- iPhone topik
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
LLKobe #53289 üzenetére
Akkor menjünk sorban:
1080p-ra amiket írtam/írtuk bőven jók az alábbi lapok: (~30k.ig írok lapokat)
- Új lapok(Gemini Lake): Asrock J4105-ITX (DDR4-es memória megy bele), van ITX és mATX is belőle. nagytesója J5005 + 8-10k-val kerül többe de felesleges szerintem.
Itt 4k-t támogatja 10 biten ha jól emlákszem HDR nincs egyenlőre.
- J3355M/J3455B-ITX/J3455 : DDR3-as lapok , 1080p-ig tökéletesek. Annyit kell csekkolni, hogy hány SATA van rajta, ha sok HDD-t költnél rá, igaz léteznek PCI-E-s bővítő kártyák is amivel tudsz SATA portot hozzáadni.N3150/J3160 vagy régi Q1900: régi lapok melyen 1080p-t tökéletesen viszik + HD hangokat támogatják HDMI-n keresztül. Én mai világba már nem ezt venném, csak akkor ha számít az ár, hogy minnél kevesebből jönnek ki.
Én annyit tudok mondani neked volt HTPC-m , N3150+8GB ram, Transmission + megosztás + Kodi volt venn ~ 2 évig használtam. Linux Server futott, egy netes leírás alatt találtam, viszont amire kellett tökéletes volt mert nem kellett külön GPU-hanem az integrált megoldotta
Volt Win10-em is viszont ott nálam mindig valami gond akadt, ezrté álltam meg Linuxnál.
Viszont a legjobb megoldás a Libreelec, emrt van Generic build (x86) amit simán felteszel és élvezed hogy megy. Nincs akadás, szívás vele, Youtube,Transmission pluginból felteszed és kész. Ezenkívül Samba megosztással kell picit mókolni de van rá elég sok leírás.Én jelenleg Asrock J4105-ITX lappal nyomom, HTPC helyett NAs lett belőle, mert nekem fontos volt a 4k és HDR is (erősítő + hangfalak miatt)
régebben teszteltem Linux alatt is és Win10 alatt tökéletes volt de a HDR-el mindig bajom volt.Én erre hajaznék és egy jó paneltáp szerintem tökéletes lehet erre a célra is, amit eddig használsz.
Én 4k miatt NAS + céleszközt használok, egy Amligic S912-es boxot mellyel minden problémát megoldottam, de ezt ebbe a topicban nem feszegetem mert ez HTPC topic.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Dying Light: The Beast - Íme a hivatalos gépigény
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 26
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN85DBTXXN) 165CM 4K NEO-QLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE65Q950TST) 165CM 8K Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest