- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Magisk
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Delila_1
üzenetére
Igazán köszönöm ezt a kis bemutatót, ezt beírtam az Excel-be, végigcsináltam és nekem is ezek az eredmények jöttek ki, tehát jól tudok másolni.
Mondjuk most egy pár dolog nekem is eszembe jutott. Na most nekiesem az én saját nagy táblázatomnak, legalább azzal haladjak, ha már ez a színezés egyszerűen nem megy.a SZUMHATÖBB függvényt nem találtam, maradtam én is a SZORZATÖSSZEG-nél, legalább erre emlékeztem én is még egy kicsit...
Szerk.: a szűrőtartománynál nem kell a második sort (az üreset is kijelölnöm), ugye? Út látom csak a termék és a méret szó kell, nekem legalábbis működik így is?!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 14 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk most egy pár dolog nekem is eszembe jutott. Na most nekiesem az én saját nagy táblázatomnak, legalább azzal haladjak, ha már ez a színezés egyszerűen nem megy.
Fferi50