- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
Devil Smile #5146 üzenetére
De lusta vagy
Csak az elmult 200 hsz-t kellet volna átrohannod pár perc alatt
.
Én csak a belső fő egységekről tudok tanácsot adni. Akkor le kell előbb rögzíteni hogy neked most jelenleg csak net+divx+torrent-re kell egy igazán kicsi fogyasztású gép DE a jövőben szeretnél HD filmeket is nézni tehát időálló konfig kéne.
Ha nem akarnál soha HD filmet nézni akkor egy kis és olcsó 230-as atom platformot ajánlottam volna de később a HD filmeknél bajban lettél volna, ezért ez kiesett. Azon 2 magos atom platform ami "talán" megbirkózna a HD-val is az meg nagyon határeset ami az erejét illeti, na meg relatíve drága is. Ha a jövőben nem akarsz kellemetlen meglepetéseket de alacsony fogyasztás kell akkor Enszuke kolléga kiváló konfigját ajánlom: ez egy 73PVM-S2H alaplap egy e5200 cpu-val. 2. helyen egy olcsó kis 780V alaplap + egy 4050e cpu-val és egy nv8400-es VGA-val olcsó halk és ugyancsak alacsony fogyasztású HD ready konfig lenne.
Továbbá mindkét platformnál memória 2x1GB bőven elég. Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest