Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .s.

csendes tag

válasz v!ct0y #12329 üzenetére

Nincs Xfire-m. A routeren három dolgot próbáltam meg beállítani:

1. DMZ-be raktam magam, akkor se megy
    2. virtual server-nek betettem, hogy a FEAR portjára a gépemhez továbbítsa
    3. betettem exception-be ezt a portot

Egyik se használt semmit. Ugyan az a tünet.
    Ami egyébként még furcsa a dologban, hogy bátyám ugyanerről a routerről netezik, ugyan ezzel a FEAR-l ugyan ezzel a patch-l fel tud menni public szerverekre vele :S

És köszi, hogy foglalkozol a problémámmal.

• .s.

csendes tag

Hello mindenkinek.

Bevallom nem bogarásztam végig mind a 10xxx sok hozzászólást, viszont kérdésem lenne. Illetve problémám. Egészen kb egy hónappal ezelőttig tök faszásul játszottam F.E.A.R. - Combattal, majd egyszer csak csinált nekem egy olyat, hogy egyik connect-nél a töltési csík legelején megállt a progressbar, és nem volt hajlandó tovább menni. És onnantól kezdve ezt csinálja minden egyes connect-nél. Public szerverekre nem tudok csatlakozni, viszont saját magam álltal generált szerverekre igen. Windows tűzfalnál, saját tűzfalnál, routernél portját feloldottam, legfrissebb patch-l próbálok csatlakozni. Nem tudom mit mondhatnék még. Na, a lényeg, hogy akkoriban eléggé szét volt esve win-m szóval azt hittem, hogy csak elbaszódott valami és nem foglalkoztam vele. Majd most a héten újratettem és most sem akar menni. Minden sz.rt átnéztem és mér tényleg nem tudom mit tehetnék még. Legvégső elkeseredésemben írtam supportért is gyártónak, de ők is csak a szokásosat tudták mondani : port, verzió.

Nagyon örülnék, ha valaki tudna mondani nekem valami ötletet, vagy, ha valaki találkozott már ilyennel, akkor adhatna néhány tippet.

Új hozzászólás Aktív témák