Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BalaG

aktív tag

Sziasztok mesterek! :R

Bocsi ha rossz helyen járok de beleolvasgattam a topikban és most már kiváncsi vagyok a véleményetekre:

HTPCnek indult a tortenetem. A lenyeg az lett volna ,hogy a most vasarolt 2020-as Samsung TV-n 4k 60FPS-ben nezzem a letoltott filmeket!
    Nincs nagy helyem a tv kozeleben valami kicsi am de eros megoldas kelett. + alacsony zaj es alacsony fogyasztas. WIFI-n keresztul.
    Ja és nagy tarhelyel a torrent miatt es 5.1 dolby, dts, stb..hangazas a JBL 5.1 miatt.
    Igy lett a vege egy intel NUC 10gen i3. NA ebben van ram boven meg tarhely meg kicsi halk csitti fitti.
    De sajnos azzal lendulettel 3 nap utan vissza is kelett vigyek. Ugyan is akad rajta a 4k filmek 4k 60fps felbontasban.
    Mindent probaltam masik kabel mas tv , monitor , masik film stb... de mind hiaba!
    Kozoltek a boltba ,hogy ezek a NUC-ok irodai felhasznalasra vannak nem Mediara.
    Soha egyikse , se az i5 - i7 nem viszi a 4k 60fps-t. mondom oke :W

(Ajanlottak ,hogy 150-ezer korul koltenek ra akkor NAS vagy Nvidia shield + usb hdd.)

Szoval TI mit mondtok?? :(

Ha nincs laptop se PC nek hely.
    WIFI + akadas mentes 4k 60fps + 5.1 + torrent egy eszkozben? hogy kivitelezheto? :U

Új hozzászólás Aktív témák