Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Végre megindult valamiféle kezdeményezés a magyar filmborítókat illetően. Már untam, hogy csak én töltögetek fel állandóan ilyeneket (eddig sztem simán volt vagy 120db amit feltöltöttem, és 2-3 db-al találkoztam), beírtam az egyik DVD borítókkal foglalkozó oldal fórumába (nem mondom a nevét, írjatok PÜ-t ha érdekel), és úgy néz ki, hogy lesz belőle valami (bár nem akarok elkiabálni semmit).
Az utóbbi időben elkezdtem letisztult stílusú borítókat készíteni (amolyan moziplakát szerűeket), példa: Hugo; Angyalok és démonok stb. Ha valaki érez magában affinitást erre, akkor a themoviedb.org/-ra feltöltheti akár a saját kezűleg készített (de lehetőleg az eredetire hajazó, letisztult borítókat), akár a gyári borítókat, ami az XBMC-ből is elérhető lesz (kell neki egy kis átfutási idő, kb. 1-2-3 nap, és csak aztán látszik az XBMC-ben.) Minimum 666 pixel széles kell, hogy legyen.
Egy kérésem lenne ezzel kapcsolatban: ha feltöltetitek a borítót akkor legyetek szívesek megjelölni a nyelvét! Nagyjából fél évvel ezelőtt sikerült elérnem, hogy a scraper-ekben beállítható legyen a borító nyelve, és ha van magyar borító és meg is van jelölve nála a magyar nyelv, akkor automatikusan azt tölti le a filminfók letöltésekor.
Egy ingyenes reg után a korábban linkelt TMDB-re bárki feltölthet borítókat. Az alábbi módon:
Kikeresitek a filmet, majd ha megvan a magyar adatlap akkor rögtön tölthetitek fel a borítókat, ha nincsenek meg a magyar filminformációk akkor pedig rákattintotok a Translate it! gombra (ha jól tévedek), és ha akarjátok ki is tölthetitek az adatlapot (cím, bevezető és kész is).
Aztán jöhet a borító. A jelenlegi borító felett van egy zöld + (plusz) jel arra kell rákattintani, majd kikeresitek és Upload.
A nyelv címke beállításához pedig először értékelni kell!! (ez alapján dönti el, hogy melyik legyen a "fő" borító az aktuális nyelven), máshogy nem menti el a nyelvet, majd a Language sor végén található ceruza ikonra kattintva be is lehet pötyögni a Hungarian kifejezést, vagy a listából is ki lehet választani.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Újabb rövid videón a Dying Light: The Beast
- Formula-1
- Hardcore café
- Synology NAS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest