- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
-
tenaijo
tag
Én eleinte egy-két beállítást csesztettem fel-le, de egyszer újra kellett raknom, és végül auton van minden, kivéve két dolog: a cutscene-ek vannak full framerate-re véve, meg az fps limitet toltam ki a 144Hz-es monitor miatt. Nem tapasztaltam még olyan akadást ami a hardver miatt lenne.
Jelenleg most azzal küzdök, hogy kb minden negyedik indításra indul el a játék.
-
tenaijo
tag
Hasonló erősségű konfigon nálam beállításoktól teljesen függetlenül ugyanúgy fut a játék.
Amikor a role+-okat kirajzolja beakad, de az havernak a csilliós pc-jén is...Amúgy csak szerintem lett insane erős az ultimate bot sb-ben idén? Most, hogy nem kell annyi game nekifogtam, de minden szegmens 4. csapatát nagyon durva szenvedés megverni soloban. Azt, hogy a bot nem létező animációkkal operál, már megszoktam, de minden meccsen van vagy 5 tizi, mert állandóan a védőim kezére rugdossa a labdát...
Bármi ötlet, hogy mit lehet ezzel kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged