- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaczkorHUN
újonc
válasz
tenaijo #6294 üzenetére
Nem érzékeny a lelkem, csak megemlitettem hátha itt van és magához ter.Nehogy egyszer olyannak írjon ilyet akivel utána osszefut az utcan,akkor gondolom fülét farkát behuzna.
Ráadásul ugyanezt elkuldte a haveromnak is akinek már nem élnek a szülei.Neve u cant fire.
Mas:probalnank rivalsba harmadik osztályba bejutni,egy győzelem kéne de vert izzadunk.Egyszeruen az ellenfelek tökéletesen hiba nélkül védekeznek,meg a gép is náluk.Ilyenkor gondolom nem csak ugyanabból a diviziobol sosrsol össze?Mert eddig végig nyertunk szinte,de most olyan mintha div2 meg div1 bol kapnánk ellenfeleket.Villamgyorsan lereagalnak mindent,gyakorlatilag hiba nincs,elöl meg mindent berugnak.Azt tudom hogy amikor divíziót lepnel bekemenyit a jatek de ez azért durva
-
kapeti07
senior tag
-
Nandinagy
addikt
válasz
tenaijo #4409 üzenetére
FS Yashinom van, gondoltam ha már 600k a paraszt akkor tud védeni. Egyébként az elején tudott is. A ziccereket hagyjuk is igazad van.... Ma 4 olyan meccsem volt ahol a 90. perc után 1v1ben voltam a kapussal. Mbeumo 5 méterről térden!!! lőtte az el sem mozgó VdS-t, a másikon Nwaneri ballal fejberúgta a kapust a másik kettőnél meg odahúzta a kapust az ellenfél. Bár ezt a kapus mozgatást is kezdem egyre kevésbé érteni. Rengetegszer van olyan, hogy húzom de a kapus meg sem mozdul.
-
miro.
senior tag
válasz
tenaijo #3662 üzenetére
Kosz akkor azt jegelem.
Egy jobbszelso kell majd.Egyet tanultam ebbol a totybol.
Tobbet sose fogok 100-150 packot elrakni.
Kijon ez 3 packbol is ha akarja a game.
Nem kell baszakodni napokig a nyitassal,a duplicatekkel,sbc-zni stb.
Egyszeruen mondva:
Nem packet kell elrakni,totyt kell nyitni.
Viszont aki nyomatja annak sok szerencset!Rohadek ez a jatek,nem tudom megmondani,hogy mikor volt legutoljara olyan,hogy egy jatek miatt alig birtam elaludni..
-
bodnar123
őstag
válasz
tenaijo #3462 üzenetére
Ez nem futball. Csak azért, hogy élvezetesebb legyen, azért nem ilyen buta dolgokat kéne alkalmazni, hogy a pályán vkp-tól felfele nem jön vissza senki. Mert ez oltári baromság, amikor manapság még a csatár is védekezik. Akkor csináljuk azt, hogy a kapuson kívül senki nem jön vissza a saját térfelére. Akkor aztán megy az orosz rulett. Jó lesz 40-50 gól egy meccsen de legalább sok gól. Ráadásul ezzel kilőtték a kp-kat és egy csomó felállást. Bár eddig is elég szegényes volt. Persze értem én, az agyatlan focit szeretőknek kedveznek. Pont azoknak, akikkel sosem szerettem foczini. Akik berontanak "cselezve" 5 ember közé, mert majd lesz valami. Ha meg ez a két véglet lehetséges csak, akkor kezdjék el előről megírni a játékot. Rengeteg ötletet tudnék én is adni, hogy normálisabb legyen. Ha meg skill gapet akarsz, akkor manual pass és shoot mindenkinek. Most amúgy ott tart a játék, hogy a védőkre vonatkoznak a fizika szabályai, de a támadókra nem. Nem lehetne, hogy mindkettőre?
Leszögezem, semmivel nem vesztek most többet, sőt nem kapok 8 gólt (bár eleve kilépek 2,3 gól hátránynál), de ennek a patchnek örülni, olyan mintha kutysz.r helyett másnap macskasz.r-t kapnál.
-
miro.
senior tag
válasz
tenaijo #3462 üzenetére
Jo ez persze.
12 kapuralovesbol 8-9 gol.
Gyakorlatilag most muveszet nem berugni.
Ez a jatek most az ilyen Fortnite,COD kedveloinek a jateka.
De ez a tendencia,koegyszeru,gyors,fel se fogd,hogy mi tortenik,gondolkodni ne kelljen,ugyis annyira fel van huzva a tamado AI, hogy megcsinal mindent helyetted.
Annyi a dolgod,hogy berugod e a ziccert,vagy majd a kovetkezot.
Ja,meg cselezgess a 16-oson belul,1-1-ez,mert igazabol annyi terulet van ott is,hogy csak arra kell varni,hogy eltudd loni,ugyse tamad le a tobbi,ugyse kell passzolni.
En aki aztan tud 3-4 cselt,minden meccsen olyan golokat lovok,hogy csak nezek.
A baj az,hogy olyan igy mintha mindennap karacsony lenne.
Kedvenc lapom tovabbra is ez a robot ZZ.
Bemutatja a gameplay tokeletes elbaszottsagat.
Van egy icon jatekos aki a technikarol meg a passzairol volt hires,most meg utkozol,vedekezel,meg mindent csinalsz vele,mert akkora OP lett.
Az uj 1,2millas Vieira meg 60.percben lejon,mert hulla.En mindig a totynal hagytam abba,mert ez mar semmiben nem hasonlit a focira,es nem elvezem.
Most ha haverom nem fog jatszani,ugyanigy teszek.
Mert nincs kulonbseg jatekos es jatekos kozott,elol mindenki OP,hatul mindenki egy fos.
Azzal losz golt akivel akarsz. -
miro.
senior tag
válasz
tenaijo #3450 üzenetére
Mert ez nem futball,semmi nem emlekeztet arra most a jatekban.
Az nem fluidabb,hogy a mozgasok elvannak sietve,konkretan egy flipper az egesz.
Ezt a vedekezest meg hagyjuk.
Hogy akarsz AI nelkul 10 emberrel vedekezni?
Nekem meg azt ne mond,hogy tanuljak meg,amikor a ket csatara all a ket vedommel a 16-oson belul,megkapja az egyik tamado,majd a kozeppalyasok,a szelso vedok allnak,te meg egy az egyezel akar 15 masodpercen keresztul az ellenfellel addig,amig el nem veszed,vagy tolja el melletted es lovi el a labdat kb 8 meterrol tok tisztan.
Ez tetszik?Ez a gameplay az agyatlan daralas,amikor lassabb volt,akkor kellett gondolkozni,probalkozni,akar tobbszor is elvesztve a labdat.
Most mi van? Fekurod a csatarra a vedoktol,valamelyik oldalra lekesziteni,aztan mar nyilnak a teruletek.
Aztan vedekezzel,ha epp ellened csinaljak.
Elvezetes tenyleg amikor latod,hogy a valasztott jatekoson kivul,mindenki az embere mellett van meterekkel.De szivesen varom a videot,egy tutorialt,hogy-hogy mell vedekezni.
Toty jatekos nelkul,toty sebessegu lett a csapatom. Ennek aztan igy van ertelme.
Konkretan sosem volt ilyen jo a csapatom elore,pedig elvileg gyengebbnek kene lennie.
A vedelmem meg sosem volt ekkora kalapszar,pedig papiron sosem volt ilyen jo.
Fuck logic.A 8-10 golos meccsek meg aztan megadjak a gyumolcset annak,ha losz egy golt,foleg ha szepet..
-
bodnar123
őstag
válasz
tenaijo #3450 üzenetére
Igen tök jó lenne. Csak a szerelés a játékban eléggé adhoc... Van amelyik meccsen 5 méterről megnyomod és szerel, van olyan amelyiken be sem veszi. Ez a nagy baj, ezért ha nem futsz ki mint zrinyi minden gólnál, és próbálsz védekezni jól, akkor is lesz az a jó pár meccs, ahol nem rajtad múlik. De jó ez eddig is volt. Ezért irtam, hogy az eredményem ugyanannyi. Szerintem ez a játék lenne jó több kp védekezéssel, és manual shootingal. Akkor egész jó lenne. Amúgy két vkpval nekem nem vészes. Viszont kp nem tudom, hogy tud muzsikálni. Lehet hiába szülöm de bruynet.
-
-
Nandinagy
addikt
válasz
tenaijo #2948 üzenetére
Az a gond ezzel, hogy ha butítják is az AI-t az ellenfélnek ha német vagy olasz mondjuk akkor ugyanúgy jó lesz neked meg még butább mint volt. Annyiban szerencsém van, hogy van gyors cb-m is meg lassabb de erős így szimplán kicseréltem Konatet-Thuramra Calafiori meg maradt mert eddig is 90 pace volt. Stones mondjuk elgondolkodtatott.
Sokszor nem tudom hova tenni a rivals-t egyébként. Nem akarok konteókat gyártani de annyira meglepő mikor kapsz 4-5 ellenfelet és konkrétan koppra ugyanazt a játékstílust tolják. Mindenki ez a védők mögé belőtt labda, spammelik az R1-t és full press. A patch óta mintha javítva lett volna a beadás meg a fejelés is mert mindenki ezt nyomta mellé. Ja meg hát szerintem a patch óta annyi ollózós gólt kaptam mint előtte egész évben
-
Nandinagy
addikt
válasz
tenaijo #2940 üzenetére
Az a baj ezzel, hogy ennyire későn ekkora változtatás már nagyon káros. Felépítesz egy csapatot és akkor másnapra konkrétan egy forintot nem ér. Most mit tudom én veszel egy 82 paces védőt nagyon jó védő statokkal drágán aztán másnapra olyan hulladék lesz, hogy elbukod a fél életed rajta.
Ugyanaz a szitu mint amikor a fejelést kinyírták. Akinek nagy colos csatára volt az baszhatta az egészet. -
Nandinagy
addikt
-
bodnar123
őstag
válasz
tenaijo #2746 üzenetére
Ezt a részét én is elengedtem. Bár szerintem a nem feltétlen a krumpli megtolása miatt van, hanem szimplán ez része a netcodenak. Ha valaki hátrányban van arra rátol. Az már más kérdés, hogy még milyen esetekben használja vajon a játék. De ez a csuszkás dolog is érdekes. Bár sejthető volt, hogy nem fog a játék minden egyes momentumban a 30 változó alapján kalkulálgatni.
-
bodnar123
őstag
válasz
tenaijo #2739 üzenetére
Mondjuk nekem megvan egy fapadosabb cheat (ezzel néztem, hogy ki honnan van, és sb-re használtam). Annak a discord szerverén rengeteg ban volt. Gyakorlatilag használhatatlanná tették. Szóval ezért jár a piros pont (azóta csak a karrier módban szedtem ki gyorsan vele az xp-t). Szóval dolgoznak, de ezzel tulajdonképpen még szarabb lett. Mert ez ugye instant vereség. Ráadásul régi accokkal használják. Mindenesetre én nem azért néztem utána. Csak úgy érdekes. Egy egyesek szerint statisztikán alapuló játékban, ahol konstans az AI vajon miért lehet állítgatni az offlineban is használt csúszkát, és lehet az AI-t külön állitani a saját vagy az ellenfél oldalán. Hmmmm... Conteo...
Csak azért van beletéve, hogy lehessen, de a játék tuti nem használja
-
bodnarbenede
tag
válasz
tenaijo #1153 üzenetére
Na jó de ha így nézzük nem a szerverek undorítóak, hanem lehet, hogy a frankfurti szerveren játszol együtt (te olyan 24 pingen) egy egyiptomi sráccal, akinek így mondjuk 60... Azt a különbséget valahol balanszolni kell. Vagy, akkor még sem igaz, hogy belépésnél egy szerverre csatlakozol. De az ilyen exitlag programok szerint meg tényleg úgy van. Szóval kanadai barátunknak fontosabb, hogy egyből kapj ellenfelet, minthogy közel is legyen, és fair is legyen.
Amúgy ps5ön kikapcsolva a vrr nem segít a dolgon?
-
Jinxb1rd
addikt
BTW, a web app mikor jön? 18:00-19:00 óra körül? Vagy most éjfélkor? Nem emlékszem mikor szokott.
- - -
Neked válaszolva:
Valamelyik évben olasz ligával toltam viszonylag sokáig. Eldöntöttem, hogy csak arra gyúrok és bármi játékos is jön és nem olasz liga, azzal nem is foglalkozok. Sokkal jobb is volt úgy játszani, hogy nem stresszeltem be, nem volt "hát ezt kötelező" érzésem.
Szal inkább ilyet fogadok meg, mert egyébként én meg nem is szoktam annyit rivalsozni. Az azért járó jutalompakkoknál többet tudok keresni egyéb dolgokkal, szal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Plazma TV topic
- Mobil flották
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest