- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
Új hozzászólás Aktív témák
-
v!ct0y
veterán
válasz
szaki63 #10953 üzenetére
Szaki most ezzel mit akarsz, hogy berakod azt a beszélgetés ami köztünk zajlott vagyis inkább én mondtam te meg kussoltál. (egyébként ezt is törölni fogják)
Raptor erről jut eszembe, nyomathatnál már egy szerót...
A 10. helyen a szerveretek most tegyem ki a képed a falra mer ilyen jók vagytok?? haggyámáááá a hülyeségekkel pls..
JA ÉS AZT MÉG MINDIG NEM MONDTÁTOK MEG, HOGY MILYEN CSALÁST HASZNÁLTAM................jaaa tudom már odavonzom a injekciós tűt
-
v!ct0y
veterán
válasz
szaki63 #10951 üzenetére
Persze még könyörögjek, hogy mehessek a laggos szerótokra( Ti mondtátok)
Ember...mond már meg, hogy milyen csalást látsz. Mert eddig még arra se kaptam választ.
egyszer valakinek beírtad, hogy xyz...no multihack....AZ MEG MI ???? na mind1 nem is izgat...ecsém.
Azt néha látom, hogy nem játszol, gondolom skubizol spectatba..De abból mi jön le neked ????Ez az eset nem az első bannál volt. Ez kábé a 10.-nél volt
TI A SAJÁT KLÁNTÁRSATOKAT KIBANNOLTÁTOK MER JOBBAN NYOMTA!!!!
És még határídőt szabsz nekem?? ne nézzél már madárnak ember...Egy szerverrel kevesebb nagy ügy...de tudnék ip-t váltani de annyira leszarom....
-
szaki63
csendes tag
válasz
szaki63 #10950 üzenetére
Viktor Viktor!!!
Az első ban csalásért ment,egyből anyáztál.Vártam azt ,hogy elnézést,bocsika ,stb,De nem történt meg.Letelt az idő,ez a történet.Viktor,mint írtam sosem anyázom.
2009. 04. 13.(türelmesen vártam,bocsika az anyázásért,picit ideges voltam) ez volt a hátridő vége.Így ment a végleges ban"CSAK ÜZLETI"semmi harag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest