- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
dabadab #10144 üzenetére
Szerinte ha nincs HDD utána is felesleges görcsölni rajta, mert 1db pár száz rpm-es jó minőségű venti tényleg nem hallható és nagyon jót tesz a szellőzésnek.
Nálam két indok volt, hogy miért került bele HDD. (1db 1.5TB WD Green a gépben és külső házban egy 1.5TB-os Samsung, azon archivált anyagok, csak ha kell akkor kapcsolom be.)
1.Nem akartam két gépet. NAS-okról azt láttam, hogy szenvedni kell vele, ha jó hálózati sebességet akar az ember... vagy k* drágát venni. Linuxhoz sem értek, így a HTPC-re meg maradt a Win, arra nem elég a pendrive, SSD szintén drága még. Egyszóval az ár+egyszerűség döntött.
2. A másik ok pedig hogy nincs hova tenni NAS-t. Lehet, hogy ezzel kellett volna kezdenem.
De ha lesz pince, kamra vagy hasonló akkor én is ebben gondolkodom. Valahogy majd megoldom, hogy ne a szobában brummogjon, de ne is bonyolítsam túl.
Egyelőre mondjuk elvagyok ezzel az 1m-ről még hallható brummogással is, onnan már az sem hallható, plussz a UPC box és hasonlók bőven elnyomják sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest