Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Mobil flották
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Delila_1
üzenetére
Igazán köszönöm ezt a kis bemutatót, ezt beírtam az Excel-be, végigcsináltam és nekem is ezek az eredmények jöttek ki, tehát jól tudok másolni.
Mondjuk most egy pár dolog nekem is eszembe jutott. Na most nekiesem az én saját nagy táblázatomnak, legalább azzal haladjak, ha már ez a színezés egyszerűen nem megy.a SZUMHATÖBB függvényt nem találtam, maradtam én is a SZORZATÖSSZEG-nél, legalább erre emlékeztem én is még egy kicsit...
Szerk.: a szűrőtartománynál nem kell a második sort (az üreset is kijelölnöm), ugye? Út látom csak a termék és a méret szó kell, nekem legalábbis működik így is?!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen notebookot vegyek?
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Renault, Dacia topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Autós kamera eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 14 Pro 256GB 97% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk most egy pár dolog nekem is eszembe jutott. Na most nekiesem az én saját nagy táblázatomnak, legalább azzal haladjak, ha már ez a színezés egyszerűen nem megy.
Fferi50