- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
bajnokpityu #44546 üzenetére
Én írtam régebben, hogy sz*ptam vele. Mérések alapján sem olyan pontos, mint pl. az Intel. Tehát törvényszerűen lennie kell 1-2 eldobott framenek néha.
Az más kérdés, hogy én vmi bugba futhattam bele, mert nekem sűrűbben droppolt. Driveres galibák voltak mert attól függött.Szóval az AMD sem annyira 100% sajnos. Ha már előjött a téma Brazossal: régi cuccok főleg nem életbiztosítások. FM1-em megyeget de amikor frissíteni próbáltam drivert akkor vmi mindig elcsesződött. Lassan 2 éve érintetlen driver ügyben. Előtte meg a fentebb írt 1-2 rossz átmeneti driveren kívül mindig rendben volt azért, lehetett frissíteni, ment minden. Ha bug volt a köv driverben javult. Sajnos ott is véget ért a support.
Régivel, érintetlenül még jó lehet... egy darabig.szerk: Win10-re pl. az FM1 Llano-hoz már nincs kint amd.com-on driver. Azt javasolják a win update-en elérhető egyetlen darab drivert használjam. Mondjuk úgy tűnt nincs gondja, 3D-t nem próbáltam csak. De azért beszédes, hogy 1db ms-hez fellőtt driver van és annyi.
Más: Droidos lejátszók simán viszik a 4k-t, mégpedig main10, 60p-t amit PC-ből 100-óbl 1 esetben tudsz kicsiholni. Nincs benne trükk, van benne "5Ft-os" hw dekóder és annyi. Meg HDMI 2.0. Az sem ürtekknika csak egyszerűen a PC-s hw-k most lemaradtak mint a borravaló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Hardcore café
- Borderlands 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Projektor topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest