- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Google Pixel topik
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Sziasztok!
Van egy Excel táblázatom, aminek 2 oszlopában vannak adatok. Az A oszlopban idők, a B oszlopban pedig ezekhez tartozó számok vannak (Az A1 és a B1 fejléc, mondjuk Idő és Érték). Fix 10 percenként vannak értékek, több hónapon keresztül. Azt szeretném megcsinálni, hogy csak az egy adott időhöz (pl. hétfő, kedd, szerda... 0:10, 3:50 vagy 6:40) tartozó B oszlopban lévő számokat átlagoljam (0:00-tól 23:50-ig, 10 percenként, összesen 144 időpont).
Úgy van most megcsinálva, hogy a D oszlopban vannak az átlagoláshoz szükséges időpontok (0:00-tól 23:50-ig, 144 db), és amellé, az E oszlopba készíteném az átlagolást. Azt hittem, hogy az AB.ÁTLAG függvény jó erre, de nem tudtam úgy paraméterezni, hogy azt csinálja, amit szeretnék.Remélem érthetően fogalmaztam. Milyen függvényt használjak, milyen beállításokkal? Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest