- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- LTE frekvenciák
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pero19910606
csendes tag
Sziasztok!
Jövő hét keddig ZH-ra gyakorlok és a gyakorisági fv kifogott rajtam. Meg van adva 4 oszlop:
Sorszám; Név, 1. ZH pont,2. ZH pont. és lefelé sok-sok adattal kitöltve. Ezekből kéne megnézni, hogy hány embernek lett 0-60 pontos,61-70,71-80,81-90,91-100 ig. Ezért külön csináltam egy táblázatot ahol ezek a ponthatárok szerepelnek és melléjük szeretném kiíratni, hogy hányan érték el az adott ponthatárt. Begépel a fv-t =Gyakoriság( [adat tömben szerepel az 1.ZH oszlop],csoport tömben pedig az általam készített táblázat 2. oszlopa, tehát a felső ponthatártok. Megkaptuk a megoldásokat is a gyakorláshoz és abban is ugyan így szerepel a képlet, de nekem mégsem jó.
Az 1. cellába még jó értéket kapok, de lefelé már nem. Kiír valamilyen számokat, de fogalmam sincs hogyan jönnek azok ki. Megjegyzésként még annyit ír, hogy " a képlet mellőzi a szomszédos cellákat"Valakinek esetleg ötlet, hogy mi lehet a gond?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő