- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnarbenede
tag
válasz
raven84 #2407 üzenetére
Az a gond, hogy pl ott lenne a football manager. Ott is nagy megújulás, aztán ki se merték adni. Nagyon nagy gond van a sportjátékoknál. Főleg ha ez lett az év játéka. Mondjuk persze ez a netes rész. Azt meg valószínűleg nem is lehet igazából megcsinálni jóra. Le kéne venni a távolságokat a matchmakenél. Elemgedni ezt a kamu esport marketing bullshitet, aztán mindenki játszon közeli ellenfél ellen. Na meg ha kell várjunk többet egy meccsre. De ameddig egy gombnyomásod háromszor végig megy Európán addig mit akarunk. Csak hát a hulyéket hülyíteni kell.
Fun fact: 78pickből jött promo odegaard. Kpra nem túl karcsú? Miért ilyen drága? A plusz egy wf miatt?
-
gjoe
addikt
válasz
raven84 #2407 üzenetére
Ja és minden ellenfelnel még ott van gold vvd aki mindenkit is befut, és magneskent vonzza a labdát.
Én már csak röhögni szoktam a kabaré jeleneteken.
Amugy hétvégén nekem is ilyen volt minden meccs.
10 rivalsbol nyertem kettőt. Ma a f@sz jó oldalára kerültem és zsinórban 5 win. De láttam az ellenfeleket butitotta le a rendszer. -
Digestive
veterán
válasz
raven84 #2377 üzenetére
Valverde, Zidane, CR majdnem 10 milla pár heten belül. Kb az előző 3 részben nem nyitottam ilyen értékben összesen, mert amikor jó lap jött, akkor már mindenkinek azokat osztotta a gép.
Na de semmivel se mentem jobb kört WL-ben. Úgyh ezeknek is csak eszmei értéke van a csapatban.
-
neo81
senior tag
-
gjoe
addikt
válasz
raven84 #2048 üzenetére
Ma adtam össze és van 1,4milla értékű fodder. Szinte játék eleje óta gyűlik nálam is.
A gondom hogy vinit utálom és elvből nem rakom ki.
A többi sbc meg semmit nem ér vagy túl van árazva.
Talán barella van ár érték arányban. Saka nem ér annyit. Desailly is túl sok.
Venni sem lehet értelmeset. Aki javítana a csapaton az 2 milla felett van és nincs rá coin. A többi meg értéktelen.
Most még a hero ze roberton gondolkodom megvenni.
Több posztra is jó. Róla esetleg vélemény valakinek? -
-
Nandinagy
addikt
válasz
raven84 #1897 üzenetére
Ja hát mire felraktam nagyjából mindkettő esett egy szájast szóval lett belőle 700k kb
De ez is jó egyébként.
Mondjuk lehet inkább eladom a coint. Nem érzem azt, hogy egy gold Vini vagy Hansen olyan sokat dobna a játékomon, hogy itt remegjek rá. Ráadásul Rodrygo,Nkunku is egész jól néz ki de pl. jön Saka sbc is akit fix kirakok.
#1898Kristof_94
Token. -
tenaijo
tag
válasz
raven84 #1774 üzenetére
Pedig durva mozgása van, brutál labdákat ad. Párszor használtam draftban (már amikor nem csaltak le
).
Boey sbc jön elvileg a közeljövőben, plusz ott az ingyen Malen, a relatíve olcsó, és egész jó Tel, esetleg még egy pingpong/Grimaldo? Én a Malen miatt most váltottam félig bundes csapatra. Nálam Musiala van, aki hasonló kaliber, eddig nagyon megérősnek tűnik.Qtya123 #1788: Röviden és tömören: igen^2
-
toxicjew
addikt
válasz
raven84 #1702 üzenetére
Ilyen közel még sose voltam ahhoz, hogy abbahagyjak egy adott részt. Ez a játék minden elemében egy trágya
De szó szerint. Sajnos igy el fog múlni a motiváció arra, hogy játsszak. Szerencsére bőven van mivel, de azért szomorú, hogy ilyen hamar és ilyen brutálisan kinyirták.
-
miro.
senior tag
válasz
raven84 #1316 üzenetére
En pont nem ezt erzem.
Beallithatom en Maicont attacking wingbancknek,hogy kapjon ket ++-t,de szetkontraznak ha ugy hagyom.
A belsovedoket sima alapon hagyja mindenki kb,latva a youtuberek taktikajat a 99% hozzajuk sem er,pedig mindegyik jobb valami mason kap pluszt.
Yamal if-ben jobb,de nekem a wingerrel sokkal hasznalhatobb,mert ugy van szele a csapatnak es nem egymast hágják meg kozepen.
Szoval szerintem a taktika mogott nincs ennyj,csak olyan ea-sen szep kulcsinyt kapott. Allitsd be a csapatot,legyen meg az egyensuly,kpn legyen egy btb egy deep lyning,a szelso vedokbol egy legyen esetleg wingback,a masik nyugodtan maradhat hatul stb. -
EA's hit
őstag
válasz
raven84 #1180 üzenetére
Az szep, total fogyatekosok dolgoznak ennel a retek cegnel.
Ehhez kepest az en elmult hetem sztorija a supporttal:
Meg mindig nem kaptam meg az egyik preseason packot, pont a 84x5-ot. Mult het kedden meguntam es irtam nekik chaten, elsore meglepo modon nem egy indiait fogtam ki, Andrew pedig ertelmes is volt es segitett volna. 2 perc alatt eljutottunk odaig, hogy let me help you with that, elkerte az email cimemet hogy megoldja a dolgot. Csak eppen ezeknek a gyokereknek a weboldala is egy rakas szar, szoval itt fogta magat es lefagyott az oldal. Ugyanabba a chatbe termeszetesen mar nem lehetett visszalepni, na de sebaj, inditok egy ujat. A masodik chaten mar egy 2 agysejtes indiai droidot fogtam ki, aki nem volt hajlando segiteni, csak hajtogatta, hogy kovessem az oldalukon levo hivatalos lepeseket (jelentkezzek ki es be, meg hasonlo remek tanacsok, hat koszi). Ki is leptem, gondoltam harmadjara hatha ujra normalis supportost dob a chat, de akkor mar erdekes modon nem ajanlotta fel a chat lehetoseget, csak azt hogy irjak nekik emailt (ez azota is igy van amugy).
Oke, irtam emailt. Masnap jott is a valaha volt legnagyobb bullshit valasz, amibol a kedvencem az volt, hogy nezzem meg, nem raktam-e veletlenul sbc-be a missing contentet (de bazmeg, biztos beleraktam a soha meg sem kapott 84x5 packot valami sbc-be, ti agyatlan faszok...). Valaszoltam ra, hogy neg mindig nem jo. Erre vegul ma, tehat egy het utan tudtak valaszolni, meghozza ezt a remek valaszt kibofogve magukbol:
"Thanks for reaching out to us about your missing content in EA SPORTS FC™ 25.
If you’ve tried the troubleshooting steps in our EA Help articles and still don’t see your content, try posting in Answers HQ https://answers.ea.com/t5/General-Discussion/bd-p/fc-25-general-discussion-en to get help from other players in the community."
Tehat magyarul irjak egy csicska forumra, hatha a communitybol valaki majd segit, ha mar ok nem akarnak. Kibaszott szanalmas ez a nyomorult ceg, mindig alul tudjak mulni onmagukat
-
Digestive
veterán
Igen.
Illetve ez egy öngerjesztő folyamat. Már tegnap este elkezdett zuhanni mindennek az ára. "Holnap reward és bezuhannak az árak. Még ma kell eladni." Sokan így gondolkoznak és egymás alá licitálnak. 9kor meg durrannak a pakkok és a már amúgy is nyomott árak alá áraznak. Utána meg mindenki elkezd csapatot építeni a WL-re és jön a rebound.
Ezt lehet meglovagolni ilyenkor az első hetekben.
-
Jinxb1rd
addikt
Na pl nekem 115 órám van a játékban (és ebben a web apozás benne sincs, ami sztem 20-30 óra biztos) neked?
Én nem okolok senkit toxicjew, csak ismerem az emberek, valaki mindig csak azt mondja hogy nem nyitott semmit, miközben ott van neki a clubjában pár ember. Hobbi elégedetlenkedők mindig voltak és lesznek. Ugyanaz, mint vannak, akikre mindenki azt mondja hogy csaló, csak azért mert nyernek vagy aki minden szóbelin átmegy 5-sel de előtte siránkozik, hogy nem tanult semmit. Minden évben játszok a játékkal és sose volt olyan időszakom, hogy nem nyitottam senkit. De nem is csak rivalsoztam heti 2 pakkért.
-
Nandinagy
addikt
-
mettek
addikt
Fuu nekem annyira nem ok ez a játék hogy nehéz szavakba önteni.
Rivalsban div6-ban napközben olyan késleltetett (delayes) hogy képtelenség a támadókra reagálni, úgy kocognak el mellettem mintha egy bronz csapat ellen játszanának. Az elmult 4-5 meccsen 5 gólokat kaptam rendre.
Persze nem vagyok a streamerek szintjén de béna sem. Érzem hogy laggos a játék és nem reszponzív. És nem csak é vagyok ezzel igy, tele ilyennel az EA foruma.A másik hogy nekem nagyon nem jön be hogy az L1 R1 totyogással cselezgetnek és váltanak irányt és mindenki vágja hogy kell használni. Hihetetlen.
Plusz poén hogy 83as csapattal squad battleben 88as csapat ellen world class szinten esélyem sincs mert ott is érzem a laggot vagy ilyesmit. Lehet hogy így balanszol a játék hogy lassítja a csapatomat, rontja a sebességet, passzt, lövést mindent. Kb játszhatatlan ez is.Annyira felbasz hogy már a magánéletemre is rossz hatással van így le kellene tegyem valahogy ezt a szart.
-
|AP|
veterán
"Remélem azért túl sokat nem kell majd játszani"
Ez azért mindent elmond magáról a játékélményről
Én most erős voltam. Olvasom majd a topikot, de amíg csak lehet nem szállok fel a szopórollerre. Remélem az UFL lesz legalább olyan szinten, hogy néha el lehet majd vele bohóckodni -
gjoe
addikt
Nekem inkább az kellene, hogy amint lesz egy glitch akkor azt kijavitjak. Nevetséges, hogy minden második ellenfelem csak a szogletekbol tud érvényesülni. De évek óta nem képesek a kezdorugast javítani. Mondjuk ez idén elég jól levwdekezheto de nem mindig. És ezt is imádja a sok kis köcsög.
-
Sirandrish
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Parfüm topik
- Linux kezdőknek
- Overwatch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged