- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
válasz
toxicjew #7644 üzenetére
Most reggel lejatszottam a napi 3 meccset, kiraktam a napi sbcket, 85x5,86x3pikk, 87,88,89 upgrade, egy tucat 83pikk stb. És csak gold lap jött. Nulla színes.
Az meg hogy nincs értelmes player sbc az nagyon gáz.
Azért már július van. Már kint kellene legyen valami top ikon sbc.
De ez az utolsó adag SS lap elég gázos. Lb foden, Smith és alig kaptak defender playstyle t. De a többi is hasonló. Az adott pozícióba nem igazán valók. -
gjoe
addikt
válasz
toxicjew #7342 üzenetére
El is felejtettem. Most kinyitottam. Pickbol jött egy retegui. Na majd kiprobalom hamár 400k.
Trade pakkokat meg nem tudok nyitni. Tele van a transzfer 83-84 lapokkal de nem lehet eladni őket.
Vagy Quick sell lesz nekik vagy if upgrade. De már if upgrade van 40 készen amit még ki sem nyitottam.
Meg van 60db a klubban. -
homerhamm
addikt
válasz
toxicjew #7345 üzenetére
Így fejből még azt se tudom ez melyik ország, csak a CB pozíció miatt szedtem ki őt, mert hogy ott lemaradásba voltam. Jó lesz a futties, nyitogatni a sok értéktelem 85-87 játékost, a legaljáról onnan is.
4 hét? Nem baj akkor addig nagyon színes lapot se nyitok. Király.
-
kapeti07
senior tag
válasz
toxicjew #6719 üzenetére
Én meg megcsináltam a 93+ Ikon pikket, töménytelen fodder+coin ment bele. Kaptam egy Yashint. Ki is ürült a klubbom teljesen. Jobb lett volna inkább én is Henry EVo-t csinálom meg, bár a kupára nehezen vettem volna rá magamat, hogy meglegyen az utolsó EVO hozzá. Ráadásul 10 win. Még ilyen 4-ek össze szoktak jönni, de 10!
-
Woodslave
félisten
válasz
toxicjew #6499 üzenetére
Az biztos. Tényleg már a pulzust nem emeli egy kék flair. Max utána
Igazuk van azoknak akik szerint ez a játékos dömping öli meg a játékot de amíg játszani sincs kedve senkinek a játék miatt ott teljesen mindegy. Az új sp feladatokkal nincs aki sztem ezen a hétvégén ne érne a végére és még van 20 nap. Ez is milyen. Tudom mindig a végére tett baxónak tűnő játékosok xart se értek már mire megkapta az ember de ez is túlzás
-
bubuska10
senior tag
válasz
toxicjew #6030 üzenetére
Úgy, hogy mindenhol totálisan szar a matchmaking. Számolj rá +3at. Tegnap írtam itt pár litániát, de Redditen is mások sorra ugyanerről számolnak be. A BL meccs után hajnali nem kamuzok 4:47-ig kínlódtam, csak Rivals, csak Div 4. Alvás nélkül mentem melózni!
Mert tudom, h nem lesz már időm a következő napokban elutazunk, jövő hét meg kemény lesz nincs igazán idő játékra stb. Hát úgy léptem ki kora reggel, h még mindig kell 14 pont! Tehát ez azt jelenti, h este negyed 12-től reggel 5-ig 8! db pontot sikerült feltenni. Úgy, h előtte is csak szoptam, szoptam a faszt. Főleg a szégyen bosszant, h DIV 4, ÉS KÉPTELEN VAGYOK NYERNI.
Ma délután első meccs, végig vezetek, aztán megfordítja 86.ba. 6-8. Fel is kúrtam magam rögtön, semmi nem változott. Most kapkodva nyomogatom a tacklet megint szenvedek egy napot. ILYEN SZAR MÉG NEM VOLT.
(Bocs a rantekért srácok, de borzasztóan szenvedek mostanában...)
-
Aguinaga
őstag
válasz
toxicjew #5839 üzenetére
Hát sok, de ki van ez találva, mert vannak trade csomagok benne, és még ha te nem is nyitsz semmit értékest, attól lehet, hogy Jürgenke igen, és így lemennek a piaci árak is, tehát a megtakarított 500k+ból vehet olcsóbb játékost vagy foddert sbc-be. Ellenben a sok fodder, amit meg kapsz, és nem kell megvenni piacról egy-egy sbc-hez, az is megérheti. Mondjuk ez a Burn is milyen jó foddernek néz ki
Mondjuk appban nem látom ezeket a playereket, amiket a premium tartalmaz
-
Sirandrish
legenda
válasz
toxicjew #5786 üzenetére
Pont ezért nem tartelékolok.
Tavaly TOTS-t több száz csomaggal vártam, de sose bírtam elnyitni őket.
Mondjuk az objectívből most itt van vagy 70 csomagom, de csak azért nem nyitom el őket, mert már állandüan duplák jönnek, és nem akarom eldobni őket, szimpi SBC meg nincs.
Mármint olyan amit ki is tudnék rakni -
gjoe
addikt
válasz
toxicjew #5778 üzenetére
Most ő van a promocioban.
igen. Tavaly volt egy időszak mikor hiány volt belőlük.
Tots alatt és után sok sbcbe tots lap kellett, aztán egyszercsak újra if lap ami nem sok volt.
Klubban és a raktárban közel 100 db if van még, az csak elég lesz egy darabig.Hát ez a wl egy mekkora mocsár.
Vagy én játszom bronz szintű csapattal, vagy az ellenfél. Ami ki-ki meccs ott meg mindketten, de minden passz szar, mindenki lassú, körülményes.
Ez az első és asszem utolsó. -
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew #5591 üzenetére
Az a baj, hogy hónapokig húzok egy EVO lapot végre fasza statjai lesznek csomó beleölt coin után, erre kidobnak egy olyan evot amivel 63as lapból jobb lapot csinálhatsz 20k-ból kis túlzással. Nekem teljesen elvette már a kedvem a játék az evotol is. Így igazából hetente lesznek kutyaszarok az evo lapok. Nwaneri most lett 91, tök fasza lap, de belekerült 300k-ba kb. Most meg jön egy free evo amivel igazából jobb lapot csinálhatok belőle 2 nap alatt. Ennek így nincsen értelme. Ezekkel a max fejlődésekkel elvették az evo láncok értelmét.
Egyébként volt egy fifa amiben nagyon elszaladtak a statokkal és a totsoknál már mindenki 90+ face statokkal volt kb. minden kártyával. A kövi évre úgy balanszolták, hogy a TOTY Ramos valami 82 pacet kapott -
Kristof_94
Topikgazda
válasz
toxicjew #5379 üzenetére
Akkor a szokásos.
Tegnap 10 win lett a vége, ahogy a múlt héten is, végre megtört a rossz széria. Csak azért nem írtam róla, mert mind a két héten egy kalap sz*r volt a reward.
Szóval nagyon megérte, de legalább bejött az új formáció.
Viszont így nem tudom mi lesz a tots idején, ha ott is 9 győzelem kell majd a garantált pickhez. Így is szenvedés. -
-
kapeti07
senior tag
válasz
toxicjew #5297 üzenetére
Én játszottam vele 6 mecs Rivalst, nekem bejön. Korábban Carlos Alberto volt helyette, ő nálam kicsit súlytalan volt már, elnyomták folyamatosan. Ezért kelett egy másik nehézfiú hátulra Capbell mellé. Mevolt Rio 93-as lapja de őt mindíg cserélnem kell a 60.-ik percben. Ami meglepett, hogy elég mozgékony Upa.
-
bubuska10
senior tag
válasz
toxicjew #5279 üzenetére
Merő kalandvágyból (és mivel frusztrált a bénázásom
) gyorsba összeraktam egy 4222-t, de így is 8-9 (félidő 4-1 ide) lett a meccs. Ugyanaz a tünet: a középhátvédek csak állnak, tátott szájjal nézik az eseményeket. Főleg a 2. félidőtől, pedig nincsenek kifáradva. Mint amikor meghackelik őket kb. Képzelj el egy olyan félidőt, amikor az ellenfeled középhátvédjei egy helyben állnak, te dolgod meg annyi h indíts mögéjük, így akár 8-10 gólt simán lőhetnél...
Mint a semi pros SB, csak ember ellen.
Mivel a PS5-ös médiatárból egyszerűen képtelen vagyok bárhogy is feltölteni, lőttem gyorsan egy kicsit homályos képet, de a lényeg sztem látszik.
190 magas.
Nem gyenge.
95-ös aggression.
Nem lassú.
Jobban passzol, mint Xavi.
Jobb a dribbling statja, mint a legjobb Ronaldinho lapnak (a 99 dribblinget is pont ezért csináltam rá, mert előtte is béna volt, hátha majd így, védőnél is jól jön a balance, composure, reactions vagy ball control, de nem).
Védő statok amennyire csak lehet kimaxolva.
A 2 legjobb védő PS+ playstyle, azokon kívül minden megvan neki.
Miért nem működik??? 😭Visszatettem az ultra-offenzív 3-2-5-re (ami nálam már egy ideje alap
), annyit csináltam, h ezt a lapot kicseréltem a régi, filléres, 0 evós, 1 PS+-os zöld Danilora. Láss csodát: a védelem megjavult (Hummels Mancini mellett csak állt egyhelyben, Danilo ill. Saliba mellett már nem! tényleg érthetetlen), és méregből nyertem 2 meccset (8-1, 7-3), a 2. végig is ment, és nem aludtak el a 2.-ra a középhátvédek.
-
bubuska10
senior tag
válasz
toxicjew #5274 üzenetére
6 Rivals, mind a 6-on vezettem (rendszerint több góllal), 0 pont. Másfél hete Div1-ben nyertem meccseket, ma Div 4-be egyet se sikerült... Mindig, minden visszapattan az ellenhez. 3x annyi 100%-os helyzetet lőnek mellé a csatárok, mint amit berúgnak. Egy labdát képtelenek megtartani, vissza kell forogni (akkor meg random belebotlik) bezzeg a német meg könnyedén pörög-forog, 18-al többet passzolok, labdabirtoklás 38%. 3-2-5, 3-5-2, 4-1-2-1-2, semmi nem működik. Minek 3 középhátvéd, ha végigmozizzák a 2. félidőt? Állnak lefagyva, beindít mögé, ha védem is mindig visszapattan hozzá. Evo Messi megborítja BD evo Hummelst, abból kapom a gólt, nincs miről beszélni.
-
david368
aktív tag
válasz
toxicjew #5243 üzenetére
Botrány, én azt màr nem jàtszom ezek miatt az idióták miatt, rivalst is lassan elengedem, mert ezek a rewardok januárban is szarok lennének, cup objectivek adnak még jobb packokat meg a WL kb 10-11 wintől megérősebb. Nagyon lehalt a játék, már ott tartok hogy szemezek az Assassins Creeddel , bejon ez a japán szamurájos téma…
-
Nandinagy
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- További aktív témák...
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest