Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- 
			  Mobilarena Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

sb veterán válasz  btomi9

üzenetére btomi9

üzenetéreÉn lemaradtam végül is, hogy mennyire akarod hajtani a madvr-rel és egyebekkel de ez iszonyú erős konfig így. A vga is. Ráadásul nem fér bele a 95W-ba az egész. (A házat nem ismerem de azt se hiszem, hogy 95W passzívan megoldható kényelmesen.) Regger írta szerintem, hogy miket ajánl. Szvsz 3 szint van: 
 - Alap Kodi, alap rendererrel: Egy 5W körüli Atom elég hozzá.
 - Extrább renderer: Egy közepes/gyenge IGP elég: Braswell, Pentium, i3, bármelyik kicsi AMD APU... Ez 5-50W-ból kijön.
 - Durva renderer: Erős AMD APU (80-100W körül) vagy erős IGP-s Intel (min. 65W). Vagy külön dvga és akkor megintcsak 100W felett vagy.Úgy, hogy az utolsó pontnál már azért a renderer képminőségben alig van érezhető változás, hacsak nincs vmi nagyon extra rendszered. Cserébe a másik kettő pontnál nincs gond a hűtéssel, táppal, egyebekkel... 4K-t, 60p-vel jelenleg biztosra tudtommal a 960 (talán 950 felett tudnak) ill. Skylake/Braswell megfelelő kimenetű lappal. De erre meg tényleg nem adnék. A 4K-t tutira tudni fogja kb minden. A 60p-t meg a fizikai kimenet is korlátozza amit ma is úgy kell vadászni ill lehet, hogy tartalom se lesz rá. 4K biztos lesz előbb-utóbb, de 24p-n kívül ma is alig van valami. Szóval szvsz nagyon túltervezed, ami nem éri meg... ismerem az érzést, mert a saját kereteim között (audio, videofil nem vagyok) én is maximalista vagyok.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Parfüm topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő