- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
Miért ezért játszana? Ha játszik gyűlik.ha nem akkor meg minek költene 10 eurót. Az más kérdés, hogy lehet sajnálja ra a coint és pénzt ad ki, de az meg máskor is adna ki plusz pénzt. Fél millából nem veszel olyan játékost, akit ad a season. Ha meg igen, akkor azzal is buksz. Nem mondom, hogy nem jön be ebből is pénz nekik, de szerintem nem ad sokkal többet mint egy új store pack.
És elvileg a számok szerint nem áll jól az eafos. Persze nem néztem utána csak több videóban elhangzott, amik úgy tűntek nem alaptalanul mondják. De lehet kamu.
Amúgy két hete eladtam az összes coint. Azóta két wl reward és egy sb meg egy rivals és van fél millám. Nem nyitottam semmi értelmeset. Szóval igen bő egy hét. Persze ha valaki átlag szint alatt van az lehet megveszi. De nem tudom azokból mennyi játszik még ezzel. -
bodnarbenede
tag
Mondjuk elég könnyű összeszedni 500k-t. Nem tudom mennyien fizetnek érte pénzt. Azok meg simán lehet, hogy másra is költenek. A coin meg. Ha veszel egy jobb játékost, simán esik az ára 4 hét alatt 500k-t. Szóval ez még ugyan megérős.
Amúgy elvileg nem kerestek jól ebben az évben. Az más kérdés, hogy csak a növekedés elmaradása volt, vagy tényleg estek. Ugye azt azért el lehet képzelni, hogy rengeteg pénzt adnak licenszekre. Meg azért sok szerver... Persze megsajnálni nem kell őket, de elvileg már van eredménye a balfaszságuknak.
-
bodnar123
őstag
Mondjuk sok idő, sok lejátszott meccs után nálam kb az első 15 perc után tudom a végkimenetelt. Ezer évente van kb egy meccs, ahol nem az lesz. Viszont ott se vagyok feltétlen büszke a győzelmemre. Az ellenfél teljesítményét nem kérdőjelezem meg (max ahol látszik a cheat), de látszik, hogy bármit csinálnék, az nem jönne be. Mondjuk annyiból most jobb a helyzet, hogy a legjobbnak is tudsz gólt lőni, szóval a remény ottmarad, de látszik, hogy addig kétszer annyit kapsz.
-
Woodslave
félisten
Amúgy tényleg elkeserítő, hogy ilyen a játék, vagy a játékhoz való hozzáállás. Nem tudom mivel lehetne, vagy egyáltalán lehet-e ezen változtani. Mert ezek a friendly kupák jó lehetőségek lennének hogy ne a rivalsban vagy a wl-en feszüljön az ember, hanem ki tudjon próbálni "kockázat" nélkül más játékosokat, formációkat stb., aztán mégis sikerül még nagyobb sweatfestet csinálni belőlük, meg golden goalos legyünk túl már rajta a lehető leggyorsabban módot.
Én idén tényleg minden erőmmel azon vagyok, hogy lexarjam és próbáljam játékként élvezni a dolgot, nyilván nem könnyű mert többet vesztek mint amennyi lelkileg "egészséges" (legalábbis az adott pillanatban, utána már nyilván nem érdekel) de ez is a játék skill rendszerének a hibája.
-
-
Woodslave
félisten
nem tudom de általában az első gól de az egyenlítés is megvan az első 10-ik percig. Az a baj, hogyha kiegyenlít akkor az esetek jó részében nem nyerem meg
Nyilván a második félidő közepétől már nem lépek ki de szerintem nincs értelme végig küzdeni se idő se semmi szempontból.
Az meg egy ilyen friendlynél egyáltalán nem érdekel ha lő egy kickoff gólt nem veszem már magamra hogy a büszkeségem ne engedje hogy kilépjek és időt spóroljak
-
-
bodnar123
őstag
Elég valószívű, hogy használnak botokat. A Call of Duty-nál, ami azért elég népjáték, és kevesebb paraméter (div, wl állás) kell szűrnie is alkalmaz botokat. Ezt onnan tudom, hogy Gearup boosterrel lehet külön olyan szerverhez csatlakozni (valami afrikai szerű), ahol nagyrészt botok vannak, mert kevés a játékos. Plusz itt is elég látványos néha, hogy mennyire hasonlóan játszanak a játékosok. Persze majd mindjárt jön valaki PS5ről, hogy ilyen nincs. Lehet ott nincs. Gondolom azon a platformon játszanak a legtöbben.
-
T0rnad0
addikt
Én a csapatépítést szeretem a legjobban a játékban, a használható evokat is igyekszem megcsinálni. Szóval ha nem jönnek az új játékosok, nem jön a "feeling" sem.
Közben befutott egy Sels duplika...
A Season Pass most elvitt 500k-t, a maradékot lehet Kerkezre teszem félreGabeszfoci89: valszeg a játékosok minimum 70 százaléka így érzi.
Más: [link] ebben a cikkben írják ezt, nem tudom mennyire igaz:
"A leépítésekre azután került sor, hogy januárban az EA a vártnál rosszabb éves előrejelzést tett közzé, többek közt az EA Sports FC 25 gyenge játékon belüli költéseire, az új Dragon Age cím bukására, valamint a magas inflációra hivatkozva." -
Nandinagy
addikt
Ez akkor lenne igaz ha nem kerülnének ilyen sokba az evo-k. De mikor mondjuk felhúzni egy lapot extra szintre belekerül 400-600k-ba akkor azért ne 1 hétig legyen már jó lap. A drágább evokról nem is beszélek amik magukban 300-500k-ba mentek. A TOTY evo 500k volt és azért elég szar dolog, hogy 1.5 hónapra rá már a 20k-s lapok is hasonló statokkal meg jobb ps-el rohangálnak. Akkor találjanak ki valami olyat, hogy mondjuk lehet cserélni a ps+-okat evokkal.
-
Nandinagy
addikt
Na jó de te megakartál tanulni játszani. Az, hogy mindenki ellen altf4ezik annak végképp semmi értelme nincs. Valószínűleg a vereségekből tanulja a legtöbbet az ember. Amikor 19ben elkezdtem UT-zni azt hittem jó fifás vagyok. A haveri játékokon egész ügyes voltam, aztán ilyen div5-6nál fentebb nem jutottam. Olyan szempontból szerencsések a frissen kezdő emberek, hogy nekik még nincsenek berögzült hülyeségeik. Igen, néznie kellene 'oktató' videókat a neten, de ugyanúgy a vereséget is elkéne viselni.
-
Digestive
veterán
Totál rapszodikus amúgy a pack luck, még egy accounton belül is. Én az idén nyitottam jókat, nem is egyet. Aztán a TOTY-nál fordult a kocka. Ez a promo az abszolút negatív csúcs nálam. Minden sbc és objekt megvolt és most hetek óta a WL 9-10 win, DR reward is megvan hetek óta Div2-ben és zéró nyitás. De annyira zéró, h napok óta fixen a minimum rating jön mindenből. Promo lapot alig láttam és csak a legallját 2-3 darabot. Most már fordulhatna megint a szerencsém, mert ez már kezd uncsi lenni.
-
bodnar123
őstag
Ja, én sose gondoltam, hogy statok szerint van az rng. Nem is gond. A kérdés és a probléma nem ez.
Rtrace: eddig a legjobb érved az volt, hogy nem biztos, hogy úgy van, mert nincs egyértelmű bizonyíték. Ott van, de az nem jelent semmit. És nem "csal" mert csalhatna egyszerűbben is (ezt nem is értem, hiszen ez a játék felépítése offline is. Miért adogatna szorzókat statokhoz.) Felesleges. Ha hinni akar valaki a mikulásban, én nem akasztom meg benne. A legjobb azoknak, akikben nem merülnek fel kérdések. Bár itt így se nagyon élvezik ezt a játékot sokan. A kártya gyűjtögetés és a kaszinó jó. -
david368
aktív tag
Persze érthető teljesen, a lényeg a nap végén úgy is az hogy mennyi élvezeti faktort ad a játék, nekem most az az élvezet, hogy tudom hogy erre az accra nem költök egy forintot sem és rengeteg credit cardos accountot legyűrök velük
Már felmentem velük div2-be, megvan a 35 pont, elég gyorsan sikerült ledarálni a rivalst. Van még pár draft tokenem azt még kiváltom ma, az a durva hogy 21 meccset játszottam draftban és 20 win 1 lose a statom, lehet csak szerencse a matchmaking miatt, de érzem is valamennyire mostanában a játékot
Az acchoz meg ne fűzze haverod szentimentális érték, mondd neki hogy vagy most kap érte 200 eurót vagy 3 hónap múlva értéktelen lesz, én is ezen gondolatmenet alapján döntöttem. -
david368
aktív tag
A kozeppalya amúgy érezhetően gyenge volt Vieira kiesésével, de hát rá sajna most még nincs keret, másik CDM-em meg TOTY Rodri volt, hát mit ne mondjak azért az tényleg más kàvéház volt. Viszont Valverde nem rossz, Calhanoglu se lógott ki annyira, de max 1 hetet adok neki és jön valami erősebb lap a helyére. Ami miatt szerintem meglett a 10 win az inkább a Stoichkov érdeme, mondom ez a lap bitang lett, mindent is bevert.
Ui.: nem adtad el az accountot? -
bodnar123
őstag
Persze úgy kevesebb a nyereség... Te tudod. Kíváncsi leszek valaki kifizet-e 300ezer forintot azért, hogy legyen 3 hónapra két extrább lapja (a többi hamar elavuló). Még 150 is durva lenne. Na de hajrá.
Div 2 rewardból jött TS Zico. Kár hogy nem tud csatárt. Dinho, TOTy Grimaldo, és Debruyne van. Emellett az új Evo bal hátvéd. Egyszerre nem tudnak pályán lenni. Valszeg a Hall-t kell kiszedni. Megérte evozni.
-
david368
aktív tag
Egesz PS account+ EA account, de ezen PS accounton nekem csak a fifa volt, van egy másik main accountom, amin több játék van, azt nyilván nem adnám oda másnak.
Vannak fb csoportok, én ott adtam el, ketten is jelentkeztek rá 3 órán belül, előreutalás, majd leírod a belépő adatokat és kész is. -
Digestive
veterán
Pontosan!
És azért van ez így, mert maga a játék valóban egy fos és nem lehet csak úgy jókat játszani és élvezni a fasza csapatot. Jó pár évvel ezelőtt tényleg nem volt ilyen hulladék ez a játék. Emlékszem, h még a fifa 20 környékén, a 30!!! meccses WL + DR mellett szórakozásból rendeztünk itt a fórumon házi bajnokságot.
Most már alig lehet 1-1 élvezhető meccset játszani.
-
EA's hit
őstag
A kettő egyáltalán nem zárja ki egymást, azt remélem látod.
Igen, egyelőre nagyrészt balfaszok az ellenfeleim, igen, valószínűleg korábbi évek játékmenetében is megverném őket mondjuk 3-0-ra vagy 4-1-re, de nem 8-3-ra és társaik. Abszolút érződik, hogy a védelmek iszonyatosan le vannak butítva. Nekem aki október óta nem játszottam, online meg augusztus (tehát még a Fifa24) óta, nekem sokkal jobban érződik. Lehet hogy ti, akik folyamatosan játszotok és minden updatenél ott vagytok, kevésbé érzitek, meg azt is elhiszem, hogy toty alatt durvább volt a helyzet, de most konkrétan az megy hogy ki túd egyel többet rúgni, és ha kapok 6 gólt, akkor is simán megnyerhetem a meccset, mert teljesen reális rúgni rá 8-at válaszul.
Eddig 14-ből összesen 2 meccs volt amit nem nyertem meg, ott is ugyanez ment, pedig ott nem nálam 3x gyengébbekkel meccseltem. Az egyetlen vereségemnél a gyerek 6 perc alatt rúgott 3-at, úgyhogy köszöntem a lehetőséget és léptem is ki (6 perc alatt 3 gól baszki, mennyi lett volna ez a meccs ha végigjátsszuk? 15-9?). A másik meg egy döntetlen, ahol így alakult a meccs: 0-1 oda, 1-1, 1-3, 5-3, 5-5, 6-5, 6-6. Nem azért volt ott is 12 gól, mert egyikünk fényévekkel jobb játékos a másiknál.
-
Digestive
veterán
Én se. Teljesen betegek az emberek. Totál kifordulnak magukból egy szaros játék miatt. Az undorító gólörömök, szándékos stick kigumizás sok gólos hátránynál és még az időkérést is mindet eljátsza. Na meg akik írogatnak meccs után. Sztem a fifa közösség az egyik leg toxikusabb moslék amúgy.
-
-
Digestive
veterán
Nekem soha egyik évben sem volt extra Pelé egyik lapja sem. Számok alapján brutálnak kéne lennie, de nálam sose volt az.
bubuska10
Sok ilyen videót láttam ma Twitteren is és én is megerősíthetem. 1-1 esetben jött ma ki zöld Vinicius sebessége, amúgy meg simán befutottak és ledaráltak.
-
bubuska10
senior tag
Igen. Kivéve amikor mentem 4-1-re és végül 6-9 lett a végeredmény...
Kedvencem amikor viszem ziccerbe, 1.5 másodperccel hamarabb nyomom meg az átemelés gombot h tuti bevegye és mégis simán kivédi. Vagy húzom a lövést jobbra a kapu balfelsőjébe és belebassza a középen, földön fekvő kapusba.
De főleg az zavar, h érzésre mintha nerfelték volna a lapokat. Van 3 gyors, 95 pace-es támadóm de képtelenek bárkit is lefutni.
-
Nandinagy
addikt
Nem. Szétkúrták a játékot ezzel a toty grindal. DIV2ben 5 meccs alatt átlag 3 TOTY játékos volt az ellenfeleimnél. Carvajal/Bronze fix és akkor Shaw,Mbappe,VVD,Salah,James,Reiten váltogatták egymást még. A kedvenc promóm minden évben a Future Stars de most borzalmasan szar lapokat adtak ki. A balance igazából TOTS-ig már teljesen elment azzal, hogy mindenki tele van TOTY-val. Azokat hogy cseréled jobb lapra ha nem jön ki?
Ez az academys cucc fasza dolog csak egy csomó potenciálisan jó játékost mint Nwaneri,Hall beraktak ide de így mondjuk a promobol kimaradnak.Valószínűnek tartom, hogy 1 hétre feltoltak mindent, hogy a TOTY lapok jobbnak tűnjenek a sima lapoknál aztán ahogy vége lett szépen visszavettek mindent a TOTY előttire. Nyilván ígyis jobbak csak nem annyival.
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
EA FC24 -el kapcsolatban lenne kérdésem, kiváncsi vagyok a tapasztalataitokra.
Amikor kijott a játék anno, Ultimate Teamben nem igazán voltam sikeres. Rivalsban div 5ig jutottam talán. Ahhoz kepest egész jó csapatom volt, de nem kiemelkedő.Beleuntam a sok vereségbe és nagyon nehéznek tűnt a játék en a védekezés.
Ha rúgtam is 3golt, tuti kaptam 4et.Nem ment.
Most kb 2 hete benéztem és kb 150 ezer szezontól amit régebben gyűjtöttem, sikerult megerősítené a csapatot 94-97 es játékosokkal. Elkezdett menni a játék. Oda futottak a játékosok ahova kell, gördülékeny volt az összes meccs.
Mára azon kaptam magam, hogy Div 1 -ben vagyok és 10 meccsből 8at megnyerek. Régen ez kb 10/3 volt.
Van hogy egy félidő alatt rúgok 3-4 gólt.Megy a védekezés és nagyon hatékonyak a támadások is.
Szerintetek ez miért lehet?
Nyílván erősebb játékosokkal könnyebb felvenni a versenyt, bár még mist sincsenek 99es Ronaldo meg Messik nálam, de ha szembe jonnek általában megtudom fogni őket.Csak a rossz playerek maradtak az EA24ben?
Vagy mi lehet az oka?Sokkal jobban élvezem mint bármikor máskor amikor friss volt a játék.
-
-
Digestive
veterán
-
tenaijo
tag
Az átlagos játékos jó csapattal is átlagos játékos marad. Ha nem tud valaki védekezni, meg helyzeteket kialakítani, akkor nagy átlagban ugyanolyan eredményeket fog elérni. Nyilván lesz olyan szitu, ahol számít, hogy ki van az adott poszton, meg nyilván a toty Mbappe sokszor átfolyik a védőn, de általánosságban ha valamit szarul csinál az ember, azt a jó lap is szarul fogja megcsinálni.
A különbség szerintem akkor kezd el kijönni a csapatok közt, ha már minimum erős rank3, de inkább rank2 player valaki. Ő le tudja nyomni a wl-t 13 winre szar csapattal is, de sokkal nyögvenyelősebben. (Bár ha fixen hozod a rank2-t, kb lehetetlen, hogy szar csapatod legyen)
Hétvégén volt valahol 7-8. win körül egy tag, akinek full toty teamje volt, és szarba raktam. Utána jött egy fos csapatos, akinek toty evos Doku volt elől, és csak a ballroll+speedboostot spammelte folyamatosan. 10-ből egyszer átment a védőn -> gól. 5-4-re megvert, pedig hulladék csapata volt, de tudta azt az egy broken mechanikát az erre megfelelő lappal, amit tudni kell. Szóval hiába van százmillás csapatod, ha nem tudsz játszani.
-
bodnar123
őstag
Én 10et mentem ugye korábban mutattam. A játékosok között egyénenként semmi különbséget nem tapasztaltam. Hívők között persze felesleges és nem népszerű roncsolni a hitet, de itt nincsenek a lapoknak statisztikái. Ez szerintem tuti. De a hittel vitázni nem lehet. Attól még jobban mutat egy toty shaw, mint egy Geyse. Gyűjtögető játék. Annak kiváló. Kicsit kegyetlen, de addiktív.
-
bodnar123
őstag
Hát Bappet valszeg 1 millióból sem nyitnál feltétlen. De sok dupla TOTY-t igen. Mondjuk arra sincs reális magyarázat, hogy ilyen esély mellett valaki kétszer zsinórban kinyitja. Az ötöslottót is ritkán nyeri meg ugyanaz az ember. De jó erre több az esély. Akkor inkább azt mondom, elég ritkán lehet valakinek kétszer négyese. (bár erre nem tudom a statisztikákat).
-
bodnar123
őstag
Tavaly is ez volt. Annyi, hogy ha ezt megtudod csinálni, akkor igazából forgolódhatsz is ugyanaz. Pont mint semi pron a squad battles. Ja a másik a 16 vonal kb egy negyedénél lévő speed boost pont. És ennyi. Minden azon múlik tudsz e szerelni. Ha nem, akkor addig adogat körbe meg forgolódik még tuti a gól.
-
bodnar123
őstag
Bár nem próbáltam, de látva az ellenfelek elleni játékot, ezek a Zidane, De Bruyne... Játékosok jó kis csalik. Ugye nem tudnak vkp-t. Ezért sokan kp-val játszanak. Ami szerintem most még inkább kiveszi a sorsot a védekezésnél a játékos kezéből.
Amúgy ahogy az elmúlt 6 hétben. 10 win. Egy csaló miatt 4 vereség után adta be a semi prokat. Amúgy azokat a meccseket nyerem, ahol simán passzolgatok az ellenfél 16osán belül. Azokon tuti vesztek, ahol meg ő passzolgat. Marad pár kiki meccs. A rewardot még érlelem pár bronz csapatos vereséggel.
kínomban már midnent kipróbálok. Következő valami állat feláldozása lesz.
-
bodnar123
őstag
Persze de azért az esélyeidet növeled ha félre teszel. Az más kérdés, hogy mennyivel vagy beljebb ha 0,00000001 helyett 0,00002 százalék esélyed van. Én továbbra is várom az egy milla feletti nyitásom Dinho óta. Ennyi beleraktott óra után illene valamit adni. De hát itt az a kérdés, hogy 10et nyitsz fél év alatt vagy 1et. Kettő között mintha nem lenne.
-
bodnar123
őstag
Szerintem nagyjából ez lesz. De valamit lejjebb fognak húzni. Pl leveszik a sebességet. De igazából ugyanazok ellen fogsz szopni, mert az ai helyezkedése és szerelése számit igazán. Annyi, hogy most mindent lehúztak.
Fun fact. Előbb török barátom a svájci szerveren (????) 4x lőtt visszaszoppantódós gólt. Ezt nem patchelték
Kanadai portások
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged