- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tenaijo
tag
válasz
EA's hit #2439 üzenetére
Nekem az nem fér a fejembe, hogy hogy lehet még mindig legális ez a mértékű gambling a shopban. 3500(!!) pontért kevesebb, mint 1% (amiről jól tudjuk, hogy 1-2 account kivételével 0) esélyed van bármi olyat nyitni, ami legalább tizedét éri a pack coinbeli árának, ráadásul untrade formában. Ha EGY promo alatt megveszed az összes pakkot storeból, akkor 300.000 magyar forintnak megfelelő fifa pontot költöttél el a SEMMIRE, amiből még egy top sbc játékost sem tudsz kirakni 0-ról. A proknál is csak a loanok miatt megy a töltike, hogy tudják használni tournamenten..
-
Aguinaga
őstag
válasz
EA's hit #2439 üzenetére
Ez a rész, a focis játékukból kiindulva tuti: "talan meg a fizika torvenyeinek is".
Vagy ezt a Sonyra értetted? Mert gondolom accountot csak ők bannolhatnának.
#thebigK: toljad szerintem is a google fordítóra, írd le magyarul, amit küldtél neki, meg angolul, amire te gondoltál, csak azt is írd le magyarul, úgy, hogy kb. benne legyenek a másik magyar szöveg szavai is.. hátha
-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit #2271 üzenetére
Sokkal érezhetőbb különbség volt fifa19-21 környékén még amikor bármilyen divből kieshettél sok vereséggel. Ez a zászlós megoldás annyiban más, hogy ha valaki rengeteg időt beletesz az simán feljebb juthat annál mint ahova való.
A másik oldal meg nem jut fel oda ahova való mert sok idő. Szerintem elite div-div2 között nincs óriási különbség a játékosok között. Nyilván a profi elit játékosok más szint, de ha elég időt beleteszel a rivalsba és nem vagy süket a játékhoz akkor feltudsz menni. Idén kicsit nehezítettek de a zászlókkal így sem megoldhatatlan.
-
Imre9211
aktív tag
válasz
EA's hit #1772 üzenetére
Nincs ezzel baj. Csak azzal hogy alap dolgok nem működnek olyankor. Fifa 23 óta váltogatom a taktikát, de ez ami itt van, hogy hirtelen egy Juventusból Balatonlelle nb3 válik...khmm...Ennek semmi köze semmilyen taktikához. Professionalen meg bucira verem az AI-t Mind1 mi a taktika.
Szóval kedves ea gratulálok.
-
Santana01
aktív tag
válasz
EA's hit #1197 üzenetére
Nagyon megdolgozol azért az öt 84-es fodderért
Ma egyszerre megkaptam a garantált 85 és a 84x4 csomagokat..egy darab 85-ös és négy 84 lett a végeredmény.
Én ki szenvedtem a div 3 45 pontot de szó szerint szenvedés volt és valószínűleg meg se érte mert lófaszt sem fog cserébe adni..
-
miro.
senior tag
válasz
EA's hit #1144 üzenetére
Te komolyan nem erted amit en irok?
Eddig arrol volt szo,hogy egy szar wifirol,megprobaltam kabelrol,es egy dekat nem latom a javulast.
Ugyanolyan szar,ugyanolyan lassu,a cseleket nem veszi be neha,ha igen akkor lassabban kezdi el,megnyomom a haromszog passzt,mire elkezdi,mar berohan a csatarom 3 meter lesre.
Megnyomom a szereles gombot,es a 15.sorba rugja a labdat a vedom.
Pont azt irom,hogy ugyanaz.
Remelem hogy csak trollkodsz,mert nem letezik,hogy ekkora kapufa legyen a gondolkodasod. -
miro.
senior tag
válasz
EA's hit #1131 üzenetére
Nem az a kerdes,hogy stabilabb vagy gyorsabb a neted kabelen,hanem hogy barmifele pozitiv iranyu kulonbseg van-e a ketto kozott.
Vagy egyszeruen a jatek ilyen,szar.
Mint ahogy irtad,kiszurt kereku trabant,vagy sima,a forma 1-ben.
Valojaban semmi kulonbseg a ket pelda kozott. Csak szebben mutat,mert az egyikben eltudsz indulni,de kozod sincs a versenyhez,max arra varsz,hogy mindenki kiessen elotted.Egyenlore amirol irtok az igaz,nem 19-21 a ping,hanem stabilan 20.
Kulonbseget a jatekon belul az eg vilagon semmit nem erzekelek.
Valojaban miert is lenne? Papiron sincs szinte semmi kulonbseg.
Nem az a 2-3 ping fog kulonbseget tenni.
De meg probalgatom. -
miro.
senior tag
válasz
EA's hit #1107 üzenetére
Meggyozni nem sikerult.
Leirtad,hogy szar mindenhogy.
Nekem meg az elobb emlitettek miatt ez nem eri meg.
Ha annyival fluidabb lenne,es eltunne a flipper,illetve a naponta valtozo jatekmenet,akkor megerne,de igy,hogy ne 7 hanem 7,5 winem legyen wlben.
Abszolut nem eri meg.
Plusz wifivel is div3ba vagyok,6-8 winem van wlben,en azt gondolom,hogy ennel nem tudnek semmivel sem jobb lenni.
Ergo jelentektelen az elonye. -
miro.
senior tag
válasz
EA's hit #1103 üzenetére
Tehat akkor nalad jatszhato? Es nem az van,hogy egyik heten jo a jatek(mint irtam a div4-et ugy vittem at hogy csak winnel),majd kovetkezo nap 4-5 meccsbol nem nyersz egyet sem,sot azt erzed,hogy konkretan nem futnak,es lassu az egesz?
Ha nem igaz amit irtam nalad,akkor ertelek,de ha igaz,akkor megegyszer felteszem a kerdest,miert jatszhatobb kabelen? : D
Gondolom erre megint nem fogsz tudni valaszolni.
De aztan meg ne lassuk,hogy hetvegen anyazol,mert szar az egesz.Amugy,a router kb 3meterre van,viszont a kabelt atkene huzni a nappali bejaratan,utana meg keresztbe meg a szoba elejen.
Minden jatek elott meg nem fogom osszerakni ujra az egeszet,majd szetszedni.
Foleg,hogy itt mindenki majdnem kabelen jatszik,de ugyanazokat a problemakat irja le,mint en.
De en nem ertelek teged. -
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
EA's hit #345 üzenetére
Nálam is pont ezt csinálta. Meg akartam a 3 rush objektívet csinálni, de a 3., 4. próbálkozásom végén kidobott az asztalra minden error üzenet nélkül. Mintha ezzel lenne pont problémája, hogy meg akarom csinálni
Én speciel élvezem ezt a játékmódot, nincs nagy stressz, ellenben még jókat is röhögök.
Vannak játékosok, akik egyszerűen nem ismerik a hátrafelé passzt, van a sima passzt se, ilyen teljesen önző csapatjátékosok, akik maguk akarnak mindenáron gólt lőni, de ettől függetlenül mindet nyertem eddig, idomultam ahhoz, ahogy a csapattársaim tolták.Maradhatna ez a játékmód.
Meg tényleg, ha valahol van üresedés, akkor valaki szóljon.
Vagy dumáljunk meg egy fix időpontot, amikor összejönnénk valami discordon, akár csinálok én egyet külön, nem tudom van-e... úgyis mindig jobban szeretik az emberek ha más szervez, megszervezem én ha valakit érdekel. -
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit #185 üzenetére
Bár engem novemberig nem fog érinteni, de arra emlékszem, h főleg az első 1-2 hónapban néha még a 10/4 se volt meg (más kérdés, h utána már a 10/8 is többször megvolt). Azért nagyon nem mindegy, h 10/4 vagy 5/3 kell a kvalizhoz. Megint sokkal sztesszesebb lesz, és azt jó lenne mellőzni.
Amit nem értek h minek kellett a heti Rivalst felvinni 15-re (brutálisan sok), az SB meccsszámot meg radikálisan levinni. A néhány jó hír után most 3 rossz (és ez most a legfontosabbat, vagyis magát a játékmódokat illeti).
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit #176 üzenetére
10/4 vagy mire gondolsz a 10/6-al..?
Na ezt fogják először könnyíteni a sok sírás miatt az tuti
Tényleg nem értem vesz az ember 24-40k-ert egy játékot amiben a tartalom nagy részéhez (jó lapok) nem fér hozzá erre még ez is. Nem tudom minek egyáltalán bármilyen módon korlátozni ki játszhat. Elhiszem kompetitiv játék (,lol) de akkor is
-
|AP|
veterán
válasz
EA's hit #120 üzenetére
én abban reménykedem, hogy segít lejönni a szerről.
Iszonyú addiktív a fifa, de mindannyian tudjuk, hogy nem a játékélmény, hanem a FOMO miatt.
Tőlem lehet kicsit gyengébb a grafika, bénább a mozgás, ha sikerül vele néha egy-egy jót és élvezeteset játszani, az már elég.
Sőt, pont ez lenne a cél, hogy néha leüljek játszani egy jót és ne kötelező jelleggel, estéket/hétvégéket nem kímélve menjen a grind.
Ha meg nem váltja be a reményeket, akkor meg elengedem a focis játékot, mert most már kellene kicsit élni is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest