- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil Smile
őstag
válasz
NagyVillany #5266 üzenetére
A HTPC-t nem is olyan kis fogyasztasu gep "kivalltasara" talaltak ki mint a Te kisgeped..
en pl azert szeretnek htpc-t mert mar egy normalisabb HDdivx kepes dvd lejatszo 30e ft meg mert az en gepem is megy ejjel nappal es idle 148W ot fogyaszt.. ha ezt kiszamolod atlag 30nappal 24/7 be 43Ft/kW os arral akkro az bizony nem keves kb 5000Ft ha csak idle megy..
a masik meg h mint fentebb irtam a dvd lejhatszot az csak dvd re jomeg divX re egy htpc meg komolyabb jatekok kivetelevel mindenre..
amit en terveztem gepet az kb 55e ft-ba lesz es remelhetoleg terhelve se fog kienni a nemletezo vagyonombol..
nagy vonalakban ennyit akartam irni (melovan es mar erzem a szuro tekinteteket a hatamon..)
-
Devil Smile
őstag
válasz
Devil Smile #5184 üzenetére
nah azt hiszem marad a
GA_MA78GM-S2H +4050e s cpu +8400gs vga egy 300as tappal meg 2x 1gb rammal
aztan ha esetleg lesz tv fejlesztes akkor kikerul belole a vga..
lap18e
cpu 15e
vga 7e
ram 5-6e
tap 8korul
ez kb54e hat nem olcso.. bar kinek mi a sok..
ha vmi javitanivalot lattok a konfigba szoljatok kezdo vagyok htpc be... -
Devil Smile
őstag
ahh elneztem a dolgot en az ma78gm s2h ra gondoltam de arrol mar lehagytak ezt a csatlakozast a 690g n meg rajta van..
pedig ha nezed a 780asnal a kiegeszitok listajat akkor ott is kidobja a tvout panelt de a lap manualjaban mar nincs szo rola..
gondolom a 690es mar joval karcsubb mint a 780 ha jol hallottam akkor a 780as mar megbirkozik a 1080p vel..nah most nincs jo kedvem
pedig kezdtem orulni.. -
Devil Smile
őstag
itt ugy irjak a tv out ot h opcionalis..
Accessories (Optional)
TV out
S/N:12CR1-1AU001-01R/02R
TV Out Bracketszerk:
igaz itt meg 9. pontnak irjak h
9. TV out cable with S-video/ YPbPr interface
szerk2: ha mar lehetoseg van ra es esetleg nem adnak akkor homemade modszerrel lehet ra csinalni.. -
Devil Smile
őstag
-
Devil Smile
őstag
válasz
band1103 #5171 üzenetére
igen az elvarasok maradtak.. azert gondoltam integralt vga s lapra elferjek egy regi videomagno hazban de vga val mar tul magas lenne.. a TV-n (HD ready-s) van Svideo es Component csatlakozo gondoltam biztos lehet vmi homemade modszerrel szerkeszteni hozza atalakitot es akkor a legmagasabb pont szamitasaim szerint a cpu huto lenne..
a tapokat neztem de ezek a mATX tapok horror arban vannak uh lehet h sima atx tap lesz az talan beleferne a magassagba.. ha hazaertem eloszedem a videokat megnezem melyikbe mennyi hely van.. aztan ki tudja lehet meg vga nelkul se ferek bele es akkor marad az alu lemez v savallo.. -
Devil Smile
őstag
Hali megint itt vagyok a kerdeseimmel..
ajanlottak egy GA-MA78GM-S2H v DS2H lapot 4050e procival..
ez eleg lehet az elvarasaimnak? v ehez is kellene a +VGA?
mekkora tapegyseget igenyelne ez a cucc egy dvd iroval es egy esetleg 2 vinyoval? 200W os elegendo szuflat nyujtana neki nem?
osszeszamolgatva
Lap 18e S2H eseten
DS2H eseten 21e
cpu 4050es 15e
ram 2x1 5-6e
tapegyseg 4-6e
ezek realis arak?
haznak egy videomagnot gondoltam abbol van itthon kb 6db mar ugysem javittatom meg..Udv
-
Devil Smile
őstag
Udv all
olvasgattam jonehany hsz t es az lenne a kerdesem h szeretnek en is egy htpc t epiteni..
es szeretnem a keresgelest meg utanna olvasast megsporolni azzal h tanacsot kerek toletek h milyen HW kellene ahoz h osszedobjak egy ilyen masinat..
amit vinnie kellene netradio divx esetleg dvd meg kesobb talan lenne igeny HD re is jelenleg kepcsoves TV m van es torrentezesre is hasznalhato legyen..
a mostani gepem is tv re van kotve de ez a monstrum alapon 150W ot eszik.. terhelve meg 290W ot es ejjel nappal megy.. igy ez 6e ft pluszt jelent a vill szamlaba..
ezert szeretnek egy kis fogyasztasu gepet ami elfe a tv alatt a polcon es taviranyithato..
erdekelne h milyen teljesitmenyu lap kell meg proci..
es ha lehet a gazdasagi valsagra valo tekintettel ne 100e ft bol jojjon ki..elore is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Autós topik
- Opel topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest