Hirdetés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
egy elég egyszerűnek tűnő problémával szembesültem már csomószor csak lusta voltam arra, hogy képlettel oldjam meg de már zavaró. Most próbáltam ezt beképletezni, offset függvény stb. de szerintem túlkombinálom.
Az a feladat, hogy vannak sheet1-en egymás alatt A1-A2-A3-A4… cellákban számok. Csinálok rá sheet2-n egy többsoros táblázatot amiben hivatkozok ’sheet1’!A1-re. Ezt szeretném másolgatni lefelé úgy, hogy a következő többsoros táblázat ’sheet1’!A2-re hivatkozzon akkor is, ha nem 1 hanem 13 sorral lejjebb kerül a cella. Remélem érthetően fogalmaztam. Most ’sheet1’!A13-ra hivatkozik ha 13 sorral lejjebb kerül, lévén többsoros.
Remélem van valami faék egyszerűségű módszer rá, és tudtok benne segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50