- Yettel topik
- LTE frekvenciák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen USB töltőt vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gmodos
csendes tag
lehetséges, hogy a kábel nem passzol?
van olyan hogy 1.2, 1.3A és 1.3B ugye?
vajon az 1500 forintos HAMA kábel okozza a problémát? -
gmodos
csendes tag
válasz
beencee #5195 üzenetére
Bocsi. Feldúlt állapotomban írtam a bejegyzést. Kiadtam huszonezer forintot egy alaplapra, amin nem működik pöccre az a funkció amiért megvettem.
1: D-SUB-ról megy csak, nem használja ki az egész képernyőt, de nem is pöcsöltem vele sokat, csak megállapítottam hogy ez "azért" működik.
2: na itt egybefontam a normál PC és HTPC dolgot. A normál PC-vel a TV teljesen jól működik. Rádugtam és azonnal, kifogástalanul látszott a kép. Ellenben a HTPC-vel ahol egyáltalán nem. BIOS és driver frissítés és beállítás varázslatok sem segítettek. -
gmodos
csendes tag
válasz
band1103 #5194 üzenetére
Először csak szólóban kötöttem rá, mert ez a normál PCmnél működött. Aztán persze mellétettem egy monitort is. A WinXP (SP3) alatt szépen látszott a felismert TOSHIBA kijelző és a windows használta is mint kiterjesztett monitor, de a kép ennek ellenére nem látszott.
Persze frissítettem BIOS-t és VGA drivert, de semmi eredménye. És a driveren is minden általam elképzelhető felbontást és frekit megpróbáltam. -
radi8tor
MODERÁTOR
Tegnap tapasztaltam a passzív VGA hűtő hatását. Több órányi full HD film nézése után a VGA kártya már 60 foknál járt ami még nem is olyan baj, de kezdett egyre melegebb lenni a gépházban. Felmelegítette az alaplapot 48 fokosra.
Úgy tűnik kevés az az egy venti bele 5V-on járatva. Meg kell buherálnom, hogy kb 8V-ot kapjon. Akkor még talán nem olyan hangos. -
beencee
őstag
A fekete képernyő tényleg a legmegnyugtatóbb és rendkívül kevés problémát okoz, lévén hogy nincs rajta semmi, sőt még HTPC sem kell hozzá, tehát olcsó is...
Két esetről írtál:
1. verzió: ASUS M3A78-EM alaplappal: problémák, mert csak D-Subról megy, csak 4:3-ban.
2. verzió: "egy "normál" DVI PC", ahol minden rendben van, egy pillanatra sem látszik a képHa valóban a 2. verzió a cél és ez a minden rendben állapot, akkor ehhez tényleg nem kell más, csak egy be NEM kapcsolt tv.
-
gmodos
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata ASUS M3A78-EM alaplappal?
Attól félek besz0ptam vele. Egy TOSHIBA 42XV500-at kötöttem rá egy ilyen lapra és sajna nem sikerült képet kicsalnom belőle. Sem HDMI-HDMI, sem pedig DVI-HDMI kábellel nem találtam képet. A sima D-SUB-bal pedig csak 4:3-as képet mutatott, de ugye ez semmiképp sem elfogadható megoldás. Pár tech fórumot elolvastam, de sehol sem kecsegtettek megoldással.
Ha egy "normál" DVI PC-re kötöttem a TV-t (DVI-HDMI) akkor már a boot képernyőtől rendben volt minden. Itt egy pillanatra sem látszik a PC adta kép. -
bikmakk
tag
Billentyűzet+touchpad:
Logitech diNovo Edge
Lenovo USB Keyboard with UltraNavEgyébként az Adesso és a Solidtek (itthon még nem láttam boltban, de ha meg tudod oldani a küldföldről rendelést, akár itt a PH!-n is vannak olyan emberkék akik az aprók között ilyen "szolgáltatást" ajánlanak) elég sok ilyen billentyűzet+touchpad kombót gyárt (és sokkal olcsóbbak mint a nagyobb márkák megoldásai).
-
tukko1
aktív tag
Lenne két kérdésem! Milyen tápot szerezek a Gigabyte 73PVM-S2H + Intel e5200 -hez? Lényeg, hogy halk legyen és ne legyen drága (nem akarok 15K-s Corsair tápot)! Az is érdekel hogy hány wattos kell neki, mert ha csak 100 wattot eszik max, akkor szerintem egy 200W-os táp is bőven elegendő (persze valami normális, amibe van anyag
)!
A másik kérdésem pedig: Tudtok mondani olyan billentyűzeteket amin van egérfunkció is? Legjobb lenne ha olyan touchpad lenne rajta, mint a Notebook-okon! -
quby
őstag
válasz
Devil Smile #5185 üzenetére
szerintem tökéletes!most csréltem én is asus m2a-ról gigara a lapot, amugy gyakorlatilag teljesen u.a. a konfigom. csendes mindent "visz" jó választás
-
mr_ricsi
veterán
válasz
dabadab #5169 üzenetére
A 16:9 beállítások csak széthúzzák a képet oldalirányban, amitől teljesen eltorzul.
A TV-kben a "4:3 on wide screen" beállítás levág egy keveset alulról és felülről, oldalirányban viszont csak a kép széleit húzza szét, a közepe marad eredetiben.
Én ezt a szolgáltatást keresem. -
Devil Smile
őstag
válasz
Devil Smile #5184 üzenetére
nah azt hiszem marad a
GA_MA78GM-S2H +4050e s cpu +8400gs vga egy 300as tappal meg 2x 1gb rammal
aztan ha esetleg lesz tv fejlesztes akkor kikerul belole a vga..
lap18e
cpu 15e
vga 7e
ram 5-6e
tap 8korul
ez kb54e hat nem olcso.. bar kinek mi a sok..
ha vmi javitanivalot lattok a konfigba szoljatok kezdo vagyok htpc be... -
Devil Smile
őstag
ahh elneztem a dolgot en az ma78gm s2h ra gondoltam de arrol mar lehagytak ezt a csatlakozast a 690g n meg rajta van..
pedig ha nezed a 780asnal a kiegeszitok listajat akkor ott is kidobja a tvout panelt de a lap manualjaban mar nincs szo rola..
gondolom a 690es mar joval karcsubb mint a 780 ha jol hallottam akkor a 780as mar megbirkozik a 1080p vel..nah most nincs jo kedvem
pedig kezdtem orulni.. -
Chaser
legenda
válasz
Devil Smile #5182 üzenetére
Azért mindenféleképp kérdezz rá, hogy van-e benne kimenet, nehogy kisumákolják menetközben. CRT tv felbontása mennyi? 7xxX5xx?
Videózni biztos elég, 720p-nek sincs különösebb értelme rajta a felbontás miatt, ha lesz LCD tv-d, akkor érdemes majd venni külső vga-t.
szerk: már ha nem lenne elég HD-hoz az igp, akkor kell majd bele venni, de a topikjában biztos megmondják
-
Chaser
legenda
válasz
Devil Smile #5180 üzenetére
Adnak hozzá, legalábbis én amiket néztem annak idején, volt benne. Jól felszerelt kis lapocska így. 69vm-s2 is jó, csak azon nincs DVI és HDMI, meg úgy tudom full antituning, az s2h-ból meg akár s3h-t is lehet csinálni BIOS moddal, bár ilyen célra mind1.
-
Devil Smile
őstag
itt ugy irjak a tv out ot h opcionalis..
Accessories (Optional)
TV out
S/N:12CR1-1AU001-01R/02R
TV Out Bracketszerk:
igaz itt meg 9. pontnak irjak h
9. TV out cable with S-video/ YPbPr interface
szerk2: ha mar lehetoseg van ra es esetleg nem adnak akkor homemade modszerrel lehet ra csinalni.. -
Shodan
őstag
Na kicsit beleástam magam a témába, visszaolvastam kb 1000hsz
Nagyából kezd összeállni a kép:
lap: 780g j&w
cpu:5050e
haznak meg a foxconn DH045 néztem ki, láttam hogy valaki linkelt is róla képet, de az elejéről sehol nem találok,[link] hogy működik lehajtható előlapja van? -
Chaser
legenda
Zotac lapokból csinált már valaki HTPC-t? Nem is tudtam, hogy lehet őket nálunk kapni
Én a 630i/7100-as chipet ismerem, volt egy GB deszkám, 73pvm-s2h, DC hiányán kívül nem volt más bajom vele, de az se nagy érvágás. Alig drágább, mint egy ugyanilyen chipes mATX lap, pár k-val. 720p-re elég volt conroe celeronnal is, azt mondják 1080p-re is jó megfeleő codec-kel 2 magossal, csak átfutottam pár tesztet, tuningolni lehet velük, szóval valszeg alulfeszelni is, egy e5200-vel ütős lehetne egy nForce 630i-ITX pl, és még árban sem vészes. A 8200-es chipet nem ismerem, gondolom az már tartalmaz valami HD codeket, mindenesetre wifivel 34k-ért az se tűnik rossznak.szerk: jah hogy a 8200-es am2+ foglalatos, hoppszi
-
Shodan
őstag
ezekről az uj e amd cpukról hol találok valami összefoglaló infot, mert egy kicsit lemaradtam.
-
Devil Smile
őstag
-
band1103
őstag
válasz
Devil Smile #5172 üzenetére
Sok olyan VGA van aminek a nyák-ját alacsonyra tervezték és adnak hozzá kisebb hátlapot. Azt lecserélve kisebb helyre befér. Ezek az úgymond Low-profil karik. Az én HD4550 karim is ilyen bár nekem nem kell használnom a hozzá adott alacsonyabb hátlapot de ígéretes hogy a teljes nyák magassága a pci-e csatlakozósínnel együtt is csak 7 cm. Viszont ha kisebbre cserélem akkor elveszítem a d-sub csatit róla de nem baj mert a dvi-I csatiból egy egyszerű 500Ft-os átalakítóval (DVI-I ->d-sub) fel lehet tenni rá a crt moncsit így is. Tehát magasságban a te lélektani határod a 8 cm. Ennél kisebb házba nem mennek bele a low-profil karik sem szvsz.
És minden elismerésem azok embereknek akik nem készen vesznek HTPC házat hanem maguk alakítanak ki egyet valamiből!
-
Devil Smile
őstag
válasz
band1103 #5171 üzenetére
igen az elvarasok maradtak.. azert gondoltam integralt vga s lapra elferjek egy regi videomagno hazban de vga val mar tul magas lenne.. a TV-n (HD ready-s) van Svideo es Component csatlakozo gondoltam biztos lehet vmi homemade modszerrel szerkeszteni hozza atalakitot es akkor a legmagasabb pont szamitasaim szerint a cpu huto lenne..
a tapokat neztem de ezek a mATX tapok horror arban vannak uh lehet h sima atx tap lesz az talan beleferne a magassagba.. ha hazaertem eloszedem a videokat megnezem melyikbe mennyi hely van.. aztan ki tudja lehet meg vga nelkul se ferek bele es akkor marad az alu lemez v savallo.. -
band1103
őstag
válasz
Devil Smile #5170 üzenetére
Tehát azok az elvárások maradtak amiket vázoltál a (#5146)-ban? Van egy kis gond. Azt mondtad ott hogy síkképcsöves TV van jelenleg. Ha ki szeretnéd tenni a gép képét hogy TV-n nézhesd a filmeket akkor kell neked egy s-video kimenet hogy átalakítva rca-ra feldughasd a tv-re a géped. Viszont olyan kimenet nincs egyetlen egy IGP-s lapon sem főleg nem a GA-MA78GM-S2H ill. DS2H-n. Mondjuk vehetsz még az említett lapokhoz egy VGA-tv átalakítót de aranyárban mérik és egy plusz kütyü. Ezért kellhet neked egy olyan VGA amin van ilyen TV-out. Viszont ha már veszel VGA-t akkor fölösleges IGP-s megoldáson gondolkodnod. Viszont van chipset ami csak annyiban tér el a 780G-től hogy nincs rajta IGP de ugyan az a északi és déli híddal van szerelve. Ez a chipset 780V néven van forgalomban. Azért jobb mint egy a 770-es chipset mert kevesebbet fogyaszt. Ilyen lapokat találhatsz többek között: a Jetway és az ASrock kínálatában is.
Én inkább kicsit nagyobbra méretezném a tápot de nem túlzottan. Egy csendes és minőségi 300W-osra szvsz. De az nem jön ki 6k ból. Ne ezen spórolj.
-
Devil Smile
őstag
Hali megint itt vagyok a kerdeseimmel..
ajanlottak egy GA-MA78GM-S2H v DS2H lapot 4050e procival..
ez eleg lehet az elvarasaimnak? v ehez is kellene a +VGA?
mekkora tapegyseget igenyelne ez a cucc egy dvd iroval es egy esetleg 2 vinyoval? 200W os elegendo szuflat nyujtana neki nem?
osszeszamolgatva
Lap 18e S2H eseten
DS2H eseten 21e
cpu 4050es 15e
ram 2x1 5-6e
tapegyseg 4-6e
ezek realis arak?
haznak egy videomagnot gondoltam abbol van itthon kb 6db mar ugysem javittatom meg..Udv
-
-
mr_ricsi
veterán
Nem tudtok esetleg olyan videó lejátszó progit mondani, ami 4:3 arányú videót szét tud húzni 16:9-re? (A laposTVkhez hasonló módszerrel)
Linuxhoz és XP-re is érdekelne.Köszi!
-
band1103
őstag
válasz
Enszuke #5162 üzenetére
Bocsi ezt benéztem
viszont az említett oldalon érdekesség hogy a "test setup" részben még egy e8400-es C2D-t említenek ellenben előtte és utána már egy e7200-as szerepel. Akkor most mi van? Gondolom sajtóhiba.
Akkor viszont csak az árával versenyezhet az atom 330-as mert csak 25 ezreske míg egy G31+e5200 =kb 31.000Ft
Vagy van olcsóbb C2D proci ami ugyan ilyen jó fogyasztásban de csak max 7k? -
band1103
őstag
Jelenleg nincs az intelnek ütőképes DxVA-s IGP-je. Ha IGP-s DxVA-t akarsz akkor válasz inkább egy 8200-es vagy 9200-es nV-t vagy egy 780G 790G AMD lapot. De el kell hogy mondjam (ha esetleg nem olvastál vissza) hogy jelenleg az IGP-s megoldások DxVA-ja finnyásabb mint a fejlettebb VGA-ké.
Enszuke (#5154): Csak az a baj hogy az említett atomos lapon nincs olyan foglalat amibe bele lehetne tenni egy olyan VGA-t ami DxVA képes. Csak pci van rajta sem AGP sem pci-e nincs. Ezért az az ötlet hogy később vehet bele VGA-t hogy rendesen vigye a HD-t, elveszti értelmét.
-
tukko1
aktív tag
Valaki meg tudja mondani hogy az Asus P5E-VM igp-je tud DXVA-t?
-
Alex91
félisten
RaidSonic ICY BOX IB-MP309HW-B 3,5" SATA HDD Média lejátszó
Esetleg aki nem akar epiteni...
-
Bloodnero
csendes tag
van egy aerocool aerocube házam , egy 1,8 cerka, 512 ram, 9600pro, érdemes lenne htpc-hez?
-
band1103
őstag
-
band1103
őstag
válasz
Devil Smile #5146 üzenetére
De lusta vagy
Csak az elmult 200 hsz-t kellet volna átrohannod pár perc alatt
.
Én csak a belső fő egységekről tudok tanácsot adni. Akkor le kell előbb rögzíteni hogy neked most jelenleg csak net+divx+torrent-re kell egy igazán kicsi fogyasztású gép DE a jövőben szeretnél HD filmeket is nézni tehát időálló konfig kéne.
Ha nem akarnál soha HD filmet nézni akkor egy kis és olcsó 230-as atom platformot ajánlottam volna de később a HD filmeknél bajban lettél volna, ezért ez kiesett. Azon 2 magos atom platform ami "talán" megbirkózna a HD-val is az meg nagyon határeset ami az erejét illeti, na meg relatíve drága is. Ha a jövőben nem akarsz kellemetlen meglepetéseket de alacsony fogyasztás kell akkor Enszuke kolléga kiváló konfigját ajánlom: ez egy 73PVM-S2H alaplap egy e5200 cpu-val. 2. helyen egy olcsó kis 780V alaplap + egy 4050e cpu-val és egy nv8400-es VGA-val olcsó halk és ugyancsak alacsony fogyasztású HD ready konfig lenne.
Továbbá mindkét platformnál memória 2x1GB bőven elég. Remélem segítettem. -
Devil Smile
őstag
Udv all
olvasgattam jonehany hsz t es az lenne a kerdesem h szeretnek en is egy htpc t epiteni..
es szeretnem a keresgelest meg utanna olvasast megsporolni azzal h tanacsot kerek toletek h milyen HW kellene ahoz h osszedobjak egy ilyen masinat..
amit vinnie kellene netradio divx esetleg dvd meg kesobb talan lenne igeny HD re is jelenleg kepcsoves TV m van es torrentezesre is hasznalhato legyen..
a mostani gepem is tv re van kotve de ez a monstrum alapon 150W ot eszik.. terhelve meg 290W ot es ejjel nappal megy.. igy ez 6e ft pluszt jelent a vill szamlaba..
ezert szeretnek egy kis fogyasztasu gepet ami elfe a tv alatt a polcon es taviranyithato..
erdekelne h milyen teljesitmenyu lap kell meg proci..
es ha lehet a gazdasagi valsagra valo tekintettel ne 100e ft bol jojjon ki..elore is
-
band1103
őstag
válasz
heckbert #5137 üzenetére
Miért? A 78G-DS3H hangkarija nem tud 7.1-et? Realtek ALC889A 8-channel audio codec
-
heckbert
csendes tag
válasz
band1103 #5133 üzenetére
utánaolvastam most jobban pár órát (nem kellett volna ide írnom előtte, lustaság volt), azt találtam, hogy az alaplapokkal amiket te írtál nem lehet DTS-HD-t és TrueHD-t bitstreamelni. jelenleg 2 hangkártya van, ami elvileg alkalmas erre (ASUS Xonar HDAV és Auzentech X-Fi HomeTheater HD). az asusról azt találtam, hogy olyan rosszak hozzá a driverek, hogy gyakorlatilag használhatatlan, az Auzentechnek elvileg január utolsó hetén kellett megjelennie, de semmi infot nem találok róla a hivatalos specifikáción kívül. vannak viszont hangkártyák amik a DTS-HDMA-t és a TrueHD-t LPCM formátumba kitömörítve pass-througholni tudják az erősítőnek. a HD3200 LPCM-et csak 2 csatornában tud küldeni, viszont ha jól látom, akkor az NV8200-as lap már tud 8 csatornásat is.
-
heckbert
csendes tag
sziasztok! lenne még egy kérdésem htpc-hez. lehetséges valamilyen (integrált vagy nem) hangkártyával DTS HD és True HD hangot erősítőre pass-through-olni (ha valaki tud rá szép magyar kifejezést akkor javítson ki
) legutóbb mikor kerestem akkor nem sikerült ilyen hangkártyát találnom, de azt hiszem blu-ray lejátszót igen. változott azóta a helyzet, vagy bejelentettek legalább valamilyen hangkártyát amivel meg lehet csinálni?
-
mexel
veterán
Nem tud valaki jó infót az új Coreavc-ről? Elvileg az nvidia kártyákkal támogatja a gpu kódolást, ha telepítjük az Nvidia Cuda progit is. Nekem valamiért nem megya dolog, pedig ez profi lenne, ha ez működne, mert ez azt jelentené, hogy mindent vinne a gpu.
-
Whito
csendes tag
Sziasztok,
Van egy nagyon idegesítő problémám a gépemmel, remélem tud valaki ötletet adni a kinyomozására.
HD 4550 kártyának a HDMI kimenetén viszem ki a jelet a TV-re. Olyan jelenség van sokszor (de nem reprodukálhatóan), hogy be van kapcsolva a HTPC és a windows login képernyőjét mutatja éppen a gép és én belépek a windowsba és ekkor eltűnik a kép és a hang a TV-n ezután (tehát login képernyő még látszik, miután a windowsba belépek, eltűnik a kép teljesen). A képet nem tudom visszahozni, csak ha rebootolom a gépet a kikapcsoló gombbal vagy távolról rebootolom. A gép ilyenkor nem fagy le, megy rendesen, mert ha remote desktoppal távolról belépek, akkor bármit tudok vele csinálni, csak helyből nem "elérhető". A remote desktopot amúgy sokszor használom és ez is oka annak, hogy be kell loginolni helyből, mert a remote session lockolja a helyi windowst amíg bent vagyok.Igazán tanácstalan vagyok, hogy a problémát miben kell keresni, mert kb. 5 komponensre is tudnék gyanakodni, hogy mi okozza:
- Windows? (Vista Ultimate 32bit)
- HDMI kábel? (Drága aranyozott, csilli-villi kábel)
- TV?
- VGA? (Radeon HD 4550)
- Remote desktop meghülyíti?A TV-n a PC bemenetre volt/van kötve a HDMI, de végigpróbáltam a másik 3 bemenetet is, mindegyiyken előjött a jelenség. A legfrissebb Catalyst van fenn. A Vista automatikus frissítések bekapcsolva.
Tudna valaki tanácsot adni, hogy mit lehet tenni, kipróbálni?
-
Sera26
aktív tag
-
tiop
tag
Üdv
Csak azt szeretném megkérdezni,hogy a 8500GT kártyákon(némelyik)lévő HDMI csatlakozón a hang is kijön mint a ATI 4xxx sorozatú kártyáknál???? -
PishT
tag
Hűű. most megfogtál..
Szerinted csak az? hivatalos oldalát nem találtam, 1bolt oldalán meg ezeket írták: MPEG4, Divx, XVid, DVD, VCD, MP3, CD, JPG... Csak az MPEG4 miatt gondoltam,hogy hátha jó.. mert nem lenne vészes ára.. /persze vinyó nélkül../
Ezek alapján mit gondolsz? köszi! -
Riverflow
csendes tag
A)
Az irdás vevőkkel működnek a távírányítók?
http://ipon.hu/webshop/product/delock_usb_infrared_adapter/30784
Például ezzel lehetne valamit kezdeni? (akár Mediaportal alatt, vagy csak úgy simán Girderrel vagy bármi más programmal)B)
Sikerült már valakinek megoldani,hogy PC-vel kapcsolja be a TV-t és az erősítőt? -
Kombat
őstag
Sziasztok!
Intel GMA950-es integrált videós alaplaphoz, milyen 775-ös foglalatú processzor kell minimum, HD videó lejátszásához?
A jelenlegi E4300-al probléma nélkül mennek a Full HD videók, egy E21X0 megfelelő lenne?
-
band1103
őstag
Ha intel oldalon akarsz több satát + még IGP-t is akkor az drágább lesz. Ellenben vehetsz a 73PVM-S2H-hez egy pci-os sata2-s karit amivel bővítheted a feldugható hdd-k mennyiségét. Szvsz olcsóbban jössz így ki.
Az e5200 úgy tudom hogy annyira erős proci hogy alacsony cpu terheléssel tudja lejátszani a hd filmeket, tehát nem lesz akkora hőterhelés mintha 100%-on menne a cpu. Ezáltal hűteni sem kell annyira. Vehetsz bele egy olyan low profil 120 cm-es ventis cpu hütőt ami 0-40%-os cpu terhelésnél is megbirkózik még passzívan is a hőelvezetéssel. Mikor esetleg be is kapcsol a venti egy jól beállított speedfan progival akkor is hangtalan marad az igen alacsony fordulatszám miatt.
Én ha AMD-t vennék akkor 4850-s helyett inkább 5050e-t vennék.
-
üdv
azoktól kérdeznék párat, akiknek foxconn DH045 van:
- táp: tényleg FSP, mint ahogy több helyen írják? mennyire hangos? nekem mondjuk csak egy kétmagos atom menne róla egy vinyóval (eleinte az is 2.5), ODD nélkül, de félek, hogy túl olcsó benne a venti meg esetleg a szabályzás, és süvíteni fog, pedig ennek a gépnek halknak kell lennie. Ja, milyen és mennyi kimenetei vannak a tápnak?
- van benne alapból valamilyen venti? a saját honlapján nem volt semmi érdemi ezügyben. Ha van, mennyire hangos?
- mekkora ventit lehet tenni az oldalára a proci fölé? gondolok itt egyfelől arra, hogy mekkorának vannak lyukak, meg hogy mennyi hely van az alaplap síkja fölött? -
tukko1
aktív tag
Lenne egy-két kérdésem htpc ügyben! Melyik procit könnyebb lehűteni e5200 vagy 4850! Ha az intel mellet döntök (73PVM-S2H) akkor ugye nem lesz a dxva-ja és a proci fog dolgozni ami hőtermelés jelent, ami meg több hangot! Ha nem integrál vga-at akarok használni akkor milyen matx lap jöhet még szóba aminek még kisebb a fogyasztása és esetleg olcsóbb (de lehet ilyet nincs is
) Vagy jó lenne olyan is aminek van igp-je, de több sata port van rajta, mert a 73PVM-S2H csak 3 darab van!
-
tcsoka
csendes tag
válasz
beencee #5099 üzenetére
Na mar kezdek boldogulni, na jo ez azert tulzas.
Kerdeznem toletek, hogy lattam itt is korabban linkelve egy uj theme-t a meediohoz, chrome neven futott es a meedio oldalan is megtalaltam. Namarmost a linkelt kepeken rohadt jol nezett ki, hatterkeppel, kijelzett idovel idojarassal, franko menugombokkal, stb.
Na en feltelepitettem, de a franko themebol nekem semmi nem latszik. Mit rontottam el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest