- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Aguinaga #6654 üzenetére
Persze!
Nekem nagyon bejön a lap. Egy 2 méteres fal és ha az EA is úgy akarja, akkor megeszi a támadókat.
Az ellenfél szögleténél mindig rá váltok és 10/9 esetben lazán kifejeli a labdát, de az ellenfélnek is fejeltem már vele párat.
Ja és egy bruiser+ PS-t még rá tudsz tenni. -
Nandinagy
addikt
válasz
Aguinaga #6068 üzenetére
Ilyeneket már nem vállalok be
Tavaly igen, de idén? A storageba van vagy 10 92+ lapom dupliba szóval nem ér meg ennyi időt.
WL amúgy dobott egy Dembelet
Életemben nem kaptam még ilyen értékes lapot WL-ből. Szóval örültem neki, és egyébként brutál jó is. Div4-ből div3 utolsó pontig vereség nélkül mentem fel. Megyek a div2-ért aztán az addig minden meccsen parádézó Dembele 2 ziccert ront
4-2-ről jöttem vissza 4-4-re, aztán emiatt szoptam ki. Azóta meg szopóágon vagyok. Szép ez a játék.
-
toxicjew
addikt
-
kapeti07
senior tag
válasz
Aguinaga #5258 üzenetére
Nálam még mindíg kezdő a Toty EVO Raphinha, pedig van már helyette Yamal 94-es lapja is, nem tudja kiszorítani senki. Vagy a Toty EVO Cambell is kezdő már jó ideje. Szerintem ezek a drága EVO lapok jobbak mint az ingyenesek, azokat hamarabb nerfelik. Nekem ez a tapasztalatom velük. Bár azt hozzáteszem, hogy nem vagyok egy kiemelkedően jó játékos, WL 5-6 win ami megy, Rivalsban meg DIV 4-ig tudtam eddig felkapaszkodni.
-
gjoe
addikt
válasz
Aguinaga #5258 üzenetére
Én már csak az ingyenes evokat csinálom.
Fél millabol komplett csapatot lehet venni amivel kb ugyanazt az eredményt hoznám.
Megcsinaltam Totynak oliset, max egy 3 hetet volt kezdő. Aztán maradonat aki egy hétig sem.
Közben jönnek ilyen sbck mint solskjaer akit szinte ingyen ki lehet rakni. -
kapeti07
senior tag
válasz
Aguinaga #4788 üzenetére
Ikon Pikk: TS Rooney, Base Puskas, Base Wright.
Level 40 TS Rooney, TS Barnes, Base Ashley Cole.
Hero Pick: Prime Noor, WW Mascerano CDM, WW Alex Scott LB
Hero Pick 2: WW Mascerano CB, Prime Noor, WW Alex Scott RB.Szinte mindig ugyanazokat a játékosokat dobálja. Nem elég hogy szar de még csak nem is változatos.
Mondjuk Öcsi bácsinak örültem, első értékelhető pick-em idén. Bár hiányérzetem van mikor vele játszom, a Toty verziót jobban adtam volna. De Szobónak most van link legalább. Lehet fel-Pimp-elek egy Sallóit is valami Evo-val. -
david368
aktív tag
válasz
Aguinaga #4689 üzenetére
Sandros kollégát tudom idézni, miután kifejtettem én is a véleményem a kupáról, hogy mennyire idegessé teheti ez az objective az embert:
“ Nem kötelező lejátszani, miért okozna idegbetegséget? Kitűztem célul, hogy Ödegaard jó lenne, Maiconra esélyem sincs, de nem is különösebben mozgat meg.” -
-
miro.
senior tag
válasz
Aguinaga #2737 üzenetére
Nekem 21 promo lapom van a klubban,marmint ww,ami ebbol jott,de egyetlen sem hasznalhato,vagy nem rendelkezik barmifele ertekkel.
Ma az a bundesligas frankfurti csaj jott egymasutan,de van ket Laporte-m is.
Meg egy thunderstuck Reijnders jott meg ma asszem.Amugy Scholes,Keane mint icon.
Mindennap kapok promot,ma pl meg a 82x2-bol is ww jott,de pont annyit ernek,mint egy gold lap..Fodder.
Szerk. Ma a 3db 82x14-bol dupla wo volt mindharom.
-
-
gjoe
addikt
válasz
Aguinaga #2688 üzenetére
Semmit nem jelentene. Sajnos amíg manipulalva vannak a meccsek addig csak placebo az egész.
Ha nyerhetsz akkor nyerni fogsz egy filléres evozott lappal is, ha nem akkor meg hiába di natale mindent is ki fog hagyni.
Nekem megjott az eddigi legnagyobb nyitás számomra. A 88as bébi dalglish. Azt a lapot mindig is szerettem és inkább őt használom pedig van statok szerint jobb lapom is. -
toxicjew
addikt
válasz
Aguinaga #2545 üzenetére
Mondjuk akkor visszaszivom, mert az argentín majdnem 50k
Starting in Season 4 (Dec 26 at 8am UTC), we’re making changes to Champs, Rivals and Squad Battles based on your feedback:
✔️Reducing Champs Playoffs win requirement
✔️Campaign Guarantee Rewards
✔️Extra 24 hours added to Champs Finals -
bubuska10
senior tag
válasz
Aguinaga #2025 üzenetére
p-vel
(amikor behajtod a sűrűjébe, oszt fennakad ha megnyomod a kört vmelyikkel
)
miro kolléga:
sztem meg néha igenis van tudatosság benne! A ++ nem ér olyan sokat mint egy chemstyle. Csak egy jelzés, h szerintük miben a "legjobb" a lap. Ha középcsatárt akarok vkiből, nem fogom hamis 9-esként használni csak azért, mert a játék ++ -t ír sima + helyett.
Amit meg írsz, akkor manuálisan le kell támadni két emberrel a hátsó gombbal!Ha középhátvédre váltasz, na akkor baszódik el, mert megzavarodnak, megállnak stb. CM/CDM-el kell zavarni őket meg fogni a passzsávot.
-
Digestive
veterán
-
mettek
addikt
válasz
Aguinaga #598 üzenetére
Sem3nnyire nem normális. Streamerek meg a pénzt nem sajnálók megveszik az fc pontokat, nyitják a promo pakkokat tucatjával és az abból eső meg az eladáaokból befolyt pénzen megvett lapokkal kirakják ezeket az sbc-ket. Halandó játékos aki nem költ plusz pénzt rá az ezeket nem nagyon tudja kirakni. Na innentől pay to win a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest