Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
válasz
Kutyu6119 #11212 üzenetére
Ciíía!
Sajna a nevükre nem emlékszem, de voltak klántársaid is közöttük.(vagy hárman).
Csak egy face volt akinek nagyobb volt a pingje a Magyarokénál, de az is lepattant vagy 10 perc után. A skúlódifit levágtam elsőre, de azért annyira csak nem néztem be, hogy egy nekem háttal gugoló célpontot elhibázzak.(max 25 yard-ról)
Valamit elárulhatnál azért. Miért éreztétek(ted) úgy, hogy szükség van assault-nál annyi lőszerre, hogy leteríts valakit, akinek nincs medkitje, és pajzsa? oOoEgyébként már annak is örültem, hogy nem ment minuszba a statom ASP-vel.
-
OnSeT
őstag
válasz
Kutyu6119 #10949 üzenetére
Én csak azt mondtam, hogy cheat nélkül is túl lehet élni a proxyt.
Egyébként már fogtam én is cheatert,mikor hostoltam szerót, egy TR_pleyer_TR néven játszó emberke többször visszatért, a ban-ok ellenére is, és igen feltűnően csalt, guggolva fegyverrel a kézben gyorsabban rohant mint én ua-val.+még lehetett némi sebzésnövelése is.
Egy másik egyén is feltűnően nyomta a speedhack-et, mikor rákérdeztem még el is ismerte a csalást, az ő jutalma is ban lett.
Nálam a pálya bugok kihasználásának is kick/ban a jutalma.Azt mondjátok hogy v!ct0y csal, de hogyan? Speedhack, pickup hack vagy mit feltételeztek róla? Eddig én még csalásra utaló jel nyomát se láttam az ő esetében.
A trágár beszédet én se tűröm meg a szerómon, de nem banolok érte egyből, először szólok hogy be kéne fejezni, majd jön a kick és végső esetben a ban.
Ha v!ct0y lenne az elkövető, és szükséges, akkor ő kapná a ban-t. Ennyi.De ha szabályt hoztok akkor annak mindenkire nézve érvényesnek kell lennie.
-
v!ct0y
veterán
válasz
Kutyu6119 #10937 üzenetére
Kutyuli mutyuli.....a szakival való beszélgetések igen egyszerűek voltak....én írtam szaki meg nem válaszolt...najó egyszer igen:
és mond má meg legalább h mit látsz olyat amiből azt gondolod h csalok ??
[2009.04.21. 19:42:49] SzMK-Szaki (F E A R): mindent ,
[2009.04.21. 19:42:58] _v!ct0y*_: mi mindent ?
[2009.04.21. 19:43:02] _v!ct0y*_: miaz h mindent ?
[2009.04.21. 19:43:05] _v!ct0y*_: nevezd meg
[2009.04.21. 19:43:41] SzMK-Szaki (F E A R): Viktor megyek játszani ,szia ez csak üzleti, nincs haragüzleti ?? az meg wtf egy játékba ??
Tegnap valamelyik taggal az volt a téma, hogy ők fizetnek ezért a szerverért....és ha bemegy valaki és ott szivatja őket akkor kivágják mer ő ugye nem fizet érte. PASS a szeróra és nem megy be senki...
Szaki: ti még a HHS el se mertetek warozni nemhogy az FMJ vel....
Am. arra meg nagyon kiváncsi lennék, hogy Coryt meddig viselnétek el , mert sokkal jobb mint én.. -
OnSeT
őstag
válasz
Kutyu6119 #10937 üzenetére
Simán túl lehet élni a proxit, mindenféle hack és armor nélkül is. Átszaladsz felette, vagy ugrasz egyet hátra, az utóbbi alacsonyabb run mellett is működik.
szaki63 #10926 hszét olvasva és a Tupa által a (#10933) hszben linkelt képet megnézve csak nekem tűnik ironikusnak hogy v!ct0yt anyázás miatt banoltátok?
jah hogy a klán tagokra más szabályok érvényesek, bocs ezt nem tudtam..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Synology NAS
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Filmvilág
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest