- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az MCE integráltsági szintjét más program nem hozza, de ha XBMC mellé felteszed a MediaPortalt is, akkor fog menni a dolog. A Meedio-t nem ismerem.
Továbbra is Leadtek a javaslatom. Mondjuk ezt:
PxDVR3200 HNekem is ilyen van és csak ajánlani tudom.
-
-
duffbeer
őstag
Vannak lejátszók amikbe integrálva vannak codecek. Pl Media Player Classic Home Cinema. Ergo azokon kívüli programmal nem tudsz lejátszani semmit, amíg nem telepítesz plusz codecet.
-
beencee
őstag
Meedio manual-ok itt.
band1103
Ha valóban el akarsz merülni - azt gondolom bármelyik valóban multifunkciós frontend - mélységeiben, akkor kikerülhetetlen, hogy tudj angolul olvasni fórumokat. Ezeket a szoftvereket a körülöttük szerveződő közösség fejleszti, adja hozzá a tudását, a megoldási javaslatokat, ezeket nem lehet folyamatosan fordítani. -
weresgyufa
tag
Ilyenkor kell még azt megpróbálni hogy ecsettel mamófoglalat kitakarít, a memóriamodulokat radírgumiv al megtakarít és megpróbálni ismét, eddig bejött sokszor, pláne ha nem takarítják a gépet a por szeret leülepedni itt ott, na meg oxidáció is van, ezt videókarinál is lehet alkalmazni és szinte mindennél kivéve a procit.
-
Magnat
veterán
Hát akkor valszeg egyáltalán el sem kezd bootolni a gép, nem? Mozgasd át az alkatrészeket, memóriákat, kábeleket, ennek sztem nincs köze a monitorhoz.
Mod: 1ébként érdekes, elsőre vmiért nekem sem akart életre kelni és nem is jöttem rá, h aztán mitől indult el (ugyanaz a konfigom van, csak 4850e cpu)
-
Magnat
veterán
Szia,
elégedett vagyok vele teljesen, ugyan csak 1-2 1080p source-ot próbáltam le rajta ,de azokat tökéletesen vitte ... alapjában véve 720p-t használok.
Gamékat nem próbáltam, mert van egy erősebb gépem, meg a gép elhelyezkedése miatt sem lenne túl kényelmes, ráadásul én projektorral tolom (plazmán csak tévézek), és nem akarom az izzót akkor is terhelni, amikor játszom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- OLED monitor topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest