Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz dabadab #10144 üzenetére

Szerinte ha nincs HDD utána is felesleges görcsölni rajta, mert 1db pár száz rpm-es jó minőségű venti tényleg nem hallható és nagyon jót tesz a szellőzésnek.

Nálam két indok volt, hogy miért került bele HDD. (1db 1.5TB WD Green a gépben és külső házban egy 1.5TB-os Samsung, azon archivált anyagok, csak ha kell akkor kapcsolom be.)

1.Nem akartam két gépet. NAS-okról azt láttam, hogy szenvedni kell vele, ha jó hálózati sebességet akar az ember... vagy k* drágát venni. Linuxhoz sem értek, így a HTPC-re meg maradt a Win, arra nem elég a pendrive, SSD szintén drága még. Egyszóval az ár+egyszerűség döntött.

2. A másik ok pedig hogy nincs hova tenni NAS-t. Lehet, hogy ezzel kellett volna kezdenem. :D :D De ha lesz pince, kamra vagy hasonló akkor én is ebben gondolkodom. Valahogy majd megoldom, hogy ne a szobában brummogjon, de ne is bonyolítsam túl. :)

Egyelőre mondjuk elvagyok ezzel az 1m-ről még hallható brummogással is, onnan már az sem hallható, plussz a UPC box és hasonlók bőven elnyomják sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák