Hirdetés
- iPhone topik
- Előrendelhető a Meizu 22
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Mezga Aladár #19882 üzenetére
Persze, megoldotta.
Tegnap raktam újra a 5-6 éves Win7-et, volt alatta kb 3-4 alaplap csere (intel-amd) meg kb. 4-5 vga csere (szintén mindkét márka).Érdekes módon nem hekkeltem semmit mégis működött minden.
Az más kérdés, hogy most a reinstallnál végignéztem és tele volt mindenféle szirszarral az egész. UGyanúgy találta nv maradványokat, mint ati maradványokat (még 4850-ről 3-4 évvel ezelőttről), de volt fent creative file is 1-2db. Pedig driver sweeper is futott régebben, ami a creative cuccokat is kihozta. Ugyanígy volt fent Asus wifi kártya maradvány is.Ennyit a driverekről.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az AMD nem szar, mert pl. a CAP uninstall olyan kékhalált dobott nálam 5-ből 5-ször, hogy habzott a szám utána... de a többi sem jobb semmivel. Inkább ezt mondanám.
Nv-ből pl. install állományokat is találtam, úgy kb. az utolsó 15db driverét. Ja és nem uninstall dir-ben vagy bárhol máshol, hanem vmi shared könyvtárban a user mappában ahol semmi helye. Cirka 7-800mb volt.Bevallom a fentiek után, hogy vga drivert már nem szoktam uninstallálni, csak rátelepíteni. Úgy nv-n, mint amd-n, de ebből az utóbbi 3-4 évben semmi gondom nem volt. Amikor gyártócsere volt akkor persze lekaptam mindent. Vga-nál és alaplap esetében chipset drivernél is, de megoldotta. Ismétlem, az utóbbi sok évre igaz ez. Ment az uninstall. A gép is. Nem volt kékhalál és egyéb anomáliák sem (pedig elég igényes vagyok a stabilitásra, 24p-re, minden szarra).
Az más kérdés, hogy az említett szemét ott maradt minden után. Pedig néha még tisztogatni is próbáltam, lásd sweeper...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Motoros topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- SSD kibeszélő
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest