Új hozzászólás Aktív témák
-
Okoska2
aktív tag
válasz
CS4SZY #13048 üzenetére
Sziasztok!
Ha lesz szóljatok viszem a kiscsaládomat is. Meg valami viditót is.
Talpi és a helyi fiúk jó vendéglátók.
Valami programot is összeüthenénk és benne vagyunk egy három naposban lazán!Próbáljátok ki a Killing Floor-t is. WhyLeeng-al mostanában azt toljuk haverokkal.
Zárt serveren HoE. Jó a hangulat, ügyes csávókkal.
A Steam nevem: SzikorarobiÜdv a harcostársaknak!
-
/ACF/Heccsát
csendes tag
válasz
CS4SZY #12850 üzenetére
Lőhetek, lövök én is nektek játszóteret, ha akartok gyühettek(TDM-be persze)(10 fő nálam is a max, 12-nél hasalok asszem), csak nemtom, mennyire zavar titeket a moddolt hangok. Kérésre zárom is, meg mien beállításokat szerettek, attól is függ. X-en megtaláltok, ha érdekel a tészta.
-
-
breed30
tag
válasz
CS4SZY #11938 üzenetére
Most jöttem le. Aszt hiszem leszedem megpróbálom újra rakni. Valami nincs rendben nálam nem lő folyamatosan egy fegy sem max néha 3 db-ot, van valami összeugrásom a fraps-ot most be sem kapcsoltam arra gondoltam, driverek rendben vannak.
Egész eddig próbáltam egy két beállítást egyedül de nem megy így sem.
Egy kérdés ha csak a Combat van fenn okozhat problémát?
Nektek fent van?
Még erre tudok gondolni.
Vagy valami hardver lehet.
ma éjszaka még nekiállok újratelepítem a Combatot.
Nem akartam a csapat pontszámot rontani csak unarmedben tudtam volna az még nem megy nekem.
Majd egy év múlva talán. -
Richter36
őstag
válasz
CS4SZY #11741 üzenetére
Figyeltem spectatorban és átmentem az ő oldalára is de nem vett fel se medit se armort. De ettől függetlenül nálam két esélyes a pali.
Siwers pedig szerintem a világ talán legjobb shotgun gamereelképesztően jól bánik azzal a x@rral
Dunc: azzal kezdtem, hogy bemutatkoztam. Valamelyik nap meg mouse test néven voltam ott és mindenkinek leesett, hogy ki vagyok mivel azelőtt érdeklődtem itt egér beállítások felől
-
Lajkó
őstag
válasz
CS4SZY #11443 üzenetére
Megpróbáltam helyrehozni a dolgokat, de amire sikerült, mindenki lelépett. Duncot meg ugye hiába keresem X-en nincs. Szal esélytelen volt a próbálkozás.
Lehet, hogy tényleg jó lenne (akár egy állandó) szerverre rakni pb-t?Amúgy ne nyissak egy szerót? Zártat, igaz az max 6 playa. Vagy miért nem nyitsz Te egyett?
-
Lajkó
őstag
válasz
CS4SZY #11387 üzenetére
Oksa, majd rádzizzentek egyet ha gammát tervezek!
tzimash: PONTOSAN!!!
dunc: Ha ezt nekem címezted, akkor: -Nem hiszem, hogy azok lennének, mert álltalában elég sokáig bírják. Most biztosan kiakadtak, vagy csak simán fáradtak voltak!
Amúgy (sajna) azon ritka szerverek közzé tartozik, amiknek még elfogadhatóak a beállításaik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest