- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz
bteebi #29728 üzenetére
Lehet, hogy az adat lapodon lévő néhány cellában van egy-két nem kinyomtatható karakter (pl:szóköz vagy aposztróf). Próbáld ki, hogy lefut-e így:
Sub kivalaszt()
Dim ar As String, lastrow As Double, lr As Double, sor As Double
Dim tiszta As String
lastrow = Sheets("forras").UsedRange.Rows.Count
lr = Sheets("adat").UsedRange.Rows.Count
For sor = 2 To lr
tiszta = Application.WorksheetFunction.Trim(Sheets("adat").Cells(sor, 1))
ar = WorksheetFunction.VLookup(tiszta, Sheets("forras").Range("A1:B" & lastrow), 2, False)
Sheets("adat").Cells(sor, 2) = ar
Next
End Sub -
bayay
csendes tag
válasz
bteebi #29114 üzenetére
köszönöm a választ! Sajnos nem vitt közelebb a megoldáshoz, megpróbálom még egyszer körülírni a problémát:
Mindig az év végi és az aktuális ár különbözete kell, de azzal a kitétellel, hogy ha a jelenlegi ár nagyobb mint az év végi, akkor csak a vételárig tudom elszámolni, tehát ha a vételár 120 az év végi 110 a jelenlegi 125 én akkor is csak 10-et számolhatok el.
Tehát valahogy meg kéne adni, hogy az év végi ár és az aktuális ár különbsége, de csak a vételárig.
Ha a vételár és az év végi ár különbségét veszem, akkor a többi esetnél nem lesz jó.
Nem lehet valahogy megadni, egy "plafont", hogy számold ezt de csak eddig?
üdv.
-
-
Louro
őstag
válasz
bteebi #26252 üzenetére
Hát sajnos nem ilyen egyszerű. A1,A2 merge-lt és ott szerepel a csoport neve. Alatta pár sorban az alá tartozó dolgozók. Utána A10,A11 merge-lt. Csoport neve és alatt megint emberek.
De ezen át is lépnék. Rábólintottak, hogy betehetek egy új oszlopot. Ott megflageltem és így már jó.
De.....mert kellenek a kihívások. Van arra függvény, hogy X és Y tengelyen is nézzek DARABHATÖBB-bel?
Pl: =DARABHATÖBB(2:2;HÓNAP(MA());B
;"ERF")
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
bteebi #26167 üzenetére
Szia!
Egy apróság van benne. A fajlnev változód a megnyitott fájl teljes nevét tartalmazza és így nem találja meg a megnyitott fájlok között, mert ott viszont csak a rövid név szerepel.
Ezért be kell egy sort iktatni:
End If
fajlnev=activeworkbook.name ' ezt kell beszúrni
For adat = 1 To 10Szerintem így már mennie kell. (De a szövegfeldolgozást továbbra sem értem, hiszen egyszer már megbeszéltük, hogy a számot nem lehet szövegfüggvénnyel darabolni.)
Üdv.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
bteebi #26165 üzenetére
Szia!
Milyen hibát ír ki? Szerintem továbbra is az a baj, hogy nem szövegformátumból akarsz szöveget kivágni a left és len függvényekkel. Ez mire lenne jó?
De a fajlnev is okozhat problémát, mivel az egy szöveges (string) változó és nem objektum.
Ezért így kell használni Workbooks(fajlnev).Sheets("Sheet1"), de a szituációból kiindulva írhatod így is Activeworkbook.Sheets("Sheet1") (mivel megnyitás után ez lesz az aktív munkafüzet).A munkafüzet bezárása is hasonló: Workbooks(fajlnev).Close Savechanges:=False ez utóbbi paraméter alapján nem menti a változásokat és nem is kérdez rá, hogy szeretnéd-e menteni (nem is kell, hiszen a forrásfájlt nem változtatod).
Üdv.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
bteebi #26162 üzenetére
Szia!
Az világos, hogy honnan szeretnél másolni, az viszont nem egészen, hogy hova.
Mert a "forrás" munkafüzet megnyitása után az abban levő munkalap válik aktívvá, tehát az itt
" For oszlop = 2 To 10 Step 4
'ebben a sorban valószínűleg több hiba is van:
ActiveSheet.Cells(19 + 2 * adat, oszlop) = 1000 * (Left(fajlnev.Sheets("Sheet1").Cells(36 + 2 * (adat - 1), 16), Len(fajlnev.Sheets("Sheet1").Cells(36 + 2 * (adat - 1), 16) - 1)))
ActiveSheet.Cells(19 + 2 * adat, oszlop).NumberFormat = "0"
Next oszlop"
hivatkozott Activesheet sajnos a forrás fájlodban van.Tehát ebben az esetben neked nem a forrás fájl hivatkozással van problémád, hanem a cél fájl hivatkozásával.
Ezt pedig úgy tudod megoldani, hogy az "eredeti" munkafüzeted kitöltendő munkalapját (amiből a többit megnyitod), egy változóhoz rendeled mielőtt még egy másik fájlt megnyitnál (pl.Set cellap=activesheet), mivel most még az az aktív munkalap.
Ezek után a számolás: cellap.cells(19+2*adat,oszlop) -ra kell hogy hivatkozzon és persze akkor fajlnev.sheets("Sheet1").cells helyett maradhat az Activesheet.cells."az eredeti adatok általános formátuma pl. "3.2k"" Ez azt jelenti, hogy mindig van a szám után egy betű és a formátum szöveg?
Ha igy van, akkor a használható a replace függvény is: replace(activesheet.cells(36+2*(adat-1),16),right(activesheet.cells(36+2*(adat-1),16),1),"").
Viszont a "beszúrt" programsorból úgy látom, az eredeti érték számformátum, ezért működik a közvetlen szorzás 1000-el, vagyis nem kell semmilyen levágás, átalakítás!Még valami: ahol Activesheet.Cells van, ott az Activesheet elhagyható, mert az az alapértelmezés.
Üdv.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
bteebi #25180 üzenetére
Szia!
Egyrészt, ha eseménykezelést végzel, akkor ki kell kapcsolni az eseményeket:
Application.EnableEvents=False
majd a végén visszakapcsolod:
Application.EnableEvents=True
Ha nem így teszel, akkor jó esetben csak meghosszabodik a program futása, rossz esetben más cellákat is átír, nem csak azokat, amelyeket szeretnéd.Továbbá van két képlet benne, ami formailag ugyan helyes (nem kiabál érte a fordító), de teljesen blőd eredményt ad, rossz helyre került a záró zárójel:
If Sheets("proba").Cells(sor - 72, 5) < Sheets("proba").Range("S130") Or WorksheetFunction.IsNumber(Sheets("proba").Cells(sor - 72, 5)) = True
A Te kódodban a True után volt a zárójel, az előréb kell hozni az egyenlőség jel elé, ahogyan itt is látod.
Ugyanez van az oszlopos vizsgálatánál is, ott is az egyenlőség jel után kell a zárójel és nem a False után.
Üdv.
-
Delila_1
veterán
válasz
bteebi #23981 üzenetére
A laphoz rendelt eseménykezelő makróddal meghívhatsz egy modulba helyezett makrót – átadva a változók értékét –, ami már tud másik lapon is dolgozni.
Ezt általánosságban értem, Egy teljesen primitív példában az első a laphoz rendelt-, a második a modulban lévő makró. A Másik lap E1 cellájában lévő értéket felszorozza az első lapra bevitt számmal. Itt most nem térek ki a hibakezelésre, ami ellenőrizné, hogy a bevitt érték valóban szám-e, vagy nem.
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
Szoroz Target 'nem szükséges Target.Value módon megadni, a Value az alapértelmezés
End Sub
Sub Szoroz(szorzo)
Sheets("Másik lap").Range("E1") = Sheets("Másik lap").Range("E1") * szorzo
End SubEbből az is látszik, hogy az átadott-, és átvett változó(k) nevének nem kell feltétlenül megegyezniük.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
bteebi #23981 üzenetére
Szia!
A Paste szintén olyan metodus, amelyik csak az aktív lapon működik.
Sajnos a vágólapra helyezett dolgokat (a Copy odateszi), csak ezen a módon tudod VBA-ból elérni.
A Diagram elég különleges "állatfajta" ebből a szempontból is, hiszen forrásadat nélkül csak "módosíthatatlan" képként tudod egyik helyről a másikra áttenni.Én is javaslom a Chart.CopyPicture alkalmazását.
Üdv.
-
slashing
senior tag
válasz
bteebi #23981 üzenetére
próbáld úgy hogy a diagramot másolod és képként illeszted be, ez talán a legegyszerűbb módja a diagram másolásnak és nálad ahogy kiveszem a szavaidból úgy tűnik hogy a legenerált diagrammoknak már nem kell érték alapján változni így egy képpel könyebb dolgozni mint hogy megőrizzék a cellahivatkozásokat....
Szerk. ha meg legenerálta az összes diagrammot egy másik munkalapra azt el lehet menteni külön fájlként, word-ben meg be lehet szúrni objektumként.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
bteebi #23976 üzenetére
Szia!
A select csak az aktív munkalapon használható. Itt pedig az aktív munkalap Sheets("Adatok").ChartObjects("Diagram 1").Activate alapján az "Adatok" munkalap.
Te pedig a Sheets("Diagramok").Cells(3 + (i - 1) * 28, 2).Select szerint a "Diagramok" munkalapon adod ki a selectet.Üdv.
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz
bteebi #23487 üzenetére
Négy irány:
Sub fornext_bjfl() 'balról jobbra fentről le
For i = 1 To 10
For j = 1 To 5
Cells(i, j).Select
Next
Next
End Sub
Sub fornext_jblf() 'jobbról balra lentről fel
For i = 10 To 1 Step -1
For j = 5 To 1 Step -1
Cells(i, j).Select
Next
Next
End Sub
Sub fornext_jbfl_() 'jobbról balra fentről le
For i = 1 To 10
For j = 5 To 1 Step -1
Cells(i, j).Select
Next
Next
End Sub
Sub fornext_bjlf() 'balról jobbra lentről fel
For i = 10 To 1 Step -1
For j = 1 To 5
Cells(i, j).Select
Next
Next
End SubRemélem nem írtam el.
-
Delila_1
veterán
válasz
bteebi #23407 üzenetére
Teljesen jó lenne (szemre, nem próbáltam ki), ha nem lennének az 5. sorban összevont cellák.
Javaslom, hogy a 4. sorban minden cellába írd be a Város 1-et, Város 2-t, stb. Itt a karakterek színe egyezzen meg a háttér színével, és erre az új sorra hivatkozz. El is rejtheted a 4. sort. -
Fferi50
Topikgazda
válasz
bteebi #23407 üzenetére
Szia!
"For i = 1 To Worksheets.Count
If Left(ws.Name, 5) = "Lista" Then"Hol adod meg a ws értékét?
Helyette: For each ws in activeworkbook.worksheets
if left(ws.name,5)="Lista" then" ws.Activate
For Each cella In ActiveSheet.UsedRange"Nem kell aktívvá tenni a munkalapot, hogy tudj vele dolgozni.
Helyette: For Each cella in ws.usedrangeViszont akkor e helyett " Sheets("Összefoglaló").Cells(j, 3).Value = Cells(5, cella.Column) & " - " & Cells(cella.Row, 1) & " - " & Cells(6, cella.Column)"
ezt kell írnod: Sheets("Összefoglaló").Cells(j, 3).Value = ws.Cells(5, cella.Column) & " - " & ws.Cells(cella.Row, 1) & " - " & ws.Cells(6, cella.Column)
A végén levő next i helyett pedig sima next (az első for each bezárására).
Üdv.
-
bteebi
veterán
válasz
bteebi #23281 üzenetére
És azt hogy lehetne megcsinálni, hogy egy input box-ba beírt értéket cseréljen le (mindig ugyanarra, ""-re)? Beírnám az értéket, lecseréli, és addig menne, amíg cancel-t nem nyomok.
Mások kódjai alapján egyelőre eddig jutottam, minden bizonnyal több hiba is van benne.
Először is: le se fut, "Object required" hibát ír ki. Meg minden bizonnyal a ws.Cells.Replace What rész se stimmel. Meg tudnátok mondani, hogy hol hibáztam?
Sub csere()
Dim ws As Worksheet, cserelni As String
On Error Resume Next
Application.DisplayAlerts = False
Set cserelni = Application.InputBox(Prompt:="Írja be a cserélendő szót.", _
Title:="Csere", Type:=2)
On Error GoTo 0
Application.DisplayAlerts = True
If cserelni Is Nothing Then
Exit Sub
Else
For Each ws In ActiveWorkbook.Worksheets
ws.Cells.Replace What:="cserelni", Replacement:="", LookAt:=xlPart, SearchOrder:=xlByRows
Next
End If
End Sub -
m.zmrzlina
senior tag
válasz
bteebi #23281 üzenetére
A Cells.Replace What:="alma", Replacement:="körte", LookAt:=xlPart, _
SearchOrder:=xlByRows
helyesen: ws.Cells.Replace What:="alma", Replacement:="körte", LookAt:=xlPart, _
SearchOrder:=xlByRowsVagy kevésbé elegánsan: a
For Each ws In ActiveWorkbook.Worksheets
sor után ted be a következő sort:
ws.Activate -
Fferi50
Topikgazda
válasz
bteebi #23064 üzenetére
Szia!
Próbáld így:
dim ws as worksheet,frm as formatcondition,afrm as formatcondition
for each ws in activeworkbook.worksheets
for each frm in ws.usedrange.formatconditions
for each afrm in frm.appliesto.formatconditions
frm.font.bold=false
frm.font.italic=true
next
next
nextEz végigmegy az összes feltételes formázáson és beállítja a font tulajdonságokat.
Üdv.
-
Delila_1
veterán
válasz
bteebi #21878 üzenetére
Sub osszeir()
Dim lap%, tartomany As Range, CV As Range
Dim oszlop As Integer, betu As String
For lap% = 1 To Sheets.Count
If Sheets(lap%).Name <> "osszeir" Then
Sheets(lap%).Select
Range("A5").Select
Set tartomany = Selection.CurrentRegion
For Each CV In tartomany
Debug.Print CV.Address
If CV.Interior.ColorIndex = 3 Then
betu = Cells(6, CV.Column)
If CV.Column Mod 2 = 0 Then
oszlop = CV.Column
Else
oszlop = CV.Column - 1
End If
Sheets("osszeir").Range(CV.Address) = "0" & Cells(5, oszlop) & "-" & _
betu & "-" & Cells(CV.Row, 1) & "h"
End If
Next
End If
Next
Sheets("osszeir").Select
End Sub -
Delila_1
veterán
válasz
bteebi #21292 üzenetére
A Select Case utasítás a többirányú, tetszőleges számú elágazásokat teszi lehetővé az összetett, egymásba ágyazott If feltételek helyett, átláthatóbban.
Pontosan kell meghatároznod az értékeket.
Sub forma()
Select Case Sheets("Adatok").Range("B17")
Case 0.0011 To 0.0099
Selection.NumberFormat = "0.00000"
Case 0.011 To 0.099
Selection.NumberFormat = "0.0000"
' Case ...
' ...
End Select
End SubA feltételes formázás színét nem lehet alapul venni, mert akár teljesül a feltétel, akár nem, a szín lekérdezése a cella alapbeállításának megfelelő színkódot adja.
-
pirit28
csendes tag
válasz
bteebi #21185 üzenetére
A megoldásod helyes ,köszönöm.
A kérdésed helytálló én fogalmaztam meg rosszul mert nem a ledolgozott időhöz kell hozzáadni hanem a munkaidő befejezéséhez.Ha tehát a dolgozó pl 16:00-ig dolgozott és ebben volt 60 perc szünet akkor igazából 17:00-ig kell Írni a befejezési időt.(már az én esetemben
)
Egyébként a fáradtságod,köszönöm..
-
Mutt
senior tag
-
kőbaltazár
tag
válasz
bteebi #20661 üzenetére
Sajnos egyik sem működik valamit biztos nem jól csinálok.
Azt szeretném, hogy egy munkalapon B22ésC37 tartomány valamint az F13 és B53 cellák tartalmát lehessen csak módosítani, a többi cellát valami háttérszínnel jelölje meg.
Az még hab lenne a tortán, ha nyomtatáskor az összes cella fehér hátterű lenne.
Üdv és köszi. -
bteebi
veterán
válasz
bteebi #20556 üzenetére
És működik!
Egy talált kódot átírva sikerült megoldanom, hogy úgy mentse el, ahogy szeretném:
Sub SaveAs()
Dim utolsopont As Long
utolsopont = InStrRev(ActiveWorkbook.FullName, ".")
Dim UjNev As String
UjNev = Left$(ActiveWorkbook.FullName, utolsopont - 1) & "_mod" & Mid$(ActiveWorkbook.FullName, utolsopont)
Application.Dialogs(xlDialogSaveAs).Show ActiveWorkbook.Path & UjNev
End SubKipróbáltam, FullName helyett Name-mel is megy, de akkor kell bele a "\".
-
bteebi
veterán
válasz
bteebi #20533 üzenetére
A SaveAs-t egy módon már meg tudom oldani:
Sub SaveAs()
Application.Dialogs(xlDialogSaveAs).Show ActiveWorkbook.Path & "\" & "teszt.xls"
End SubAzt viszont nem értem, hogy csak akkor működik, ha modulba teszem, különben Complie error van ("Member already exists in an object module from which this object module derives"). Miért baj, ha objektumba van beletéve, és nem modulba?
Fura amúgy, hogy kell a "\", de ha nincs ott, akkor ugyan jó mappába menti a file-t, viszont az utolsó mappanevet összefűzi a "teszt"-tel. Esetemben így a teszt.xls-ből Excelteszt.xls lett volna, mert egy ...\Excel\ nevű mappába ment volna a mentés.
A többi kérdést azonban egyelőre még nem tudtam megoldani - például azt se, hogy az eredeti file névhez annyit fűzzek hozzá mentéskor, hogy "_mod".
-
storkie
újonc
válasz
bteebi #20540 üzenetére
Szia(sztok),
Próbáltam úgy leírni akkor nem sikerült
Elég nehéz úgy megfogalmaznom, hogy tisztán lássátok de megpróbálok.(a hiba bennem van)
Adott egy "szum.xls" és adott "1";"2";"3";"4" nevezetű tábla
1-2-3-4-s nevű tábla tartalmilag ugyan úgy néz ki.
Hozok egy általános példát:
1es fájl:
van egy fül egy táblával Jan-Dec-ig, a sorok A-Z-ig és ezek keresztmetszete adja meg pl a D cég Júniusi bevételét
ebben a fájlban van egy fő fül ahol beírom hogy D és Junius és INDEX(HOL.VAN) függvénnyel előhívom és ide kiíratom az eredményt; mittomén (1.215.898Ft)Ugyanebből az adatokból áll a 2-3-4-s excel tábla is.
Amit akarok:
Lenne egy Szum.xls ahol a legördülőmenüből kiválasztom(a legördülő menü készítése az stimm) - jelen esetben az 1-2-3-4-et beírom ide is a hónapot és példáúl az F céget, és ezekből a táblákból (1-2-3-4) beolvassa a megfelelőt, amire nekem szükségem van, nem kell megnyitnom a táblát.
Itt négy táblával dobálóztam, de nekem olyan 30-ra lenne ez és így jelentősen megkönnyítené a munkám.
Remélem sikeredett a fogalmazásom
Köszönöm a gyors választ!!!!!
-
bteebi
veterán
válasz
bteebi #20533 üzenetére
3. Save as-nél probléma: a "_mod"-dal kiegészítve nem pont úgy írja át, ahogy szeretném: a filenév végéhez írja a "_mod"-ot, a kiterjesztés után. Ezt meg lehetne kerülni a kiterjesztést jelölő pont előtti/utáni részre való szűréssel. Ezt viszont egyrészt én nem tudnom megírni, ráadásul ha a filenévben is van pont, akkor a "legjobboldalibb" pont előtti/utáni részre kellene szűrni.
Mondjuk a jobb szélső pont felvetése olyan szempontból megoldható, hogy jobbról keresve (Right) az az első pont. Közben találtam egy kódot, ami közelebb vihet a megoldáshoz:
Function CheckExtension()
CheckExtension = Right(ActiveWorkbook.Name, Len(ActiveWorkbook.Name) - InStrRev(ActiveWorkbook.Name, "."))
End FunctionEbből kiindulva - remélhetőleg - a SaveAs problémát talán meg tudom majd oldani.
-
-
Delila_1
veterán
-
Delila_1
veterán
válasz
bteebi #20342 üzenetére
Nálam csont nélkül végrehajtotta.
Próbáld meg, hogy a Lista laphoz ennyit rendelsz:Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Target.Address = "$A$1" Then Cimsor
End SubEgy modulba pedig ezt:
Sub Cimsor()
Dim lap%
For lap% = 1 To Worksheets.Count
If Sheets(lap%).Name <> "Lista" Then
Sheets(lap%).PageSetup.CenterHeader = "Szín: " & Sheets("Lista").Range("A1").Value
End If
Next
End Sub -
Delila_1
veterán
válasz
bteebi #20329 üzenetére
A Lista laphoz kell rendelned a makrót.
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
Dim lap%
If Target.Address = "$A$1" Then
For lap% = 1 To Worksheets.Count
If Sheets(lap%).Name <> "Lista" Then
Sheets(lap%).PageSetup.CenterHeader = "Szín: " & Sheets("Lista").Range("A1").Value
End If
Next
End If
End Sub -
Mutt
senior tag
válasz
bteebi #17072 üzenetére
Hello,
Azt szeretném megcsinálni, hogy csak az egy adott időhöz (pl. hétfő, kedd, szerda... 0:10, 3:50 vagy 6:40) tartozó B oszlopban lévő számokat átlagoljam (0:00-tól 23:50-ig, 10 percenként, összesen 144 időpont).
Ha Excel2007 vagy újabbat használsz akkor használhatók a HATÖBB (ÁTLAGHATÖBB, DARABHATÖBB stb) függvények is. Régebbiekben pedig az AB.ÁTLAG vagy a SZORZATÖSSZEG függvények tudnak segíteni.
Mindegyik esetben nem arra kerestem, hogy pontosan hol van pl. 12:10 hanem 12:10-12:19-es időintervallumra. Gondolom kerekítési hiba miatt nem megy a pontos keresés.
Itt van a minta fájl.
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged