-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
Még egy kérdés: ha beírom a today fgv.-t, jó dátumot ad ki, viszont ha beírom a weeknum fgv.-t, akkor egyel nagyobb számot ad, mint a valóság. Ez vajon mitől lehet?
=today() => 2016.04.28.
=weeknum() => 18 -
pomk
őstag
válasz
Fferi50 #31399 üzenetére
Köszi, de sajnos nincsenek tengelyek. Olyan, mintha csak simán a számok lennének odaírva.
Itt pedig kicsit átalakítva. Látható, hogy a prios négyzetekben lévő jelölések duplázódnak. Így pl. az első sorba beírt adatot a zöld 2015 év végét jelölő vonal bal és jobb oldalán is megjeleníti.
Én úgy szeretném, hogy az első 52 oszlop legyen 2015, a 2. pedig 2016. Így az "Actual start" 36. hetétől tartson a jelölés az "Actual Finish" 21. hetéig, ne pedig 2x 36-tól 52-ig. -
pomk
őstag
Sziaszttok!
Segítséget szeretnék kérni. Office 2013, Gantt chart template. Lehetséges valahogy, hogy olyan dátumokat is megadjak, ill. olyan diagrammokat is kirajzoltassak vele ami egy naptári éven átível? Pl. 2015.11.02.-től 2016.05.18.-ig tart. Jelenleg úgy látom csak egy adott év 01.01.-től lehet 12.31.-ig használni.
Addig már sikerült eljutnom, hogy a napok helyett hetekben kalkulál és figyeli a kezdeti dátumot és a teljes időtartamot naptári hetekben, azonban ha egyik évről átcsúszik a következő évre az adott folyamat, akkor ezt nem tudom kirajzoltatni vele.Köszi!
-
pomk
őstag
Következő kérdésem:
Adott egy 10 oszlopból álló táblázat rendszer, amiben van ~2.000 sor. Az oszlopok tetejére beállítáttom egy szűrést a kijelölt cella értéke alapján. Ha a szűrés alapján kiválsztok egy adott értéket, akkor ugye a 2.000-ből csak azok a sorok fognak megjelenni, amelyekben az a sor szerepel. A sorok tetején ott az oszlop fejléce és a lenyitható szűrési gomb. Azt szeretném elérni, hogy ha görgetem lefelé az így látható ~100 sort, akkor a fejléc mindig látható legyen.
Ezt melyik beállítással tudom elérni? -
pomk
őstag
Üdv Mindenkinek!
Adott egy táblázat, amiben két oszlop van: A és B. Ezekben számok vannak. Az A oszlopban ~500 db szám van, a B oszlopban ~200.
Szeretném összehasonlítani, hogy az A és B oszlopban lévő számok közül vannak e olyanok, amelyek mind két oszlopban megtalálhatóak. Ha van ilyen, azokat valahogy jelölje meg. Mivel oldható ez meg?
HA függvénnyel próbálkoztam így: =HA(B1=A1;IGAZ;HAMIS). Evvel azonban csak 1 sort vizsgál 1 sorhoz. De nekem úgy kéne, hogy B1 tartalmát vizsgálja meg A1, A2,...,A500-hoz, majd B2 tartalmát A1, A2,...,A500-hoz, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest