Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
bteebi
üzenetére
A SaveAs-t egy módon már meg tudom oldani:
Sub SaveAs()
Application.Dialogs(xlDialogSaveAs).Show ActiveWorkbook.Path & "\" & "teszt.xls"
End SubAzt viszont nem értem, hogy csak akkor működik, ha modulba teszem, különben Complie error van ("Member already exists in an object module from which this object module derives"). Miért baj, ha objektumba van beletéve, és nem modulba?
Fura amúgy, hogy kell a "\", de ha nincs ott, akkor ugyan jó mappába menti a file-t, viszont az utolsó mappanevet összefűzi a "teszt"-tel. Esetemben így a teszt.xls-ből Excelteszt.xls lett volna, mert egy ...\Excel\ nevű mappába ment volna a mentés.
A többi kérdést azonban egyelőre még nem tudtam megoldani - például azt se, hogy az eredeti file névhez annyit fűzzek hozzá mentéskor, hogy "_mod".
Új hozzászólás Aktív témák
- SkyShowtime
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Spórolós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50