- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Valakinek lehet ötlete , hogy mi az ami befolyásolja a programot , hogy nem jól mukodik a képlet minden egyes cellánál ugyan ugy?
Van egy képleten aminél d3 és E3 cellákba beirok számokat.
ÉS van a d3-AK3 ig lévő cellákban a honapnak megfelelo 31 cella.
ÉS az F3as cellában kiirja azt a számot ami a D+E összege és abbol kivonja a 31 cella valamelyikébe beirt szabi szo darabszámát ahányszor szerepel .
Meg is csináltam a képletet hozzá, de nem adja azt a számot vissza ami megfelelne a valoságnak.Viszont ha egy random cellába copy/paste-val bemásolom akkor igen.TEhát ha mondjuk 34 van a d3 és 24 van a e3 ban és nincs egy darab szabi sem a 31 cella között, akkor 27-t ad vissza az f3 ba, de ha 30 és 20 at irok be akkor meg 10et. tehát még az eredmény sem konzosztens, hogy egy fix szám lenne.
Viszont ha az f3 helyett az eredményt egy random helyre iratom ki akkor vissza adja az 58at és az 50et is jol.
Amugy a képlet ugy néz ki, hogy =(d3+e3)-darabteli(g3:ak3;"szabi" )
Lehet , hogy most a beirt képlet nem jó teljesen , mert fejből irtam, de az excelbe nem dob hibát ha random helyen van ,tehát a lényege ez , csak pont ott nem jo ahol a rendes helye lenne.Már többször kitöröltem a cellát és ujra irtam, de mindig ugyan az a hiba. elöjön.
Van egy feltételes formázás is a 31 cellán , hogy lenyilo menut lehessn használni és listábol kiválasztani a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50