Hirdetés
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Egy kis plusz info Gemini lakre => J4105
Windows nyerőnek bizonyult, igaz hétvégén szívtam vele sokat 1709-el mert elég sok midnent kellett kikapcsolnom, hogy jól működjön és ne pörögjön feleslegesen a CPU. Erre a legjobb Windows ha telepíteni akarsz a Win10 1607-es verzió.
Linux => 17.10 és 17.10.1-et feltettem + minimal gui-t (--no-recommendeds ubuntu desktop).
Telepítés felment, lapot, GPU-t felismerte de gond van még vele mert szeirntem a kernel nem megfelelő, nincs hozzá támogatás.
Rendszer betöltés után sajnos a HDMI jel elveszik és csak ha be/kikapcsolom az erősítőt akkro hajlandó működni...nem 1x vagy 2x jött a probléma hanem mindig.Libreelec=> Milhouse pont tegnap adott ki egy frissítése gemini lake laphoz. Egyetlen probléma az, hogy ezt csak úgy tudod telepíteni ha a gépeden van már egy meglevő Libreelec ,a mit nem tudtam feltenni => a hivatalos genecir image (8.2.3 asszem) telepítáésnél elszáll, hogy ,,no input VGA"
(#50309) SunMount3r: Ez elég érdekes, habár mint msot írtam Libreelec alatt Milhouse-nak (Link) van már egy ,,működő verziója"
Én úgy tudom és olvastam Linux vonalon nem lesz gemini lake támogatás, de nagyon örülnék ha mégis lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest