Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
válasz
Digestive #6992 üzenetére
Az első két hétben (liga1, PL) átlagban minden huszadik tots craft pakk dobott egy fodder tots lapot. Azóta egy sem. Pedig több százat csináltam, de semmi. Sok tots lapnak bronz vagy silver az alap lapja, de egy sem jött a bronz és silver upgradebol.
Még a 83x10ek sem adnak már tots lapot egy jó ideje.
Mai pedri a laliga 83x7ből jött.
84x7 ad néha valamit.
Rohadtul levannak húzva a csomagok. -
-
-
gjoe
addikt
válasz
Digestive #6671 üzenetére
Mert idiótákkal van már tele a játék.
Eszük nulla.Rush is végképp szar lett. Mindenki evo playerrel megy.
Pontot gyűjteni lehetetlen. És rendszeresen max ketten játszunk egy csapatban, többiek csak ott vannak és a meccs számot pörgetik.
Pedig gyorsabb sb-ben. Ott egyszerre két játékost evozhatna. Kigumizza és megy.
Dehat sok embernek nem megy a matek. -
kapeti07
senior tag
válasz
Digestive #6639 üzenetére
Én a múltkor Berettyóujfaluban voltam rokonoknál. Vittem a boxot és kipróbáltam pár Rivals meccset, sokkal fluidabb volt a játék Delay-t nem is éreztem. Pedig Digi van nekik is és nekem is. Valószínűleg az a szál kevésbé leterhelt a szolgáltatónál mint nálam. Ezzel csak annyit akartam, hogy hazánkban is vannak jobb helyek ahol jobb a net. Ráadásul ugyanabban a csomagban is vagyunk.
-
bodnar123
őstag
válasz
Digestive #6452 üzenetére
Egy pillanatig ne hidd, hogy mindenkinek ilyen, mint neked ezen a héten. Nekem múlt hét volt gyászos. Most szinte minden másodikból jön egy TOTS lap. Persze szarok. Valahol hétvégén fordult meg, amikor az sb reward adott egy Salibat. Persze semmivel nem jobb, mint az 50k sima TOTS, de legalább drága. Viszont azóta adja. Ez ilyen. Amikor tavaly 1000-2000es minta volt ott egyértelműen látszott.
-
Aguinaga
őstag
-
gjoe
addikt
válasz
Digestive #6047 üzenetére
Szép nyitás. De az az érdekes, hogy hiába 1milla az a lap, ha ingyen kapsz egy hasonló vagy jobb lapot.
Na én mára asszem lerakom a kontrollert.
Reggeli sbc pakolasok, minden upgradet megcsinaltam és annyira beragadt nálam az if kell mindenbe, hogy az if upgradbe is raktam if lapot.
Asszem pihenni kell. -
EA's hit
őstag
válasz
Digestive #6024 üzenetére
Nekem meg 0 db 82-84 kozotti lapom van, ugyancsak 0 totw, tehat upgradeket nem tudok rakni, vagyis csak nagyon lassan, korulmenyesen, vagy coint koltve, vagy kurvasok kisebb upgradet kiporgetve elotte. Nagy fodderem nekem is van egy rakas, pedig 2 (!) nappal ezelott a Thuram sbc egeszen lefogyasztotta a klubot. A nagyokat nincs mibe szorni, a 83x packokat meg a pickeket nincs mibol kirakni, amit meg megis kiszenvedek, az dupla Oblakot vagy jobb esetben valami dupla lila tots not ad. Szanalmas, ennyire meg sosem volt elbaszva a tots, pedig mar evek ota egy hulladek az egesz.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Digestive #5934 üzenetére
Nekem 3/3, de mára abba is hagytam, nem hajt a tatár. A gameplay nyilván gatya, de az már a hét elején is az volt, rivalsban is nagyon szenvedtem.
Kinyitottam a 2 rivals picket, jött 2 francia ligás csaj az olcsóbb kategóriából. Illetve pár 80-81+ csomagot is a fodderek miatt és jött egy Lang, aki nagyon ott van a szeren, csak ajánlani tudom.
Fejben én már a jövő hétvégére készülök. -
toxicjew
addikt
válasz
Digestive #5920 üzenetére
Én az x14esekbol nyitottam, de itt be is fejezem sztem, mert botrány
Pörgetem az upgradeket inkább, de nem feszülök rá erre a hétre. Ha csalódnunk kell, akkor majd jövő héten.
Egyébként tök jók ezek az új evok, mindig mikor meglátom, megőrülök, hogy na ebbe bele tudom rakni a korábbi evokat végre. És nem
Még szerencse, hogy így promozták az új részt, hogy kevésbé lesz kötött az evozás. Egy hazugság a sok közül
-
bubuska10
senior tag
-
gjoe
addikt
válasz
Digestive #5783 üzenetére
Vicc lett ez a játék. Játékmenet trágya. Coin értéktelen mert semmi olyan értelmes lapot nem tudsz venni ami jobb lenne.
De minek is a nagy fodder? Kiraktam cr7-et 2 milla sbc.
Most elég 100k-ért megvenni az if lapját és egy evo és meg is van .
Gullit sbc 5 milla volt. most elég kirakni a base lapját, rárakod az evot és megvan. -
gjoe
addikt
válasz
Digestive #5769 üzenetére
Nem tartalekolok én sem.
Az elmúlt napokban semmi. 100as pakk gold 86 volt a max. Szerda óta if sem jön. Elment vagy 20 darab a klubból.
Ma viszont valami upgradebol jött egy kvara.. 5millas lap de nem tudom kezdobe tenni. 4222 most amit játszom.
Nekialltam az első wlnek, úgy voltam vele lejátszom az 5 meccset a immortals evoert. Most 4w2l.
Lehet lejátszom a maradékot is.If lap van vagy 20db eladhato. Mikor érdemes eladni szerinted?
-
toxicjew
addikt
válasz
Digestive #5769 üzenetére
Én is elnyitottam mindent az upgrade csomagoló kívül, de most egész jól sikerült. Dr rewardbol pickeltem egy If CRt ami biztos jó lesz majd vmi evoba, aztán az utolsó csomagból GG Dybalat. Még jött pár színes fodder. Btw annyi upgrade lesz Totsra, hogy én nem tudom, hogy lesz rá idő "átkonvertálni" őket... Brutál menü grind lesz
-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive #5756 üzenetére
Ha tényleg így lesz akkor szerintem idén több TOTS-t kapunk mint az elmúlt években. Mostanában 2*3-t kaptak asszem a rank1-ért is mert kevesebb TOTS volt. Utoljára még a 30 meccses WL dobott 11-t de ott volt vagy 20 TOTS
Emlékszem volt egy nagyon extra év a PL totsnál mikor volt vagy 6-7 db 1.5-2 milliós támadó(Richarlison,Son,Aguero,Mane,Salah,Aubameyang) és szinte mindenki megkapta az egyiket
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest