- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
válasz
bence188 #5186 üzenetére
Az a baj, hogy szörnyen manipulált lett az egész játék.
És ez miatt már alig van kedvem játszani.
Legdurvabb talán a rush.
Ugyanazzal a játékosssal egyik meccsen minden labda nálam marad, jól fordul passzol, lő stb.
Másik meccsen labdát nem tud atvenni, üres kapura is mellé lövi. Úgy fordul mint egy csuklós busz.
Ilyenkor az egész csapat béna. Minden kimarad és persze minden kapufa, kipattano az ellenfelhez megy. Nekik ilyenkor elég felpalyarol elrugni és gól.Rivalsban meg mindenki tolja a metat. 95depht stb.
Azért az elmúlt években egy ilyen agresszív taktikanal max egy félidőt bírtak a játékosok és utána bedaraltam őket. Most nem fáradnak. Sőt a védekezés jobban meríti az én csapatomat. -
Santana01
aktív tag
válasz
bence188 #4843 üzenetére
Én csak ajánlani tudom.
Nem rajongtam érte a való életben,a játékban sem terveztem kipróbálni. Aztán csak adtam egy esélyt neki és brutálisan bevált. Kedvenc lapom lett.
4-3-3 támadóban CAM-ként 99 meccs 90 gól és 48 asist a statisztikája de nem is ez a lényeg hanem ,hogy nagyon könnyű és élvezetes játszani vele. -
Nandinagy
addikt
válasz
bence188 #4843 üzenetére
Hát nálam Zidane meg boxtobox lenne Maradona meg cam, de ezek tipikusan azok a kártyák amiket akkor érdemes megcsinálni ha fűz hozzá bármi érzelem. Nyilván a top ikonok testfelépítése meg mozgása extra, de ellenem ez a Maradona sosem volt az a kimondottan extra lap. Nyilván a finesse meg az incisive extra ha van neki, de ezt már kb. bármelyik gold lapra rárakhatod fele annyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest