Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Lassan egész jó kis magyaros csapatot lehetne csinálni. Elkezdtem ezt a 10k evósat Kleinheislerrel, kapuba Gulácsi, KH Orbán, van Szoboszlainak BL-es vagy milyen lapja ami egyszer majd evózható lesz, Kerkezt és Puskást meg meg lehet majd venni.
-
bubuska10
senior tag
Most esett le, h a Seasonbe hozzáad 10 szintet az egyiknél.
Így kellemes.
-
bubuska10
senior tag
Hiába tartok szüneteket, ugyanaz a szar. Első 3 meccsen 25 gól, most 4-1-re vezettem félidőben + piros lapja is volt. 20 helyzet se volt elég a részemről, kikaptam 5-4-re természetesen utolsó perces mindenkin átbukdácsoló gólokkkal, undorító csaló fos.
Titeket mi motivál ebben a játékban? Mi a "fun" faktor? Van olyan egyáltalán? Ha nyersz, 0 elégedettséget / büszkeséget ad, kb. úgy érezheted magad mint a gyártósoron h na már csak X db termék (win) kell. "Daily" robot.
Csapatépítés? Minek, ha úgyis mindenki Lalával, Gullittal, Theoval, Mertensel jön. Csillogó lap? Tökminegy. Jövő hétre már elavult lesz. Nem találom a motivációt...
-
bubuska10
senior tag
Először tudok játszani a héten. Nem hittem, h hamarabb végzek a 12 wines Friendlyvel, mint a 3 Rush winnel, pedig friendlybe 3-0-nál is végig kellett tolni egy sokeszű miatt, 1 órával a vége előtt. Rushba most tartok 1 győzelemnél - vmi másfél órája tolom.
Ostoba szar mindegyik, a csapat kiválasztástól kezdve.
-
bubuska10
senior tag
válasz
WaczkorHUN #6279 üzenetére
-
bubuska10
senior tag
Én csak level 7-nél járok, nem sok időm van mostanában. Sok értelme volt megvenni a Seasonöst így. Pont a PL TOTS alatt égetett ki az idei játék, semmi kedvem szenvedni, ha nyerek se tesz elégedetté, extra lap se jön, de ha jönne se csábulnék most vissza.
EA's hit: Az a Kaká biztos fasza lehet. Az 5 fő stat 90 feletti, 3 jó playstyle+ és ritka.
-
bubuska10
senior tag
Offba teszem, 2 okból is. Csak azért osztom meg, mert nemrég pont beszéltünk itt ehhez hasonló esetekről, ki miért nincs benne a játékban. Így a Barca elleni BL elődöntő visszavágó előtt jött ki ez, elég beteg...
Így tuti nem lesz TOTS lapja MarcusThuramnak.
-
bubuska10
senior tag
Beléptem kirakni a daily logint, jött belőle egy 100. duplika, kiléptem. Ennyi elég is volt mára, idegeskedjen a fene.
-
bubuska10
senior tag
Yes-en volt mindig is, de most mégis No-n.
Köszi szépen! Megutaztattam a PSt így a hosszú hétvége alatt, lehet az kavart be neki. Visszaállítottam és kihúztam a netet, most már jó.
Bright, Clinton, Kelman, James, Tullis-Joyce, Le Tissier (2x), McCabe, Wood, Seis (2x). És most 1 értelmes: Saka. 87k. Meh... Kerkezt lenne jó.
-
bubuska10
senior tag
3 meccs Ps5-ön, ellenfeleim (ps profil nyelvbeállítás alapján): svéd, japán, algír. Mind a három meccsen végig piros connection jelző. Mitől lehet ez? Nem megy letöltés, kábel van, sose szokott ilyet..
Nem hinném, h a pl tots miatti szerver túlterheltség az oka.
-
bubuska10
senior tag
Unokaöcsi 12, úgy szopatott szét mindenkit Rivalsba, h öröm volt benézni a szobába.
Rájöttem, én vagyok vak. Hú.
-
bubuska10
senior tag
válasz
toxicjew #6030 üzenetére
Úgy, hogy mindenhol totálisan szar a matchmaking. Számolj rá +3at. Tegnap írtam itt pár litániát, de Redditen is mások sorra ugyanerről számolnak be. A BL meccs után hajnali nem kamuzok 4:47-ig kínlódtam, csak Rivals, csak Div 4. Alvás nélkül mentem melózni!
Mert tudom, h nem lesz már időm a következő napokban elutazunk, jövő hét meg kemény lesz nincs igazán idő játékra stb. Hát úgy léptem ki kora reggel, h még mindig kell 14 pont! Tehát ez azt jelenti, h este negyed 12-től reggel 5-ig 8! db pontot sikerült feltenni. Úgy, h előtte is csak szoptam, szoptam a faszt. Főleg a szégyen bosszant, h DIV 4, ÉS KÉPTELEN VAGYOK NYERNI.
Ma délután első meccs, végig vezetek, aztán megfordítja 86.ba. 6-8. Fel is kúrtam magam rögtön, semmi nem változott. Most kapkodva nyomogatom a tacklet megint szenvedek egy napot. ILYEN SZAR MÉG NEM VOLT.
(Bocs a rantekért srácok, de borzasztóan szenvedek mostanában...)
-
bubuska10
senior tag
válasz
bubuska10 #6016 üzenetére
SZEREZTEM EGY PONTOT!!! Végeredmény: 7-7!
Div 4, vereségszéria, minden, ennek ellenére olyan jó ellenfelet dobott, amilyennel Div1-be se találkoztam. 76% labdabirtoklása volt a "cselkirálynak", saját térfélen Roberto Carlossal, meg Blanccal is orrba-szájba húzgálta, evós Palmerrel 35ről lőtt egy power shotos gólt dekázva, kapásból. Sokkal több helyzetem volt viszont.
-
bubuska10
senior tag
Inkább azt vezessék be, ha a 2 csapat eléri a 10. gólt, lefújja a meccset ahogy áll, mert már a tököm televan. Tegnap 8 gólt lőttem és kikaptam 90.be, ma vezetek 4-el vége 7-8 oda, most 7-6-ra kaptam ki. Tökmindegy hogy védekezek, végig koncentrálva nyugisan vagy már felbaszva az előző meccs miatt, full staminás komplett védősor cserével, vagy CDMel hajtva őket, meg lehet bármilyen meta / nem meta kártya, mindig ez van. Amikor meg nyerek, akkor a végén megszakad/befagy úgy, h a net nem ment el és beírja DNF lossnak. Biztos azért, mert nem vettem semmit, és direkt szopat. Kb. péntek vagy szombat óta állok 12 ponttal Div 4 legalján, ilyen tryhardot a totykor se tapasztaltam. Az a baj h muszáj tolni most is, meg jövő héten is a PL TOTS miatt, de már az első meccs után elveszi a kedvem, időm meg nincs egész nap ezzel kínlódni. Síkideg vagyok.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Sirandrish #5983 üzenetére
Ugyanez volt nálam tegnap kb. ahogy írtam is, annyi h Telekom helyett One
Az a Thuram SBC elég brutál, viszont nem olcsó. A PAC+ Def 99ig húzható shadow-al + 94 PHY. De 87, 82 pass, meg 0 passzos PS. 106 db 85 feletti duplicatem van jelenleg, fogalmam sincs belevágjak-e. Három hete vettem egy Pavardot 200k+ért, most nézem, már csak 30at ér.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Sirandrish #5967 üzenetére
Főleg amikor mindenki számára az volt az objekt h Rush-ba X meccsen adj gólpasszt, adnál egyet, viheti a felezőtől full üresen, de inkább belecselez a kapusba lövés helyett...
-
bubuska10
senior tag
válasz
Sirandrish #5965 üzenetére
Örülök.
Nekem agyvérzésközeli állapot szokott lenni néhány Rush meccstől.
Mondom ilyen hülye nem lehet valaki, de mégis.
-
bubuska10
senior tag
4 meccsem SB-be (amihez nem sok motivációm volt): 1. evos Florenzivel megcsinálom gólpasszokat nehéz szinten, de első félidő 7-0-nál kidob, elkönyveli vereségnek.
2. Elfelejtettem átállítani a kövi evó játékosrabezzeg most lemegy a meccs szépen.
3. Megint kidob. Mondjuk én voltam a hülye, hogyha új evót kezdek, akkor mindig be kell zárni a játékot SB előtt és ujraindítani, hiába raktam már újra - képtelenek megcsinálni...
4. Elmegy a net a 82. tájékán kb. fél percre. Ki volt gumizva, de amikor láttam h elmegy a net gyors pauset nyomtam, de nem mentett meg. Loss.Aztán este rivals. Egy tök jó idegörlő ki-ki meccset játszunk, ő vezet, én vezetek, döntetlen, 89. szöglete van, de már 6-4 ide, megvan. Erre nem befagy és beírja lossnak? Pedig a net 100% nem ment el most, mert láttam volna a feliratot vagy ha kialszik a lámpa...
Most ezek után mi motiváljon?
Ha nyersz is kikapsz! Jó hangulatom volt, akartam volna még tolni de a játék gondoskodott róla h ne legyen és kiléptem....
-
bubuska10
senior tag
Csak a gagyibb, eladható pakkok nyíltak itt, vmi Papagáj meg egy nagyhajú Mágnes.
-
bubuska10
senior tag
Döbbenet, Igor Paixao nem kapott tots lapot. Ekkora igazságtalanságot.
Ki se nyitom, nyaljanak szart.
-
bubuska10
senior tag
Vicces, h pont a road to glory streamer srácok érvelnek amellett h mennyire megéri megvenni pontból, és számolgatnak meg minden.
-
bubuska10
senior tag
Nem igen leszek ma konzol közelbe, csak nézelődtem még. Mi van olyankor, ha nem veszed meg egyből level 0-nál a fizetős Seasonöst, hanem játszol, és elérsz egy bizonyos szintet, és csak aztán veszed meg? Visszamenőleg is megkapod őket? Vagy csak attól a szinttől, ahol éppen jársz? Az is simán lehet, h az 500.000 coin vissza is jönne, ha eladod a lapokat, pláne tots idején.
Jött egy Cubarsi, 440k. Ez vajon miért ilyen drága lap? CB 83-as fizikummal.
-
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit #5820 üzenetére
Ez hivatalos stat már? Ha igen, akkor az én evos Chiesam jobb.
Finesse+Rapid, 95 pac, 95 sho, 85 phy, viszont dribbling csak 90 annál.
Hála istennek meglett a Rivals reward és a Div 2 is. Vagy 3 hetet szoptam az utóbbival az utolsó checkpointtól, most meg csontsimán, érzésre olyan volt mintha óvodások ellen.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94 #5816 üzenetére
Neki volt egy nemi erőszakkal kapcsolatos ügye, az olyat nem szereti az EA, mintha Maradona is ilyesmiért nem lett volna alapból. Stat alapján jó szezont futott, lehet majd kap vmi SBC-s lapot.
Akire kíváncsi vagyok, az Igor Paixao, h kap-e TOTS-ot. Elképesztő futballista, konkrétan bohócot csinált a Milanból egész meccsen, meg ő lőtte a szezon legszebb gólját is, és dupla-duplás Gól+Gólpassz mutatója van. Van is egy evós lapom, de tots tuti erősebb lesz.
-
bubuska10
senior tag
-
bubuska10
senior tag
Ez szép nyitás, grat, biztos jó lap!
Én mindent megcsináltam, még a craftingot is, és el is lőttem mindent, de lehet a PL TOTS-ig nincs értelme nyitogatni. Ugyanis egyetlenegy darab special lap nem jött belőlük!
Nyilván nem a 100db 77x5-től várod, de egy 83x10be lehetne legalább vmi színes néhanapján...
-
bubuska10
senior tag
Vége a melónak hamarabb mint szokott, itthoni teendők után konstatálom h benéztem, mert azt hittem ma jött az új Season, de csak jövő héten fog.
Kellemes húsvéti ünnepeket, jó locsolkodást! Kívül is, belül is 🍻
-
bubuska10
senior tag
-
bubuska10
senior tag
A kupát mennyi idő végig tolni kb.? Aranygólos? Nincs kedvem 36 friendlyhez. Maldini érdekelne nyilván, de ahogy ismerem magam, pont 1 meccsel nyernék kevesebbet. 🙃
Szegény Baresi. Neki meg odaadhatnák az összes playstylet, lehetne minden statja 99-es, akkor se lenne jó védő a játékban, mert 190cm alatti... Pont most néztem végig egy irl youtube videot róla, de nagy király volt. -
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94 #5700 üzenetére
Rivals is. Sztem senki nem élvezi, 15 gólos meccsek, ki nem lépés 4 gólos hátránynál, tackle mánia, meg kurva gyors agresszív passzok. Este 11-től fél2-ig 1 db pontot sikerült felrakni Div3-ba!
Előző seasonbe nyeregettem div1be, itt meg totál el vagyok átkozva, de most nincs már kedvem/erőm hosszas litániákat írni, tudjátok milyen.
-
bubuska10
senior tag
válasz
david368 #5676 üzenetére
Mivel az Immortalos evo kért WL-t ezért most én is letoltam, 8 win lett. Egyik meccsen én is lőttem egy screenshotot PS-en. 24 lövésem volt 7.6xg-vel, ellenfélnek 7 lövés és 2.1xg, eredmény 6-7 oda, 92. perces góllal. Többet passzoltam 14el, labdabirtokás 66% oda. Állandóan hatszor-nyolcszor megfordult, még a saját térfelén is össze-vissza forgolózott. Azt megértem, h türelmesen várja h a gép területet adjon neki a CB-jeim közé és akkor bepasszolja a csatárnak, de a saját térfelén is így játszott. Ennek semmi köze a focihoz, ez a játékstílus idegesít a legjobban. Az ilyenek után fáj a csuklóm.
Valaki próbálta az új SBC-s Henryt? A low driven+ miatt sztem jobb lehet mint Eusébio, akinek még finesse+ sincs. 100 88 vagy afeletti duplim van, vmit kezdeni kéne velük.
-
bubuska10
senior tag
Csinálhatnának azzal valamit, hogy ne legyenek 19 gólos meccsek. Lősz 9et és kikapsz
-
bubuska10
senior tag
Gyűrje ki az ea sports, feljutásért mentem volna x2be állva, erre csapatbemutatásnál kivág az elején, DNF. Utána megint, ugyanott.
Vajon ez mitől van? Eddig csak az SB volt szar... Pedig előtte végig ment 2 meccs. Feljuthattam volna, most meg kezdhetem előről a checkpointtól....
-
bubuska10
senior tag
Érdekes h már 3 PS+os Beckenbauer SBC-k jönnek meg 3 PS+os iconok, az Evokhoz meg nem lehet hozzáadni a 3. PS+t. Akkor legalább írná felül a hülye trickstert a rapiddal.
-
bubuska10
senior tag
Srácok, nem próbáltok ki egy WL-mentes hetet? Úgy sokkal elviselhetőbb az egész, és nem maradtok le az égvilágon semmiről.
-
bubuska10
senior tag
87x15, mind gold lap.
-
bubuska10
senior tag
Így viszont sikerült egy jót Rivalsozni, felmentem Div2-be és meg is lett a 35 pont egy nekiülésre
-
bubuska10
senior tag
Csak nekem van a világon olyan Objective, h lőj 8 gólt 16-oson kívül Rivalsba / WL-en? Mert a jelek egyértelműen arra utalnak! Három Rivals, mindhármat 2 öngóllal kezdtem, kapust is utána rögtön kihívogattam 16oson kívülre, h legyen FULL nyilvánvaló a szándék. A múlt héten 1 meccsen megcsináltuk az adott - 30+os IQ-val rendelkező - ellenféllel, most 3 meccs, 3 különböző ellenfél, de nekik 1000% h nincs tudomásuk erről a feladatról, mert ilyen hülye, ne adj' isten kegyetlen ember nem lehet egymás után mindhárom. Most még 14-1-es állásnál is 15. gólt akar lőni, giddyzik, szándékosan alácsúszik a finesse+-os játékosomnak meg direkt blokkol, őrülten megy még még még még még még előre, hátha meglesz a 15. gól is! Direkt forgolózik h még egyszerre 4 emberrel hajtva, 2nd man pressel se tudjam elvenni a labdát, szándékosan nem hagy lőni meg minden. Ilyenkor néha azért bánom h sose szoktam üzenetet küldeni az ellenfeleknek, úgy leírtam volna a véleményemet a román tifós faszfejnek h ebből is látszik hogy nem sok észt osztogatnak az országában.
FÚ de felbaszott ez most.
-
bubuska10
senior tag
Azt nem értem, hogyha a low driven shotot úgy kell és úgy lehet, hogy csak kicsit nyomod meg (és az működik is, szóval nem a kapcsolat a szar) akkor miért van az, hogyha csak megpöccintem a négyzetet beadásnál/keresztlabdánál akkor elrúgja 35 méterre.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Digestive #5431 üzenetére
Vagy 2 hete volt egy olyan szériám h 2 nap 2 91-es de már a nevükre se emlékszem
arra szoktam használni hogyha nagyon összegyűlik a fodder ebbe égetem őket mert jobb mintha ugyanazok a goldok jönnének vissza. Értelme amúgy nem sok, most érdemes inkább az olcsóbb 90+-os SBC-ket kirakni.
-
bubuska10
senior tag
Jövő hétre kiveszek egy hét szabit a játékban.
Ma délután az SB-t megcsináltam evós és bundes lapokkal, Rivals is megvan, a gold fodderek összegyűltek, abból kiraktam az összes 90 vagy afeletti olcsó SBC lapot, 85 alatt nem is maradt semmi, promo játékosok meg nem hoznak lázba.
-
bubuska10
senior tag
válasz
homerhamm #5330 üzenetére
Ez már sok hónapja jelenlévő probléma, de mivel az SB-ből nem tudnak gazdagodni szarnak rá.
2 dolog szokott beválni: a Featured Squad ellen nem szabad rögtön elnyomni a gólörömöt (szinte mindig akkor crashel), a másik h az első meccs előtt újraindítod a játékot. Nekem minden hétre jutott egy kihajintás, de a múlt héten már nem, akkor előtte újraindítottam.
A Rivalst nem vágom, de hétfőn vagy kedden engem is 2x ugyanígy kidobott. Arra gondoltam kihúzta az ellen a netkábelt, de most már nem vagyok benne biztos.
-
bubuska10
senior tag
válasz
toxicjew #5279 üzenetére
Merő kalandvágyból (és mivel frusztrált a bénázásom
) gyorsba összeraktam egy 4222-t, de így is 8-9 (félidő 4-1 ide) lett a meccs. Ugyanaz a tünet: a középhátvédek csak állnak, tátott szájjal nézik az eseményeket. Főleg a 2. félidőtől, pedig nincsenek kifáradva. Mint amikor meghackelik őket kb. Képzelj el egy olyan félidőt, amikor az ellenfeled középhátvédjei egy helyben állnak, te dolgod meg annyi h indíts mögéjük, így akár 8-10 gólt simán lőhetnél...
Mint a semi pros SB, csak ember ellen.
Mivel a PS5-ös médiatárból egyszerűen képtelen vagyok bárhogy is feltölteni, lőttem gyorsan egy kicsit homályos képet, de a lényeg sztem látszik.
190 magas.
Nem gyenge.
95-ös aggression.
Nem lassú.
Jobban passzol, mint Xavi.
Jobb a dribbling statja, mint a legjobb Ronaldinho lapnak (a 99 dribblinget is pont ezért csináltam rá, mert előtte is béna volt, hátha majd így, védőnél is jól jön a balance, composure, reactions vagy ball control, de nem).
Védő statok amennyire csak lehet kimaxolva.
A 2 legjobb védő PS+ playstyle, azokon kívül minden megvan neki.
Miért nem működik??? 😭Visszatettem az ultra-offenzív 3-2-5-re (ami nálam már egy ideje alap
), annyit csináltam, h ezt a lapot kicseréltem a régi, filléres, 0 evós, 1 PS+-os zöld Danilora. Láss csodát: a védelem megjavult (Hummels Mancini mellett csak állt egyhelyben, Danilo ill. Saliba mellett már nem! tényleg érthetetlen), és méregből nyertem 2 meccset (8-1, 7-3), a 2. végig is ment, és nem aludtak el a 2.-ra a középhátvédek.
-
bubuska10
senior tag
válasz
toxicjew #5274 üzenetére
6 Rivals, mind a 6-on vezettem (rendszerint több góllal), 0 pont. Másfél hete Div1-ben nyertem meccseket, ma Div 4-be egyet se sikerült... Mindig, minden visszapattan az ellenhez. 3x annyi 100%-os helyzetet lőnek mellé a csatárok, mint amit berúgnak. Egy labdát képtelenek megtartani, vissza kell forogni (akkor meg random belebotlik) bezzeg a német meg könnyedén pörög-forog, 18-al többet passzolok, labdabirtoklás 38%. 3-2-5, 3-5-2, 4-1-2-1-2, semmi nem működik. Minek 3 középhátvéd, ha végigmozizzák a 2. félidőt? Állnak lefagyva, beindít mögé, ha védem is mindig visszapattan hozzá. Evo Messi megborítja BD evo Hummelst, abból kapom a gólt, nincs miről beszélni.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94 #5255 üzenetére
Vigyázz Kristóf, mert Isak evója azt írják bugos, nem adja meg a 3. playstylet: [link]
-
bubuska10
senior tag
Na jó, de most a számok mást mondanak:
Possession lost
HUN 2-9 TUR
Tackles won
HUN 11-4 TUR
Interceptions
HUN 15-9 TUR
Meg több sikeres passzunk (és %-ban pontosabban passzoltunk), beadásunk, 16-oson belüli labdaérintésünk stb. is volt.A 0-3-at vagy az 1-6-ot nem lehet védeni viszont. Ha 2 gólos hátránnyal indulsz, akkor sokkal támadóbban kellett volna tolni. Legyen kapufa, szerencsétlenül pattanó labda, bármi - ha 10 helyett 30 lövésünk van, vissza is jöhettünk volna. Persze nem 1-5-nél.
-
bubuska10
senior tag
Update: csak most látom milyen evok jöttek ma estére.
2 napja még villogni akartam a 95 pace, 95 shooting, 94 dribbling, 88 fizikumos rapid+ finesse+ Chiesa lapommal.
-
bubuska10
senior tag
Icon Pick: TOTY Cannavaro
De örültem volna neki 2-3 héttel ezelőtt... Az egyik jumbo rare-éből meg egy Nwaneri. Pont coin kellett mert már nem tudtam evozni.
(Mondjuk minek... Tök jó 6. számú CAM-ot tudnék csinálni Kakából.
)
-
bubuska10
senior tag
Ezek az örökéletűek (de mindegyik!) miért örülnek Rushban 2-11-es állásnál fél percig a gólnak? Minden meccs 6 perccel hosszabb. Nem akarok nagy számot mondani, kb. 500 meccset játszol egy év alatt. 6(perc)x500=3000, 3000:60(óra)=50. 50! óra megy el a szerencsétlenek miatt csak erre.
Friendly, felrúg, tizenegyes, de kapcsolat megszakad előtte. Biztos imádja a töltő képernyőt, más logikus magyarázat nincs, hiszen gyorsabb kapni egy gólt és tolni újat mint kihúzni a netkábelt, vagy bezárni az egész játékot és újraindítani.
-
bubuska10
senior tag
válasz
m4rk.89 #5177 üzenetére
Grat, szép nyitás!
Amúgy ne szívd mellre a kilépkedéses hsz-emet, nem akartalak megbántani vagy bármi ilyesmi! 😳 Csak a poén kedvéért, mert hogy írtad h te úgy szoktál kilépni.
Mit játszottál most, h 20x léptél ki? Ja, hát ez a játék ilyen. Kedvencem már évek óta az, amikor úgy védi ki a kapusom, h PONT az ellenfél csatárának a lövő lábára. 110 méteren belül pont oda... Nekem 50 meccsenként van 1 ilyen gólom, ellenfeleimnek minden 3.on.
-
bubuska10
senior tag
Az igazi FOMO nem is a pakkok, hanem az Evo!
1.2 misim volt hétvége előtt, most is csurrant-cseppent azért valamennyi, ennek ellenére 110 ezrem maradt, pedig csak egy Alissont vettem.
Ki tudja, mikor jön egy olyan új maaajd valamikor, amibe jó lesz a kiskedvenc - ezért a legtöbbjét úgy gondolod érdemes megcsinálni.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94 #5078 üzenetére
Hmm, nekem is 8 win lett. Írok egy kis élménybeszámolót ha nem haragudtok
ritkán játszok WL-t.
Lehetett volna ez több is, az első meccset pl. megnyertem, kilépett 3 gólos előnynél de vereségnek vette be, ezen felhúztam magam és 0-3-ba kezdtem.
Vagy ha nem a teljesen használhatatlan 78-as Souléval kezdek 6 meccset a hülye evo kritérium miatt.
Challenge: 100%-ban AS Roma kerettel toltam. Gervinhonak nagyon jó a mozgása. Gervinho > Dumbó > Ibarbo. A dolgot főleg a cserék nehezítették. 3 belső védőssel toltam, és a középhátvédek fáradtak el leginkább. A padról a 84-es paces Marquinhos jött (nincs még Hummels, a brazilt a fáradt csatárok is lefutották) meg Abdulhamid, akinek nem az a posztja. Lehet jobban jártam volna, ha pályán hagyom narancssárga kondival Mancinit.
Ami furcsa volt, nem tudom ez WL-en van így vagy csak nem vasárnap kora esti csúcsidőben kellett volna játszani, h a ping értéke nagyon kilengett, 24-től 132-ig volt mindenféle érték
meccs közben is sokszor 60 felett volt. De még a menüben, a mezválasztásnál is szokatlanul furcsa volt, fél másodpercenként kiírta h mennyi, ennél lassabban szokta a játék.
Ami tetszett, h amikor már pozitív mérlegben voltam és érezhetően jó ellenfeleket dobott, akkor is tudtam velük a lépést tartani, sőt. Persze volt 2 olyan ellenfél, akit egyszerűen felrúgni se tudtam.
Az vajon tiszta skill, vagy azért kell hozzá a jó netkapcsolat is, ha minden egyes csele összejön? 80x fordul körbe a 16-osomon belül, én meg ha egy csel összejön is elbizonytalanodok, oszt vissza beforgok a már megvert emberbe, el is veszítve a labdát. Rangerses logójú volt az ellen, kaphatunk Magyarországról briteket? Nekik biztos közelebb van a szerver, de már nem tudom, mi alapján adja az ellenfeleket, pár éve tisztább volt ez. Amúgy pont ezzel a Digi által posztolt koreaival lőtt egy mesterhármast. Jó gyorsan felhúzta.
De inkább nem is pusztán a skillről szól a játék, hogy végülis ki a jobb. Persze, egy bizonyos szint felett de, csak... az ellenfél helyett a gépet vered meg. Kipasszolgatod, forgolódsz egy párat, megvárod míg a védője magától rosszul helyezkedik, beindul valamelyik csatár középre az üresen maradt területre és gól.
Volt egy meccs, vezettem 3-al, megállította, de nem lépett ki, nem is cserélt. Sztem átadta apának a kontrollert, mert utána teljesen megváltozott a játéka.
Megfordította, utána én is, a 88. percben. Labdát szereztem, kicsit próbáltam ölni az időt, de túl jó szívem volt, el is passzoltam. Kapusom kivédi. 92. perc, szöglet. Túléljük. Annyi lett volna, h Ndicka kirúgja a labdát és vége, de ehelyett elkezdett botladozni, mint akit bokán láncon tartanak, próbál szabadulni de részeg, olyan volt a mozgása. Felbuktatja a nemezisemmel Barcolával, aki bevarrja a 93.ba. Elég ideges lettem...
Hosszabbításba lőtt egyet, utána 118.ba egyenlítek. Előre rúgja a szélre, Saelemaekers tükör sima labdát a szélen nem tudott kifejelni, ő is megszédülve botladozott magától, ebből jött a gól és így nyerte meg.
Rewards semmi, egy Ricardo Carvalho jött eladhatóba.
-
bubuska10
senior tag
2. meccsen pedig 12-9-re buktam. Gyűlölöm ezt a szart.
-
bubuska10
senior tag
Bassza meg a kurva élet ezt a mocskos csaló szart! Először szánom rá magam hogy WLezzek, pont azért nem játszok egész évben, mert tudom, hogy nem bírom ideggel. Full Romas csapat, első meccs, kurvára idegörlő, fordítok, egyenlít, elmegyek 3 góllal, 11-8 ide, megállítja, kilép, under review és beírja lossnak....
-
bubuska10
senior tag
válasz
Gabeszfoci89 #5028 üzenetére
Most valamit baszinóztak az Appal, nem akarok hülyeséget mondani, de lehet azzal az SBC kirakós objekttel van összefüggésben a probléma. Beletettem a 82-esbe a dupli Busquets-et, frissítettem és még mindig duplicatenek írta. Aztán ha megpróbáltam megint beletenni nyilván nem látta.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy #5010 üzenetére
Totti benne van a pesben, és ha igen, vajon kizárólagos exkluzív jogokkal? Sok éve lerágott csont ez - megéltük, h Puskás legyen, Gervinho, Ibarbo és Dumbó is visszatérjen, ő meg még mindig nincs... Igazán beadhatná a derekát h végre bekerüljön a fifaba (is)
ha már Maradonat minden problémáival együtt meg tudták oldani h visszakerüljön. TOP 3 all-time olasz játékos, óriási rajongótáborral, EA-nek és Tottinak is megérné.
Továbbra se értem mi van a háttérben.
-
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit #5002 üzenetére
A bőség zavara, most épp TOTY Pelé kerül ki evo Dybala miatt.
Már csak Svilarnak kéne kapnia speciális lapot, de arra 0% az esély, lehet veszek egy Alissont és akkor a kezdő 11 mind Romai.
Tökre örültem Hummels új lapjának, mondom összeáll majd a Mancini-Hummels-NDicka hármas, de a tegnapi meccs után az öreg Hummelst látni se kívánom... Amúgy jön egy Bremer SBC!
-
bubuska10
senior tag
Én meg először jutottam fel Div1-be ezekkel, pedig nem is volt cél.
Fasza ez a formációváltás, verhetetlennek éreztem magam egy ideig
de sajna azóta vissza is estem Div2-be, pedig az egyik meccsen egy Elite logós ellen ki-ki meccsen 7-6 lett.
-
bubuska10
senior tag
válasz
thebigK #4927 üzenetére
Na, és azt hol kell? Nem arra gondolok, amikor meccs közben az alsó sarokban felajánl a gép random magától valamit h nyomd meg a D-paden a 4 nyíl közül a neked szimpatikusat (tiki-taka, park the bus stb. és ehhez illő formációk), hanem hogy konkrétan egy másik saját taktikát hívj elő, ami eltér az alaptól. Pl. a meccset elkezded egy általad beállított 4-1-3-2-vel, és ha megállítod vagy félidő van, akkor "betöltesz" a Squad beállításnál egy szintén általad elmentett másikat, mondjuk 5-2-1-2-t. Mert lehet h nem park the bus-ozni akarsz meg full védekezni, hanem "csak" 5 védőzni, de 2 támadó szárnyvédővel. Meg nem abban a formációban (5-4-1 helyett 5-2-1-2) amit ajánl hozzá a D-pades átállásnál. Ilyet a Team Tactics-en belül nem találtam meccs közben.
-
bubuska10
senior tag
Kár h meccs közben nem lehet 2. számú elmentett taktikát kiválasztani. Első félidőben 3-2-5-el játszok 2 támadó szélsővel, vezetek 3 góllal, de ilyenkor szokott csalni úgy h tolja az ellent és lesz belőle egy kínkeserves nagyon sok gólos döntetlen. Most azt szoktam ilyen helyzetben csinálni (és egyelőre működik is), h több gólos félidei vezetésnél átrakom 5-3-2-re vagy 5-2-1-2-re, de mire beállítom a formációt, mélységet, roleokat, lecserélek 3-4 játékost néha kifutok az időből.
-
bubuska10
senior tag
Az én Ronaldom az Üzbég Messi! -
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94 #4912 üzenetére
Szerintem meg igen.
Sokkal jobb a kedvencekkel játszani.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Gabeszfoci89 #4866 üzenetére
Reméljük nem kell WL-ezni hozzájuk vagy 10 Friendlyből 8-akat nyerni
-
bubuska10
senior tag
válasz
Digestive #4821 üzenetére
Hmm tök jó h máshogy látjuk.
Sztem Párizsba azzal a taktikával mentek, h ne kapjanak ki (vagy legalábbis ne nagyon). Sikerült elérniük. Gólt se kaptak, persze nagyon kellett Alisson, vagy TAA vagy Van dijk. A visszavágót meg tudjuk, h egy Barca ellen is képesek voltak 4 góllal megfordítani, nem holmi trendi, gazdag, PSG szintű csapat ellen.
Mindegy, Barcolat utálom a fifaba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 25
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest