- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
sherlock82 #82334 üzenetére
+1
ebből lehet külön külön is vásárolni , vannak nagyobb szettek is , én ezt választottam , ez melett vannak még régi ( békebeli ) jó késeink , és van egy pár Victorinox 20 centis konyha késeink nagyon vékony pengével ( azok mindennapos kajálós és mindenre jó kis kések )
[kép] -
Digitalpimp
senior tag
válasz
sherlock82 #82205 üzenetére
Mert a xar ólommentes forrasztóón elreped idővel a nagy hőingadozású eszközökben. (Anno a legelső X360-ak kb. 100%-ka halálozott el, a Picipuha nem győzte gariban javítani őket, még külön üzemet csináltak nekik.) Nálad is az lehetett, mint ahogy H-Zol is írta.
-
H-Zol
senior tag
válasz
sherlock82 #82205 üzenetére
A hőre engedte el ( ott a LED körül.és a LED panelon MBC elég nagy a hő ingadozás ) , rosszul volt oda forrasztva és ahogy tágult , húzódott a hőre , hidegre , ez lett az eredménye !! De minden jó ha a vége jó 👍!!
-
H-Zol
senior tag
válasz
sherlock82 #82202 üzenetére
Akkor mégsem olyan nagy a baj ( de akkor is szégyen egy Brand lámpa gyártótól
) , ott nehéz forasztani , mert nagy a hő nyelés ( először amikor ilyet csináltam , nem tudtam leforrasztani , elveszett a hő amit a régi pákám produkált , utánna vettem ilyen hőfok szabályzós pákát és 400-450 ° gyönyörűen oda lehet forasztani ) !
Írd majd meg , hogy , hogy sikerült ( örülök , hogy megtaláltad a bajt) !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
sherlock82 #82195 üzenetére
-
H-Zol
senior tag
válasz
sherlock82 #82193 üzenetére
Állítólag ezekre a drága lámpákra 5 év garancia van ( több mint 5 éves
) .
Kontakt részeket meg kell tisztítani ( fültisztitó és szesz ) , mivel két kapcsolós a hátsó kupakot hagyd ki és az aksit és a lámpa fényes szélét a menetnél egy megpucolt vezetékkel ( vagy egy fém darabbal ) zárd rövidre és úgy próbáld meg az oldalsó kapcsolót, ezzel kizárod a hátsó kapcsoló hibát !! -
WestBam
Topikgazda
válasz
sherlock82 #78090 üzenetére
Ha nem szempont a hatalmas fényáram, inkább az EDC méret és bejön a Fenix márka akkor 1x AA elemmel / NiMH akkuval üzemeltethető E12 V2.0 lenne a tippem. Ha nem gond, hogy hosszabb, de kisebb az átmérő akkor az E20 V2.0 is kiváló választás. Az E12 V2.0-ról írtam régebben egy részletes cikket, E20 V2.0 is van itthon, az kb. mint az E12 de plusz egy erősebb turbó fokozattal. Ha a hosszabb méret nem probléma akkor érdemes ránézned az MT2A PRO-ra is, ami szintén van itthon, az gyakorltilag egy 18650 akkus lámpa képességeivel rendelkezik, de valamivel hosszabb, ellenben sokkal vékonyabb. EDC-re akár már túlzás is lehet, bőven viszi a 150 métert is szemrebbenés nélkül, szükség esetén megy 2 darab AA elemmel vagy NiMH akkuval is.
Olcsóbbak közül a Lumintop Tool AA 2.0 14500 akkuval és AA elemmel/NiMH akkuval is etethető érdekes lehet, a többieket nem ismerem ebben méretben. -
H-Zol
senior tag
válasz
Vegyél egy Wurkkos WK03 -at kicsi is olcsó is !
-
Szulita28
senior tag
válasz
Ha bejön az Anduril, akkor Wurkkos FC13. Kulon veheto hozza magneses kupak es szilikon gumi gombokert.
Ha nem, akkor FC11 Nichiaval. Ez alapbol magneses.
De nagyon jo a Lumintop Apollo V1 is.
A dragabbak kozul a megoszto Nitecore MH12Pro, vagy ha meg beszerezheto, akkor az MH10S.
Meg nyilvan van még jó pár, amit masok fognak ajanlani -
haddent
addikt
válasz
sherlock82 #77299 üzenetére
FENIX PD35 V3.0 pont ő volt a másik kiszemelt. Adatok, "üzemidő" alapján meg az Osram miatt szimpibb a PD32, viszont az akku-visszajelzés amúgy hasznos tud lenni szerintem (mivel én a "ritka felhasználó" vagyok, akkor viszont legyen kész, tehát rá tudok nézni hetente, hogy mizu, pl.). A tartója azért annyira nem izgat, meg nem biztos, hogy nálam nagy igénybevételnek lenne kitéve. Hátizsák "concealed carry" zsebében lenne minden jó mellett, mindaddig amíg nem kell néha
Az áruk egyébként "ezer Forintra" megegyezik, ha a PD32 -höz még hozzácsapom az akksit - mert ahhoz nem jár.
Szóval elég más a PD32 v2 és a PD35 v3 "karakterisztikája" elvileg - vajon melyik lehet a jobb tényleg átlagfelhasználásra? Nem szarvasvadászat, meg mittudoménCsak egy tartós, "örök darab" zsemblámpa ami mindenhol megállja a helyét
H-Zol Nem rossz amit küldtél, érdeklődő/laikus szemmel, viszont USB portot sem semmi felesleges sérülékenységet nem szeretnék rá. Van itthon ecigi meg minden más miatt már 18650/21700 külső töltő amúgy is. Illetve biztosan ez/ek a "randomabb" márkák is tudják azt ami rá van írva?
-
H-Zol
senior tag
válasz
sherlock82 #77299 üzenetére
-
Vlah
tag
válasz
sherlock82 #77289 üzenetére
Viszont! Kipróbáltam este, az eredeti állapotban xpl-hi leddel tartja a legmagasabb fokozatot téli időben, 800 lumen körül. Sft40-nel 1000 is lenne.
-
Vlah
tag
válasz
sherlock82 #77285 üzenetére
Nekem most jött meg a Sofirn Sp31 V2.0, ez is hasonló lámpa, itt is nagy a boldogság.
-
H-Zol
senior tag
válasz
sherlock82 #77285 üzenetére
Akkor még téged nem kapott el a gép szíj
Mi itt többen úgy tartjuk , hogy egy lámpa nem lámpa , két lámpa fél lámpa , és ez külön mindegyikre , szórt fényű , szúrt fényű , kisebb , nagyobb és ezt így lehet még tovább ragozni
-
H-Zol
senior tag
válasz
sherlock82 #77282 üzenetére
Van több lámpád , vagy ez lessz az első
-
Vlah
tag
válasz
sherlock82 #77282 üzenetére
Bedvóter vett most hasonlót, csak ő az újat 25k-ért. Persze, ez is jó lámpa, mennyiért adták?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest