- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz LLKobe #53289 üzenetére
Akkor menjünk sorban:
1080p-ra amiket írtam/írtuk bőven jók az alábbi lapok: (~30k.ig írok lapokat)
- Új lapok(Gemini Lake): Asrock J4105-ITX (DDR4-es memória megy bele), van ITX és mATX is belőle. nagytesója J5005 + 8-10k-val kerül többe de felesleges szerintem.
Itt 4k-t támogatja 10 biten ha jól emlákszem HDR nincs egyenlőre.
- J3355M/J3455B-ITX/J3455 : DDR3-as lapok , 1080p-ig tökéletesek. Annyit kell csekkolni, hogy hány SATA van rajta, ha sok HDD-t költnél rá, igaz léteznek PCI-E-s bővítő kártyák is amivel tudsz SATA portot hozzáadni.N3150/J3160 vagy régi Q1900: régi lapok melyen 1080p-t tökéletesen viszik + HD hangokat támogatják HDMI-n keresztül. Én mai világba már nem ezt venném, csak akkor ha számít az ár, hogy minnél kevesebből jönnek ki.
Én annyit tudok mondani neked volt HTPC-m , N3150+8GB ram, Transmission + megosztás + Kodi volt venn ~ 2 évig használtam. Linux Server futott, egy netes leírás alatt találtam, viszont amire kellett tökéletes volt mert nem kellett külön GPU-hanem az integrált megoldotta
Volt Win10-em is viszont ott nálam mindig valami gond akadt, ezrté álltam meg Linuxnál.
Viszont a legjobb megoldás a Libreelec, emrt van Generic build (x86) amit simán felteszel és élvezed hogy megy. Nincs akadás, szívás vele, Youtube,Transmission pluginból felteszed és kész. Ezenkívül Samba megosztással kell picit mókolni de van rá elég sok leírás.Én jelenleg Asrock J4105-ITX lappal nyomom, HTPC helyett NAs lett belőle, mert nekem fontos volt a 4k és HDR is (erősítő + hangfalak miatt)
régebben teszteltem Linux alatt is és Win10 alatt tökéletes volt de a HDR-el mindig bajom volt.Én erre hajaznék és egy jó paneltáp szerintem tökéletes lehet erre a célra is, amit eddig használsz.
Én 4k miatt NAS + céleszközt használok, egy Amligic S912-es boxot mellyel minden problémát megoldottam, de ezt ebbe a topicban nem feszegetem mert ez HTPC topic.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest