maxon volt nálam.
v!ct0y: 100% mert figyelem a vérfröccsöt is mindig megvolt a 25 futott előttem jó célpontot adva.
-
breed30
tag
Hello az a gondom akármit csinálok mindig lelőnek, volt olyan szerver hogy mikor megjelenek a pályán meg is haltam abban a pillanatban. Senkit nem láttam már csak érdeklődés képen sem léptem ki, azokban a pillanatokban átnéztem mindent de sehol senki. Érdekes, meg akárhogy próbálok kitérni nem tudok egyszerűen, ugrálok jobbra balra de nem megy, és az még hogy beleengedek az ellenfélbe egy tárat és tovább lő és kicsinál, de ez elvileg lehetetlenség 100%-os páncélzatom volt meg vettem fel medkit-et is.
?? -
breed30
tag
- 3 ponttal hagytam most abba hát valami slomo játék volt kincseszet idegesítő minden belassul és akkor nyírnak ki. A Campus meg valami másokon ment a meccs a pályák nevére nemigen emlékszem. De egy érdekesség van ha valakibe beleengedek egy tárat mért nem esik össze ?
-
breed30
tag
válasz
tupacamaru #11658 üzenetére
Köszi
megpróbálom most megyek egyet.
v!ct0y:köszi
jó tudni a pontozást is, a verekedést kipróbálom lehet egy két életet elcseszek rá.
-
breed30
tag
válasz
Peti78 #11653 üzenetére
Elsőre hát nem tudom, 15 kill volt a pontoknál az én nevemet írta hogy elvileg én foglaltam el.
Azért ad valamit? Elég gyors egy játék csak nem jöttem rá hogy a többiek miért olyan gyorsak próbáltam a gombokat de futást eddig nem találtam.
Úgyhogy tetszik csak bele kell jönnöm még. -
breed30
tag
válasz
Armahun #11650 üzenetére
Már megy pár kört játszottam is vele csak a patch az nem mindegy hogy mit szed le valaki az us-böl ment fel de 3-t töltöttem le elég gyors játék különben.
Csak még azt nem értem amikor kezdődik a játék amíg nem nyomok egérgombot addig mászkálhatok. Nem lát senki normális ez ?
-
breed30
tag
válasz
Peti78 #11640 üzenetére
Most raktam fel nem engedett egy szervere sem lépni azzal hogy 1.08 pacht rakjam fel, a hivatalos oldalról nem tudtam nincs kapcsolat azt írja.
Leszedtem de most meg azt írja hogy: F.E.A.R is not currently instaled. Update aborted.
A game spy kell hozzá mert felrakta, ja Windows 7 van a gépemen.
-
breed30
tag
Hello tegnap leszedtem, most telepítem az lenne a kérdésem hogy nekem fent van a PB az AA3-hoz a F.E.A.R-hoz le kell szednem valamit ?
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged