- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Javaslatokat és ötleteket szeretnék kérni a következőhöz:
a holnapi nappal kezdve napi szinten november 10.-ig szeretném vezetni
-a testtömegemet (kg)-a tápanyagbevitelt (kcal)
-a folyadékbevitelt (liter)
-a lenyomott fekvőtámaszok számát (db)
-a felülések számát (db)
-a guggolások számát (db)Arra gondoltam, hogy a vízszintes tengely jelenítené meg a napokat
a függőleges tengely pedig a mennyiségeket, de a különböző mértékegységek végett nyilván 2000 kcal és 100 lenyomott fekvő igen hülyén nézne ki egymás mellett. Ti hogyan csinálnátok meg?
Van bármiféle mód, hogy az összes adatot egy vonaldiagramon jelenítsem meg, vagy feltétlenül külön-külön kell?Esetleg ha külön elkészítem őket, utána megoldható az összefűzésük? Számítógépes stratégiai játékokban szokott ilyen statisztika lenni a csaták végén, hogy pl. mennyi kreditet gyűjtöttél, költöttél el, hány épületet építettél fel, romboltál le, hány katonát képeztél ki, mennyit veszítettél, mennyit pusztítottál el stb.. itt is különböző mértékegységek vannak, ergo valahogyan megoldják.
Előre is köszönöm a válaszokat!(tisztában vagyok vele, hogy a kalóriabevitelen kívül érdemes a mikro-és makrotápanyagok mennyiségét is nyomon követni, de most ezekbe a dolgokba inkább nem mennék bele, az Excelen van a hangsúly és a feladat komplexitásán
)
-
törölt tag
Sziasztok!
MS Excel 2007-ben hogyan tudok köridőket megjeleníteni majd kiszámolni az átlagukat?
A megjeleníteni kívánt formátum:
perc:másodperc:századmásodpercHasználtam a topic keresőjét, de a korábbi válaszok nem voltak számomra hasznosak sajnos.
Előre is köszönöm a segítséget! -
törölt tag
[Excel 2007]
Sziasztok!
Hogyan tudok négyzetkilométert megadni egyéni formátumnál? Tehát arra vagyok kíváncsi, hogy ha beírom a szám után, hogy " km2", a 2 hogyan kerül felső indexbe anélkül, hogy ki kellene keresnem a karaktertáblából, vagy a Word-ből kellene kimásolnom? Van erre valamiféle "sup" parancs, vagy ilyesmi?
Köszönöm előre is!
-
törölt tag
válasz
Polllen #31464 üzenetére
Ezt tudom, de nem jó úgy. Az időpontokat teljesen rosszul jeleníti meg, a videóban is ezzel küszködik a faszi és végül ilyen közelítő meg elég macerás módon oldja meg, de tutira van egyszerűbb és jobb megoldás is, amit egy középiskolástól el lehet várni érettségin. Ha esetleg megtennéd és vetnél rá egy pillantást, nagyon sokat segítenél vele! (és ez mindenkinek szól)
-
törölt tag
[Excel 2007][Érettségi 2008. október]
A7 - A30 tartalma: 0:00 - 23:00-ig az órák (formátum: idő)
C7 - C30 tartalma: hőmérséklet adatok (-6 és 6°C között)Erről szeretnék egy diagramot a következőképpen:
függőleges tengely: C7 - C30
vízszintes tengely: A7 - A30idáig meg is vagyok, viszont a vízszintes tengelyen ha "idő" formátumban jelenítem meg az adatokat, akkor így következnek sorban: 0:00 2:24 4:48 stb.
hogyan tudom beállítani azt, hogy óránként változzon a skála? Néztem róla videót a youtube-on, de a videó készítője sem tudott erre megfelelő magyarázatot adni. Köszi előre is a választ!
-
törölt tag
[MS Office 2007] Sziasztok!
Hogyan lehet két kritériumot összefűzni?
=DARABHATÖBB(A2:A20;"szia";B2:B20;">2 ÉS <=12")
tehát az ÉS helyén szeretnék egy működő "és műveletet", vagyis azokat a cellákat szeretném összeszámolni, ahol az adott sorban a "szia" szó szerepel és a mellette levő B oszlop megfelelő sorában a számérték nagyobb mint 2, valamint kisebb vagy egyenlő mint 12. Esetleg valahogyan össze kellene fűznöm a függvényeket ehhez? Köszi előre is a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest