- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Udv N_A_S, VGA-nal inkabb a GF210-re szavaznek. Valahol par oldalnyival visszabb ebben a topikban emlitettek, hogy a 84GS-bol csak a PCIE 2.0-s verzio bir a megfelelo videogyorsitasi kepessegekkel, mig a "sima" PCIE nem. Szoval ez lehet lutri, mig a 210-es biztosan az. Jobb az ilyenben biztosra menni.
Latom GB-ben gondolkodsz, mint marka. Itt nezz korul, pontosan melyik tipus is az, amit kiszemeltel
udv
B. -
Balinov
titán
válasz
dabadab #5280 üzenetére
nemugy ertem,na.
Hanem akinek tenyleg csak medialejatszasra kell, es sok lenne neki a HTPC + featurearzenalja, annak megfelel ez is. Most nem a hardkór HTPC epito PH! jatekosokrol beszelek, hanem egy atlagos felhasznalorol, aki netrol toltoget tv/dvd ripeket es csak szimplan egy kis dobozkat akar a TV mellett,alatt latni, ami megeszik minden olyan cuccost, ami az o igenyeit kielegiti.
-
Balinov
titán
Helyel kozzel kapcsolodik a temahoz, ezert batorkodom itt kerdezni:
Vista x64 ultimate alatt mivel celszeru es szabad a feltelepitett kodekeket legyalulni, hogy vegre normalisan beallithassam a 4870 DxVGA tamogatast MPC HC-ben. Sajnos van fenn CCCP,KMPlayer,MPC, MPC HC, 6-os divx,uj xvid,ffdshow..
Koszi a tippeket.
udv
Balinov -
Balinov
titán
HTPC epitok, van valakinek tapasztalata Hauppage HVR900H hibrid USB-s tunerrel? (Xceive chip,dvb-t+analog,taviranyito)
-
Balinov
titán
válasz
canniball #3500 üzenetére
kar,pedig siman tamogatja a HVR900H-s Hauppagemet..Majd jol mgnezem a fourmat,mert amugy tetszik.
MPEG2 encodernek,Vista ala,mit javasoltok a Microsoft fele MPEG2 enkoder sw helyett?
Jo, most dolgozok egy honapja,masfelhonapja meg ittvagyunk.Voltunk csomo szep helyen...csak ne lenne ilyen szar ido..
-
Balinov
titán
Sracok, van aki itt a GB-PVR nevu ingyenes cuccot hasznalja? Vista Home Premium alatt egy Hauppage usb 2.0-s hibrid HVR900H-val szeretnem hasznalni,nomeg a fent emlitett frontenddel.
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
canniball #3236 üzenetére
hm..én speciel szeretek játszani,~2éve meg eldöntöttem,csak int vga-s lapot veszek,megkönnyítendő az évenkénti vga váltásokat.Szal én abszolúte nem bánom,hogy módjával játszani is lehet onboard gpu-val..(anno az R690G-s topikban AMD Power! tesztelte azt hiszem DOOM3,RAce 07-tel,stb. az x1250-est..)
-
Balinov
titán
válasz
cobra76 #3023 üzenetére
a vga-val vigyázz,mert a hűtése hajlamos szarakodni,volt sajnos dolgom épp ilyen LP-s fx5200 inno cuccal,random fagyásokkal hozták,meghallgatva a gépet kisült,hogy szorul a venti,leszerel,kiportalanít,spray befuj,ment 2 hónapig,utána tünetek újra előjöttek,kivesz,venti levesz,kipucol,befúj újra.a 3-ik levesz/kitisztít/befúj művelet után inkább vetettem kuncsafttal egy passzív vga-t.Többe került volna rá egy + Titan vga hűtés,mint amit a vga ér.
-
Balinov
titán
ezt láttátok már?Magyar HTPC
-
Balinov
titán
Vagy egy másik lejátszót.Nemtudom VLC vagy MediaPlayerClassic megbírkózna-e ilyen tartalommal,de szvsz egy próbát mindenféleképpen megér!
-
Balinov
titán
Valaki multkor érdeklődött a Giga SPIII-as 86GT-je után. itt egy rivjú
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
sztem a hd játszás erőforrásigénye nagyban függ nem csak a proci utasításkészletétől,hanem az alkalmazott decoder,lejátszósw, vga és vga drivertől. Logout-ra készült egy írás valamelyik fórumtársunktól,ő többféle kodek + player kombót tesztelt.Érdemes rákereseni.
-
Balinov
titán
válasz
szacsee #2271 üzenetére
sztem is tök klafa,adtál egy tippet! Bővebb termékinfó a gyártótól
-
Balinov
titán
válasz
Gyuri27 #2000 üzenetére
mikor? hát,nemmostanába,most gépre nyista költés,sprólás írországra,hogy mielőbb kimehessünk...egyébként én egy olyan felállásra gondoltam,hogy egy színben passzoló 3,5-ös USB,FW,audio kivezetés, 1 DL-DVD-RW,alá egy faint vinyó,jelenlegi asus lap egy alacsonyabb és jobb hűtéssel,bele a GST-t a vf700alcuval leszabályolva,meg a Leadtek Global-t és kész is a távirányítás.pluszba 1,max 2db halk venti és akkor akár a 3200-es am2 semi passzivan is mehetne...
-
Balinov
titán
[link]
Ezt belehet HTPC-nek sorolni vajon? -
Balinov
titán
1.Akkor magad is szereted,nem?
2. atuci nem a barátom,csak igaza van.
3. mivel elkezdett érdekelni a htpc téma, ezért vettem a fáradtságot és elolvastam a topikot az első hozzászólástól. Lehet,felületesen olvastam,de csak nemrég találkoztam ''építő jellegű'' hozzászólásaiddal.
4. vannak nálam nagyobb szakértők is itt,akiknek egy közösség ismerte el a témában nyújtott munkáját, itt elsősorban bencee DIY konyhai számítógép,és hasonló projektjeire/topikjaira gondolok,amit a topikokban kellőképpen dokumentálva tárt a nyilvánosságra.de írhatnám Rólandot is,akinek cikke a logouton is olvasható
5. te még arra sem vetted a fáradtságot, hogy a vitás kérdéseket tisztázandó hivatkozásokkal, szakmai cikkekkel támaszd alá mondandódat.
6. nem vagyok én sem 12 éves ill. maszturbáljon az,akinek nem jutott pi*a
7. remélem,mihamarabb viszontlátunk értékes szakmai hozzászólásaiddal eme topik keretein belül.
üdv
Balinov -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Lexus, Toyota topik
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gmail
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest