- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
válasz
Fferi50 #31382 üzenetére
Átnéztem, de sehol nem láttam, hogy "HIBA" értéket adott volna valamelyik függvény. (Elképzelhető, hogy az okozza a problémát, hogy egy sor első 4 cellája fix érték, a következő 63 cella másik táblázat alapján vagy üres, vagy tartalmaz adatot, majd az utolsó 3 cella megint fix?) [Bár, ezzel a "problémával" már együtt tudunk élni.]
-
-
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Fferi50 #31400 üzenetére
Kipróbáltam, hogy megnyitottam egy új excel fájlt, de ott már annak rendje szerint Ft van a pénznemre nyomva.
Nem tudom mi történhetett, de gyanús, hogy amikor átvette a gépet bejelentkezett rendszergazdai felülettel, ami szerintem angolra van állítva, majd kijelentkezett, majd én újra be, és utána nyitottam meg a fájlomat.
Valahogy számomra érthetetlen okból a területi beállítás szerintem angol maradt, és ezért válthatott át.
Nem vettem észre, hogy már dollár a pénznem és úgy mentettem el az állapotot.
Az a makró nem volna rossz, de még megpróbálom az itthoni gépemen visszavarázsolni valahogy.
Köszönöm a segítséget, ha nem sikerül dűlőre jutnom jelentkezem -
pomk
őstag
válasz
Fferi50 #31399 üzenetére
Köszi, de sajnos nincsenek tengelyek. Olyan, mintha csak simán a számok lennének odaírva.
Itt pedig kicsit átalakítva. Látható, hogy a prios négyzetekben lévő jelölések duplázódnak. Így pl. az első sorba beírt adatot a zöld 2015 év végét jelölő vonal bal és jobb oldalán is megjeleníti.
Én úgy szeretném, hogy az első 52 oszlop legyen 2015, a 2. pedig 2016. Így az "Actual start" 36. hetétől tartson a jelölés az "Actual Finish" 21. hetéig, ne pedig 2x 36-tól 52-ig. -
-
tgumis
tag
válasz
Fferi50 #31335 üzenetére
Szia!
Bocs késő volt már. Szóval mindig hibát ír vagyis megáll . Eddig a különböző egyszerű makrókat csak simán egymás után bemásoltam de most nem fut végig. A " Dim oszlop As Integer " résznél akad meg. próbáltam beírni hogy next de nem segített. Van valami általános szabály hogy kell két makrót összefűzni?
Hová tudok feltölteni egy munkafüzetet, hogy esetleg lássátok is a problémát? -
Söri
tag
válasz
Fferi50 #31261 üzenetére
Ha elhagyom akkor se változik a helyzet.
Viszont rájöttem a megoldásra.
Ha szöveggént másolunk dátumot akkor ezekben a formátumokban tegyük:
yyyy-mm-dd
yyyy/mm/dd
yyyy-mm-dd hh:mi:ssAz én esetemben csak át kellett konvertálnom a lekérdezésben a dátum oszlopot "2016/04/10" erre a formátumra és már rendesen kezeli a makróval való másolást az excel.
Üdv
-
tgumis
tag
válasz
Fferi50 #31045 üzenetére
Megcsináltam de valamiért hármassával számoz egy helyett ahol rejtve vannak a cellák
Sub szamoz()
'
' szamoz_Makró
''
sorsz = 1
For xx = 15 To 16
If Not Cells(xx, 1).EntireRow.Hidden Then
Cells(xx, 1).Value = sorsz
sorsz = sorsz + 1
End If
Next
End Submi lehet a probléma valaki tudja?
-
Delila_1
veterán
válasz
Fferi50 #31032 üzenetére
Igen, ez egy másik felfogása a feladatnak. Megírtam ezt is. A futási idők különbsége csak sok sor esetén mérhető, én mindössze 20 sorral dolgoztam.
Nem tudjuk, hány oszlop van az Eredeti lapon. A makróban az A:K tartományt vettem alapul, amit két helyen kell módosítani, a csillagokkal jelzett sorokban.
Szerk.: az A:K tartományra történő hivatkozást is át lehetne állítani a makróban, de azt már nem írom meg.
Sub Kulcsok()
Dim usor As Long, usor1 As Long, lap As String, sor As Long, lapnev
With Sheets("Eredeti")
.Range("AA:AN").ClearContents
.Range("AA1") = .Range("C1")
.Range("AB1") = .Range("AA1")
.Range("A1:K1").Copy .Range("AD1") '*****
usor = .Range("C" & Rows.Count).End(xlUp).Row
.Range("C1:C" & usor).AdvancedFilter Action:=xlFilterCopy, _
CopyToRange:=.Range("AA1"), Unique:=True
usor1 = .Range("AA" & Rows.Count).End(xlUp).Row
For sor = 2 To usor1
.Cells(2, "AB") = .Cells(sor, "AA")
'*****
.Range("A1:K" & usor).AdvancedFilter Action:=xlFilterCopy, _
CriteriaRange:=.Range("AB1:AB2"), _
CopyToRange:=.Range("AD1:AN1"), Unique:=False
lap = .Range("AB2") & ""
On Error Resume Next
Set lapnev = Sheets(lap)
If Err.Number <> 0 Then
Sheets.Add Before:=Sheets(Sheets.Count)
ActiveSheet.Name = lap
On Error GoTo 0
Else
Sheets(lap).Cells.ClearContents
End If
.Range("AD1").CurrentRegion.Copy Sheets(lap).Range("A1")
Next
End With
Beep
MsgBox "Kész van.", vbInformation
End Sub -
Delila_1
veterán
válasz
Fferi50 #31030 üzenetére
Nem biztos, hogy van minden áfa-kódnak megfelelő lap a füzetben. Azért írtam rá makrót, hogy szükség esetén a hiányzó lapokat létrehozza.
Szerk.:
A makró elején törölni lehetne a második laptól az utolsóig az előző kigyűjtés adatait.A specszűréshez minden lapon kritérium tartományt és címsort kellene előre felvenni.
-
-
YAN0U
csendes tag
válasz
Fferi50 #31017 üzenetére
Szia,
Ugyanaz a hibaüzenet
Application.ScreenUpdating = False
Workbooks.Open Filename:="G:\Daten\Terv.xlsx"
ActiveSheet.Range("A1 : C25").Value = Workbooks("Terv_HWP_" & Format(Date, "yyyy_mm_dd" & ".xlsm")).terv.Range("A1 : C25").ValueMegpróbáltam beírni simán a file nevét
Application.ScreenUpdating = False
ActiveSheet.Range("A1 : C25").Value = Workbooks("Terv_HWP_2016_03_15.xlsm").terv.Range("A1 : C25").Value"object doesn't support this property or method"
-
YAN0U
csendes tag
válasz
Fferi50 #31005 üzenetére
Szia,
Megnyitom a Terv_HWP_2016_03_15.xlsm file-t
Rányomok a gombra, terv.xlsx megnyílik majdHibaüzenet:
Run-time error '9':
Subscript out of rangeApplication.ScreenUpdating = False
Windows("Terv_HWP_" & Format(Date, "yyyy_mm_dd" & ".xlsm")).Activate -
igort
újonc
válasz
Fferi50 #30970 üzenetére
szia !
persze próbáltam , de érdekes, néha valamiért működik nekem is, de ez a ritkább (:
http://indabox.hu/cxw7Roide tettem fel, épp olyan állapotban, amikor nem működik
a Makró1 alatt van a filter.
aztán, mivel kellett megoldás, ha lecserélem a dátumot mondjuk ilyen formára (2015u01u01),
akkor működik, de ez így röhej.
előre is köszönöm a fáradozásod -
-
-
the radish
senior tag
válasz
Fferi50 #30885 üzenetére
Igen, csakhogy abban a pillanatban, amikor nem a munkafüzetet, hanem a word doksit szeretném nyomtatni, leáll a makró:
Sub Macro1()
Dim objWord
Dim objDoc
Set objWord = CreateObject("Word.Application")
Set objDoc = objWord.Documents.Open("d:\xxx.docx")
objWord.Visible = True
ActiveDocument.ActiveWindow.PrintOut _
Range:=wdPrintFromTo, From:="1", To:="3"
objWord.Quit
End SubVagy valamit rosszul írtam?
-
the radish
senior tag
válasz
Fferi50 #30863 üzenetére
Biztosan nem, már jócskán benne vagyok a melóban, de eddig jól működik.
Viszont szeretném azt megoldani, hogy bizonyos esetekben csak a 3. oldal nyomtatódjon ki.
Ezzel próbálkozok, de nem jön össze, kilöki az összes oldalt:
wddoc.PrintOut Copies:=1, Pages:="3"
Van valami megoldás rá?
-
Mittu88
senior tag
válasz
Fferi50 #30649 üzenetére
Szia Feri!
Próbáltam az open eseménybe, logikus is, de ha makróval nyitok egy fájlt, nem fut le az open esemény (vagy legalábbis úgy vettem észre, hogy nálam nem futott le). Ezt most reggel még egyszer megnézem azért.
2010-es Professionalról van szó, magyar nyelvű.A külön fájlos megoldás azért nem jó, mert ilyen megoldás már van, és a kollegáknak nem tetszik, hogy időközönként szólok nekik, hogy futtassák, és kettővel többet kell kattintaniuk a kelleténél.
Viszont még tegnap délután találtam egy ilyen megoldást:
Public Sub nyitas()
Dim fajlnev2 As String
Dim idozito As Double
On Error Resume Next
Application.Visible = True
fajlnev2 = "FinoMin.xlsm" 'C:\Documents and Settings\" & Environ("username") & "\Desktop\
Application.OnTime Now, "nyitas"
Workbooks(fajlnev2).Saved = True
Workbooks(fajlnev2).Close
FileCopy "\\srv01v\Database$\FinoMin\FinoMin.xlsm", "C:\Documents and Settings\" & Environ("username") & "\Desktop\FinoMin.xlsm"
FileCopy "\\srv01v\Database$\FinoMin\FinoMin.xlsm", "C:\Documents and Settings\" & Environ("username") & "\Asztal\FinoMin.xlsm"
Workbooks("ujverzio.xlsm").Save
Workbooks("ujverzio.xlsm").Close
End SubEz alapján a leírás alapján csináltam: I've had good luck using Application.OnTime to disconnect a macro from its caller. For example, assume the code below is in Book2.xlsm and that a Book1.xlsm ran code that opened this Book2. Now we want code on Book2 to close Book1 via its Sub CloseBook1 and continue running.
Called indirectly by Ontime that happens wheras called directly Book1 does close but then Book2 code stops.
Private Sub Workbook_Open()
''Breaks link to workbook/macro that opening this workbook:
Application.OnTime Now, "CloseBook1"''Doesn't""
CloseBook1
End SubJim
A frissítést meg is csinálja, viszont Y (ujverzio.xlsm) bezárásakor mintha végtelen ciklusba menne, nem tudja bezárni magát, és pár másodperc után Ismeretlen hibával lefagy az excel. Gondolom erről beszéltél, hogy tud problémát csinálni az ilyen makró.
Ebből kiindulva nem tudsz esetleg egy megoldást?
-
Grodd
tag
válasz
Fferi50 #30534 üzenetére
Ez a megoldás csak akkor müködöképes, ha 1:1 adatkapcsolat van a két tábla között. Ha nem, akkor excel 2016-ban csak ôssze kell merge-elni a két táblát. ( egy-két egérklikk). Ha korábbi excel, akkor powerquery kell hozzá, vagy MS query (utóbbi nem olyan szép megoldás, de alapból benne van a régebbi excelekben is)
Helyesbítek: elolvasva alaposabban a feladatot: a vlookup semmiképp sem járható út, csak a powerquery (vagy excel 2016 get&transform) vagy ms query.
-
PistiSan
addikt
-
Delila_1
veterán
válasz
Fferi50 #30477 üzenetére
FFeri ötlete alapján a bevitelkor szövegdoboz kerül az aktuális cella fölé, ami a bevitt érték 0,95-szörösét mutatja. Ezután simán hivatkozhatsz a cellára, mert a textbox alatt a bevitt érték marad meg.
Ennek az a hátránya, hogy sok textbox esetén szépen meghízik a fájl.Azért nem megjegyzést szúrtam be, mert annak az árnyékolását nem lehet (vagy csak én nem tudom) megszüntetni.
A laphoz rendelt makró, ami a 3. oszlopba bevitt adatok fölé szúrja be a textboxot:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
Dim l As Single, t As Single, w As Single, h As Single
If Target.Column = 3 Then
With Range(Target.Address)
w = .Width - 1: t = .Top + 0.5: h = .Height - 1: l = .Left + 0.5
End With
ActiveSheet.Shapes.AddTextbox(msoTextOrientationHorizontal, l, t, w, h).Select
With Selection
.Characters.Text = Target * 0.95 & ""
.HorizontalAlignment = xlRight
.VerticalAlignment = xlCenter
End With
Selection.ShapeRange.Line.Visible = msoFalse
Range(Target.Address).Offset(1).Select
End If
End Sub -
EmberXY
veterán
válasz
Fferi50 #30436 üzenetére
De ha egymás alá rakom, akkor az alsó tábla adatai nem kavarnak be a felső tábla oszlopainak szűrőibe?
Továbbá, azért szerettem volna egymás mellé a kettőt, mert az első tábla folyamatosan bővül, egy idő után már görgetni kellene, hogy lássuk a másodikat, ráadásul a második táblának akkor lenne értelme, ha egyből látszana a munkalapon. Köszi az ötletet, de egyelőre még gondolkodom, hogy mi legyen. -
Delila_1
veterán
válasz
Fferi50 #30316 üzenetére
Szia!
Megkaptam a füzetet.
A fapados (képletekkel bevitt) eredmények jók, a kimutatással viszont eltérések vannak. A valahonnan letöltött adatokkal van némi gubanc, amit a kimutatás érzékel, a képletek simán veszik az akadályt. A kimutatáshoz először makróval kellene rendet vágni az adatok között.Mindenképp jó, hogy összeállítottad, eddig nem vettem észre az "Eltérés" opciót, és ez másoknak is hasznos lehet. Köszönöm.
-
Delila_1
veterán
-
-
Morphy
csendes tag
válasz
Fferi50 #30216 üzenetére
Elnézést, én voltam figyelmetlen, így működik.
Az első írásom melyben a megoldandó feladatot írtam lehet kicsit hiányos vagy nem pont érthető volt:
Ugyan ebben a táblázatban amit írtatok azt szeretném elérni, hogy a kép jelenjen meg egy adott helyen (pl A3 környékén), de ne úgy mint egy megjegyzés, hanem mint egy állandóan látható kép. -
Sprite75
tag
válasz
Fferi50 #30049 üzenetére
Ha jól gondolom az fkeres-es nekem nem jó mert a tábla ahol keres ez nekem a B oszlopnál kellene hogy kezdődjön és akkor a függvény vagy a B oszlopban lévő adatot tudná kiírni vagy mondjuk a C oszlop ban lévő cellát ha a pl a táblának B
-t adok meg
pl a fenti képben ami felraktam =FKERES(G3:G6;B
;1
(ha G3:G6 területre rakok egy adatbázist a lehetséges keresendő értékekkel)
-
batmanéhes
tag
válasz
Fferi50 #29839 üzenetére
csak jelzem, hogy ha nem valamilyen szűk tartományt adsz meg az ilyen index holvan-oknál, hanem mindig teljes oszlopot, akkor egyrészt sokkal gyorsabb megcsinálni (ctrl space vagy shift space mittom most), másrészt jelentős méretű szopástól kíméled meg magad, ha valamiért valami elcsúszik. értem, hogy $, csak mesélem, ismerőssel történt meg.
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz
Fferi50 #29484 üzenetére
vagy a tartományt e nélkül definiálod
Ez ezt a hibát generálná amit /számomra/ bonyolultabb lenne eliminálni mint megkerülni a problémát.Helyette....
Mi lenne, ha a keresésnél kihagynád az első oszlop celláit Illetve minden oszlop első celláját.
Ez lett a megoldás.
Köszi. -
m.zmrzlina
senior tag
válasz
Fferi50 #29440 üzenetére
Azt sikerült megállapítani, hogy a kb 50 tartományból aminek a
Set rng_Akioszt = ws_Kabelo.range(str_Akioszt & "1:" & str_Akioszt & int_usor)
sor a program futása során egy ciklus értéket ad két olyan esetben akad ki, ahol az rng_Akioszt(1,1) értéke egy 256 karakternél hosszabb karaktersorozat. Valamint bármikor reprodukálni tudom a hibát, ha bármely tartomány (1,1)-es cellájában előállítom a fenti feltételt. Gondolom itt a fv valamilyen korlátjába ütközik a feldolgozás.
Az lenne a feladat, hogy ezekben a tartományokban határozzuk meg a legkisebb és a legnagyobb értékeket amik aztán egy számlálós ciklus -tól -ig határai lesznek. Nem feltétlen ragaszkodom munkalapfüggvényes megoldáshoz, megelégszem a legegyszerűbbel is.
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz
Fferi50 #29440 üzenetére
Köszi a választ. Az az érzésem, hogy hosszas hibakeresésnek nézek elébe.
Először a int_Mincsom, int_Maxcsom változó tipusát állítottam Variantra de nem jutottam közelebb. A leálláskor is szám (1 és 9 ami reális) volt az értéke nem pedig hiba.
Aztán egyszer csak elkezdett működni úgy hogy semmit nem módosítottam a kódon és most is lefut akárhányszor indítom.
Az rng_Akioszt -szerintem- létrejön. Locals ablakban látom, sőt a FormulaR1C1 tulajdonságnál látom az elemek értékeit is. Ha erre gondolsz.
Még egy adalék:
Az rng_Akioszt(1,1) értéke szöveg az összes többi szám. Ha ezt a cellát kizárom a tartományból akkor úgy tűnik lefut a makró hiba nélkül ami logikus is. Csak akkor miért működik n+1-szer úgy is, hogy nincs kizárva a szöveges cella? -
törölt tag
válasz
Fferi50 #29287 üzenetére
ez sajnos nem jó, mert a pirossal jelölt cellák, amik változhatnak és változniuk is kell.
amit linkeltem fájlt az csak a házi számolási részének egy "szakasza". az ide kitalált műveletet még meg kell ismételni párszor (jó esetben csak kétszer), csak más számokkal.
egy pár részlet, hátha akkor érthetőbb lesz:
a "b" és "h" egy trapéz szelvény km.-i adatai míg az "i" a hosszirányú esése egy szakaszon, ilyenből van még másik kettő, ahogy arra fentebb is utaltam, de azok nem relevánsak most. a "v" a patakban folyó víz sebessége lesz.a feltételek ugye az a három amit ott látható, ebből a legfontosabb, hogy a Q10/Q= 0,98 és 1,02 közé, a v pedig minél közelebb a vmax-hoz jöjjön ki. a Q10/Q értéke lesz a solverben 1, ahogy azt szintén leírtam fentebb, így azzal nem kell külön foglalkozni.
egy kis plusz információ, hogy a Q/Q értéke inkább függ a "b" és "h" míg a "v" az "i" értékétől (bár ez így nem teljesen igaz, ebben az esetben azonban mégis így fogalmaznék, mert amilyen mértékben változtathatjuk a fenti három számot, úgy ez lesz a jellemző tendencia).
remélem most már tényleg érthetően írtam le.
-
lenkei83
tag
válasz
Fferi50 #29285 üzenetére
Szia!
Megoldottam kivétellel és hibakezeléssel, csak nem értem. Ha hiba akkor legyen már hiba és kezelje rendesen.
Ami viszont szembejött:
Adott munkalapon beraktam egy range-be a színezett cellákat, hogy ne egyesével csinálja a feltételes formázást:Set rnSelect = Union(rnSelect, cella)
Viszont ha ugyanilyen módon törölni akarom a formázást, akkor az egyesített cellákat szétszedi. Lehet ezt valahogy kezelni?Üdv.:
P. -
-
törölt tag
válasz
Fferi50 #29280 üzenetére
amennyiben jól értelek, kipróbáltam már azt a verziót. ugye az egyik v értéke adott, míg a másikat a fenti három adatból közvetve kapom meg. úgy írtam be, hogy az adott v - kapott v értéke egy nullához nagyon közeli szám legyen, de a <= lehetőség miatt valami bődületes rossz eredményt dobott.
már azon is gondolkodtam, hogy makróval próbálkozzak, de azt túl régen tanultam ahhoz és nincs időm átismételni, mivel a házit le kell adni és millió más dolgom is van, a tanár pedig a lehető legpontosabban kéri, mert miért is ne.
-
lenkei83
tag
válasz
Fferi50 #29247 üzenetére
Hello!
Közben összeraktam egy kis puskázással... Nem teljesen értem a logikát, de működik.
És amiért nem értem: nem elég ennyi simán zárolni az összes cellát?
For Each ws In ThisWorkbook.Worksheets
ws.UsedRange.Cells.Locked = True
For Each cella In ws.UsedRange.Cells
If cella.Interior.Color = RGB(204, 236, 255) Then
cella.Interior.Color = RGB(255, 255, 0)
cella.MergeArea.Locked = False
Next cella
Next wsTesztelgettem pár dolgot és úgy látom, hogy a cella.MergeArea.Locked = False lekezeli az egyesített és a nem egyesített cellát egyaránt, interior colortól függően. Jól látom, hogy nem kell bele külön kezelés normál és egyesített cellákra, valamint a FindFormat sincs így szükség?
Vagy valamit benézek?üdv
P. -
Wyll
őstag
válasz
Fferi50 #29245 üzenetére
Igen, közben átgondolva rájöttem én is. Fordítási időben a függvény még kvázi nem is létezik, nem tud olyankor kód futni..
Az a baj, hogy ez egy elég speciális karakter.
A Segoe UI Symbol betűtípus (amit jó szívvel ajánlok mindenkinek, ha jeleket keres, mert gyakorlatilag szinte minden megtalálható benne) négy távoli unicode mezőjéről van szó (9632, 9633, 9640, 9660), amik pont kellenek a táblázatomba. (üres négyzet, teli négyzet, sraffozott négyzet, és háromszög) Viszont ezeket a speckó karaktereket sem a VBA szerkesztő, sem az immediate ablak nem tudja megjeleníteniEzért ilyen kerülőúton tudom csak beleírni őket a VBA kódba.
Végül úgy csináltam ahogy te is írtad, hogy nem constant, hanem sima string variable lettek.
Lehetett volna mindenhova ChrW(9640)-et írni, de akkor mindenhol lefutna a függvény, lassul a kód. Úgyhogy inkább az elején egyszer beleteszem őket változóba, így inkább +memóriát áldozok erre.
Nem mintha ebben az esetben sokat számítana, de fő a tudatosság -
bozsozso
őstag
válasz
Fferi50 #29247 üzenetére
Sziasztok,
Vonal diagram készítésnél nem találok olyat, hogy egy adott sávot kijelöljek benne, hogy ezek a jó értékek. Próbálkoztam volna téglalap beszúrással arra a sávra, de akkor kitakarja a vonaldiagramot és nem lehet háttérbe rakni. Van erre valami megoldás vagy tényleg nincs azért nem találom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fotó állvány eladó
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest