Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chemand
aktív tag
válasz
stigma
üzenetére
J4105 lap és libreelec:
Nekem sikerült működésre bírnom a lapot a Milhouse féle alpha testbuilddel (kodi 18.0).
Írtad, hogy: "Egyetlen probléma az, hogy ezt csak úgy tudod telepíteni ha a gépeden van már egy meglevő Libreelec ,a mit nem tudtam feltenni => a hivatalos genecir image (8.2.3 asszem) telepítáésnél elszáll, hogy ,,no input VGA"
Az igazság az, hogy telepítetted a Libreelec-et, csak a nem támogatott vga miatt nem töltődött be a grafikus felülete. Ilyenkor viszont már látod a hálózaton a htpc-t, libreelec néven. Ekkor meg kell keresni az update mappát és bemásolni az alpha testbuildet majd reboot. Frissíti a generic libreelecet a testbuildre és betöltődik a grafikus felület. Nálam eddig rendben működik. HD hangok mennek, UHD anyagok mennek, HDR-ről nem tudok nyilatkozni, csak FHD megjelenítőm van.
-
PistiSan
addikt
válasz
stigma
üzenetére
Windosból ajánlom az LTSB 1607 verziót, abban nincsenek csempék, áruház, képnézegető, videó lejátszó, egy rakat felesleges dolog eleve hiányzik belőle amit úgy is ki kapcsolnál.
Windows updatet te hogy oldottad meg? Én kikapcsoltam, de nem hiszem hogy a leg elegánsabb módon sikerült.
(A gép csak HTPC feladatot lát el, nem szeretném ki/be kapcsoláskor az Update képernyőt nézni mindig, ezért kapcsoltam ki a frissítéseket)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Anime filmek és sorozatok
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- New World - az új Amazon MMORPG
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- Silvercrest Rajztábla
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest