Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz bajnokpityu #44546 üzenetére

Én írtam régebben, hogy sz*ptam vele. Mérések alapján sem olyan pontos, mint pl. az Intel. Tehát törvényszerűen lennie kell 1-2 eldobott framenek néha.
    Az más kérdés, hogy én vmi bugba futhattam bele, mert nekem sűrűbben droppolt. Driveres galibák voltak mert attól függött.

Szóval az AMD sem annyira 100% sajnos. Ha már előjött a téma Brazossal: régi cuccok főleg nem életbiztosítások. FM1-em megyeget de amikor frissíteni próbáltam drivert akkor vmi mindig elcsesződött. Lassan 2 éve érintetlen driver ügyben. Előtte meg a fentebb írt 1-2 rossz átmeneti driveren kívül mindig rendben volt azért, lehetett frissíteni, ment minden. Ha bug volt a köv driverben javult. Sajnos ott is véget ért a support.
    Régivel, érintetlenül még jó lehet... egy darabig.

szerk: Win10-re pl. az FM1 Llano-hoz már nincs kint amd.com-on driver. Azt javasolják a win update-en elérhető egyetlen darab drivert használjam. Mondjuk úgy tűnt nincs gondja, 3D-t nem próbáltam csak. De azért beszédes, hogy 1db ms-hez fellőtt driver van és annyi.

Más: Droidos lejátszók simán viszik a 4k-t, mégpedig main10, 60p-t amit PC-ből 100-óbl 1 esetben tudsz kicsiholni. Nincs benne trükk, van benne "5Ft-os" hw dekóder és annyi. Meg HDMI 2.0. Az sem ürtekknika csak egyszerűen a PC-s hw-k most lemaradtak mint a borravaló. :(((

Új hozzászólás Aktív témák