- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batib
őstag
-
szaszlaci
addikt
válasz
luck66 #23600 üzenetére
Vertigo18:
Köszi. Azért az korrekt fejlődés, de nem izgatom magam, marad a Trust, amit még az első
saját készítésűátalakított lámpámhoz vettem, hat éve. Majd ha tényleg lesz ötezres, elgondolkozom...Az még akkor öt év, addig a mostaniaknak is végük lesz.
Most látom, nincs a név alatt "logout blog" kiírás. Merthogy? Gondolom újabb "fejlesztés".
-
geza844
aktív tag
válasz
luck66 #23568 üzenetére
Azta... ezen az oldalon van vagy 100 változata az S2-nek... b.szarás... milyen LED-el rendeljem? Szeretném ha természetes színű lenne. Az, hogy most 1000mA-es, vagy 2800mA-es (ha jól láttam ez a 2 véglet), az gondolom nem mindegy fényerőben. Látom van T6-al, L2-vel, meg U2 LED-el szerelt... most akkor melyiket?
-
Ra3
őstag
válasz
luck66 #23414 üzenetére
Értem, ahogy megnéztem a gyári speckókat ott látszik is hogy jobban van hajtva a 10-esben, a leírásban az van hogy a 15-ös negyed óráig tudja a maxot, a 10-es meg csak 4.5 percig, utána bekapcsol a hővédelem, és lejjebb veszi a fényerőt.
Maradok a 15-ösnél, persze főleg az ára miatt, de a teljesítménye is biztos elég lesz. -
WestBam
Topikgazda
válasz
luck66 #23382 üzenetére
Amit felettem írtak az a lényege, udvarban otthon jobb a sok szórt fény, 30m-re meg simán elvilágít az S2 is elég erősen.
A C8 messzebbre világít de kisebb területet világít meg erősen, kevesebb a szórt fénye így baromi jól meg tudod majd világítani vele a kertszomszéd házfalát de a kertben is csak "pásztázni" tudsz majd vele, az S2-vel meg majd az egész kertet be tudod egyben világítani. Talán így érthetőbb miért ajánljuk a kisebb lámpát. -
baltasar
csendes tag
válasz
luck66 #23211 üzenetére
Lámpára gondoltam 30-40 eur körül.Akkut és töltőt külön. Ócó lámpám már van, és szeretnék egy tartósabb darabot. Led-ek terén egyre olvasom a jó,és az olcsó másolatokat. Melyik tipus a jó,és tartós? Tölthető akkuk terén szintén tele van bóvlival. Egy hasonló darab pl? XinTD C8 V5 XM-L2 U4 1C 18650 Flashlight
-
cekkk
veterán
válasz
luck66 #23184 üzenetére
Azt hittem lassan 1-1.5 év alatt fejlesztettek már rajta
Mondjuk nekem nem is feltétlen C8 kellene, hanem olyan amihez van nyomás kapcsoló és hasonló méretű viszont már jobb leddel van szerelve.Kézi lámpa ötlet?
-westbam-
Köszönöm, ismerem, volt is olyan, csak elajándékoztam. Viszont ami fura nekem, hogy ha jól gondolom a ledek fejlődtek de ezek a lámpák miért nem kapják meg ezeket az újabbakat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest