Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
válasz
breed30 #11965 üzenetére
A combat az a játék, ami leginkább ötvözi az intenzitást és a taktikát. Én eddig csak a Quake 3-mal játszottam, igaz csak lanon, meg otthon. Az is hihetetlenül pörgős volt, Lajkó fórum- és harcostársunk azt nagyon keményen tolta. (pici seggnyalás, de legalább őszinte)
-
v!ct0y
veterán
válasz
breed30 #11886 üzenetére
Akkor valamit elnézhettél, mert ha az be van lőve akor ugyaolyannak kéne lenni mint neki.... Tegnap mikor játszottunk akor is jó volt a futásod szal nem toom....
Szerintem ez a szeró dolog addig felesleges míg dunc ilyen jólelkű hozzánk és mindennnap elindítja a szerót.
-
Lajkó
őstag
válasz
breed30 #11868 üzenetére
Egyedül Jessica Alba-t imserem, de sanjos csak névről. Ha hagyná jobban is megismerném.
Bár a statod még mindig elégé minuszos, szal a 1on1 még várhat.Csaszy: Nem én voltam a tamítómestered.
Inkább Kratos az, ha lehet valakit mesterednek nevezni. Bár ez látszik a játékodon is!
-
tupacamaru
veterán
válasz
breed30 #11804 üzenetére
A képminőség nem számít egy onlány játéknál. Itt majdnem mindenki minimum graffal játszik. Nem az a cél hogy minél szebb legyen hanem az hogy minél több ellen elhúlljon a kezed által.
Próbáld ki 800x600-as felbontáson és mindent vegyél le minimumra. Én csak az Effect Details-t hagyom csak mediumon hogy látszódjanak a penetrátor szögei.
Több lesz az fps-ed is ezáltal. A penetrátor jó fegyó de nem kezdőnek való szerintem, én a G2A2-t ajánlanám és ha már lesz egy kis rutinod pár hét után akkor lehet próbálkozni vele. Régebben én is azzal toltam, de már megszelidültem.
Ja, és próbálj olyan szervereken játszani ahol a ping-ed nagyjából azonos a többi gémerével.
-
v!ct0y
veterán
-
dunc
nagyúr
-
v!ct0y
veterán
válasz
breed30 #11723 üzenetére
Az ilyen gyakran elő fog fordulni míg el nem sajátítod a mozdulatokat
Sokszor velem is előfordul, hogy azt hiszem belenyomok egy tárat de közbe a negyede se talált. Maradj mindig mozgásba habár majd ez kialakul, hogy hogy tudod az ellent hatástalanítani. Csinálj X-Fire-t vagy ha van vegyel fel innen egy- két embert. Van itt jópár vén róka akiktöl sokat lehet ám tanulniDUNC: ennyi erővel akárt csinálhattál volna egy zárt szervert is, mert rajtunk kívül más nem tud majd bemenni az tuti.
-
Lajkó
őstag
válasz
breed30 #11723 üzenetére
Türemelm frag-et terem kolléga!!!
Mi már vagy 3 éve kenjük ezt a gammát folyamatosan, és még minket is meg tudnak lepni néhanap egy-két jólindított skúlóval!
Légy éber, figyeld a hangokat, használd a kellő időben a medkitet, légy mindig mozgásban, és mindent szedj fel a pályán amit csak tudsz!!!(medkit, armor) -
v!ct0y
veterán
válasz
breed30 #11657 üzenetére
Futás az nincs is benne csak unarmed, ami azt jelenti, hogy tudsz verekedni is.
A H betűvel elrakja a fegyvered és kicsit gyorsabb lesz tőle a figura. És itt nincs semmi olyan mint pl a Codba, hogy feljebb lépsz egy szintet.
1 kill=5 pont
1death= -1pont
Comitted Suicide= -3 pont
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Lexus, Toyota topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest