Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stigma

addikt

Egy kis plusz info Gemini lakre => J4105

Windows nyerőnek bizonyult, igaz hétvégén szívtam vele sokat 1709-el mert elég sok midnent kellett kikapcsolnom, hogy jól működjön és ne pörögjön feleslegesen a CPU. Erre a legjobb Windows ha telepíteni akarsz a Win10 1607-es verzió.

Linux => 17.10 és 17.10.1-et feltettem + minimal gui-t (--no-recommendeds ubuntu desktop).
    Telepítés felment, lapot, GPU-t felismerte de gond van még vele mert szeirntem a kernel nem megfelelő, nincs hozzá támogatás.
    Rendszer betöltés után sajnos a HDMI jel elveszik és csak ha be/kikapcsolom az erősítőt akkro hajlandó működni...nem 1x vagy 2x jött a probléma hanem mindig.

Libreelec=> Milhouse pont tegnap adott ki egy frissítése gemini lake laphoz. Egyetlen probléma az, hogy ezt csak úgy tudod telepíteni ha a gépeden van már egy meglevő Libreelec ,a mit nem tudtam feltenni => a hivatalos genecir image (8.2.3 asszem) telepítáésnél elszáll, hogy ,,no input VGA"

(#50309) SunMount3r: Ez elég érdekes, habár mint msot írtam Libreelec alatt Milhouse-nak (Link) van már egy ,,működő verziója"

Én úgy tudom és olvastam Linux vonalon nem lesz gemini lake támogatás, de nagyon örülnék ha mégis lenne.

Új hozzászólás Aktív témák