Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
válasz
bubuska10 #7318 üzenetére
Csak es kizarolag 41212-t jatszok, ahol a szelso vedok iden csak ugy mukodnek, ha total vedekezore vannak rakva. Korabbi evekben tamado szelso vedokkel jatszottam ugyanezt a felallast, iden az eddig nem ment, de adnek neki egy eselyt szivesen, de hat ugy sem mukodik Becks
-
kapeti07
senior tag
válasz
bubuska10 #7241 üzenetére
Az SS engem sem mozdít meg. Nem szeretem, ha egy kapus csatár a csatár meg kapus. Még az elmenne szódával ha egy LB-ből RB-t csinálnának vagy RW-ből St. De az előbbi nekem már túl Sci-Fi. Ha már nem tudnak mit kezdeni magukkal akkor lehetne NBA UFC NFL játékosokat a fociba. Az már shapeshifter lenne a javából. Legyen Stephen Curry egy csatár Finess-el persze és Lebron James vagy Kevin Durant a kapus!
-
Woodslave
félisten
válasz
bubuska10 #7021 üzenetére
Lehet sokan belépnek hétkor amíg nem nyitnak semmit és játszanak egyet a trágya játékmenetben aztán kilépnek.
Na első zászló div 3. Komolyan mondom jó időben játszanék biztos feljuttatna a áték div 2-be hogy ott 30 meccsből ne tudja nyerni kettőt se.
Mostanában ketten is rám irtak milyen szerencsés vagyok meg szeret az ea. Gondoltam ja qrvara
. Ezeknek az embereknek ennyire furcsa hogy kikapnak akár a dda miatt?
-
Woodslave
félisten
válasz
bubuska10 #6857 üzenetére
nem szoktam amúgy csak alá akartam számokkal is támasztani hogy nem kell nekem Mbappet nyitni akkor is elverhet egy olyan balfax mint én.
De mielőtt félreértené bárki - bár ki "ismer" tudja nem gondolom ezt - nem hiszem hogy azért nyerek mert bárkinél is jobb lennék, szóval simán a következő meccsen verne 5-öt ugyanez a srác ugyanezzel a Mbappeval.
-
EA's hit
őstag
válasz
bubuska10 #6685 üzenetére
En februarban kezdtem csak el az idei reszt, igy csak 1100 meccs kornyeke van Khephren Thuramnak. Szinten szanaszet evozva, 94-es, 5-5, messze jobb a tots lapjanal, es maximum egy fullos Vieirara lennek hajlando lecserelni.
Ha mar osztol jatszottam volna, 2500 meccs kornyeken jarna siman, az elmult evekben is mindig voltak 2000 meccs folotti lapjaim.
-
bubuska10
senior tag
válasz
bubuska10 #6547 üzenetére
Tudtam hogy ez lesz. Vezettem 6-1-re, tök béna volt. Megállította, nem lép ki. Addig jó volt, de utána elkezdett szaggatni végig mint az állat. Diavetítés, 6-5, 88. perc. Kifejelem, visszapattan, kipasszolom, visszapattan, kivédem, és hova máshova pattanna, mint a csatárához aki befejeli 2 méterről. Tizi párbaj, nyer 7-6-ra. Kövi meccsen kilép elején csapat képernyőnél (így gondolom megszakadt a -2-es arányom, majd jobb ellenfeleket dob). Következő, megint szaggat, megállítom hátha, erre megszűnik a kapcsolat a szerverrel.
Magamra kell tetoválni, h SOSE szabad WL-eznem.
-
bubuska10
senior tag
válasz
bubuska10 #6016 üzenetére
SZEREZTEM EGY PONTOT!!! Végeredmény: 7-7!
Div 4, vereségszéria, minden, ennek ellenére olyan jó ellenfelet dobott, amilyennel Div1-be se találkoztam. 76% labdabirtoklása volt a "cselkirálynak", saját térfélen Roberto Carlossal, meg Blanccal is orrba-szájba húzgálta, evós Palmerrel 35ről lőtt egy power shotos gólt dekázva, kapásból. Sokkal több helyzetem volt viszont.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10 #5988 üzenetére
Speciel pont olcsó a Thuram. Ilyen 1.8-1.9 millióra saccolták az árát. Az 1.3-al eléggé alálőttek. Az idei játékban nem igazán láttam embert aki az RB-vel aktívan támadna szóval a passz ps hiánya nem igazán zavaró szerintem. Nagyjából az előtte álló támadó meg kp-nak kell odapasszolnia. Ennyit meg simán megtud csinálni. +CB-nek is fullos az anticipate miatt.
-
EA's hit
őstag
válasz
bubuska10 #5818 üzenetére
Maradona azert kerult ki, mert a halala utan a licensz jogokrol nem tudott megegyezni az EA a hozzatartozokkal(?), nem botrany miatt. Voltak akik hasonlo okbol kerultek ki, asszem pl. Lehmann is anno, de pk. Platini vsgy Weah is szinte biztos hogy sosem lesznek ikonok a politikai szerepvallalasuk miatt. De Maradonanal szimpla licensz problemak alltak a hatterben.
-
Digestive
veterán
válasz
bubuska10 #5745 üzenetére
Jaja és ez így elég szar szerintem. Már egy hete készen van minden. Rakhatnának be valami igazán nagy packokat, amit csak akkor tudsz megszerezni, ha kimaxolod a seasont. Értem én, h így nagyon kényelmesen meg lehet csinálni. De aki meg mindent megcsinál időben, az 2 hétig unatkozik.
-
gjoe
addikt
válasz
bubuska10 #5524 üzenetére
Tegnap én is rivalst toltam. Szintén Div3 kezdtem és olyan nyerő széria jött amit rég láttam. Majdnem div1ben találtam magam. De a rendszer ezt nem akarta és bekapcsolta nekem a semi pro gombot. Csapat tiszta kretén lett úgy kb bronz szint és jött a vereség széria. Ez gyors volt mert simán kilepkedtem és majdnem kiestem a div2ből is. Na itt inkább leraktam a játékot. És még kell 9pont.
Pakkok sem adnak semmit. De még a jó sbcket sem rakták be csak ezt a szaros 85 pikket drágán. És jó esetben ad egy 87es lapot.
Season 85x10 és 87x10 sem adott ikont vagy herot.
Napi 3 meccs 83as pakkok sincsenek. Nem mintha nagyon hiányozna a napi 10 darab 83as lap de azért ez is jól jellemzi ezt a céget.
81x2 adott eddig két engerert. Jellemző, megint a fos kapust nyitom. Persze mikor vds nyitható volt az nem jött. -
toxicjew
addikt
válasz
bubuska10 #5278 üzenetére
Azóta azon vagyok. Nézd, távolról sem vagyok extra játékos, de ez most így egész adja. A középpálya necces, mert nagy a távolság a cdmek és a 2 csatár között, de azt leszámítva jónak érzem. Lehet, hogy a szélsős verziója jobb, amiben nem camok vannak. Próbáld ki, nincs mit veszítened. Ez idén már a sokadik formációm amivel hosszabb távon operálok.
Ez a low driven + meg elég broken, Kane bever mindent, bárhonnan
Gullit is... No comment.
-
-
m4rk.89
aktív tag
válasz
bubuska10 #5180 üzenetére
Jah semmi ilyen, jó poén volt!
Rivals, gondoltam megszerzem az 1000 pontot, de nem sok esélyt látok utána meg még kvali... AI legtöbb esetben az ellenfelem segítette a helyzetekkel. Gold common lapokkal jött egy játékos, lefutotta a játékosaim és minden helyzetet belőtt én meg egy üresen lévő játékosnak nem bírtam passzolni.
-
tenaijo
tag
válasz
bubuska10 #5098 üzenetére
Coint "farmol" csalással. Kiléptet, lelassít, etc. Bár az ilyen bronz csapatos általában kezdőrúgás után instant kivág. Megy egy rank1-et, rewardért kapott coint meg eladja. WL-en kívül meg pörgeti a draftot (ami nem mindig megérős). Ezért nem lehet PC-n rank1-et menni, és ezért nem létezik "csúcsidőn" kívül a draft játékmód. (Bár csúcsidőben is nagyrészt csalók jönnek a 4. winnél.)
Régen volt divat, hogy nem a main csapattal adtak le meccset, hogy ne fogyjon a contract, és ne számolja bele a statba plusz egy meccsnek, 25-re ez már kikopott teljesen.
Amúgy az előbb kezdtem neki a WL-nek, és az első gameben 4-0 vezetésnél baxott ki az ellenfél, majd röhögős fejeket küldött, szóval nekem ennyi volt ez a hétvége.
-
EA's hit
őstag
válasz
bubuska10 #5009 üzenetére
Igen, plusz Tevez is, mindkettot kirakom, es ma reggel vettem meg Marchisiot, plusz gyujtom a coint Buffonra, es par hsz-el ezelott mutattam a 89-es Mbangulamat is. Kozben a 92-es Dybala is keszul, meg Conceicao is mar 87-es es 5-5. Szoval lehet szepen huzni a Juves teamet, de attol meg zavar, hogy a nyithato promo lapoknal ennyire el vannak felejtve.
-
EA's hit
őstag
válasz
bubuska10 #4931 üzenetére
A squad menujeben (team management) ugyanugy meg lehet ezt csinalni mint a korabbi evekben, annyi hogy iden max 3-at tudsz osszerakni, egy def, egy balanced meg egy attack taktikat. Aztan azok kozott ugyanugy tudsz valtani d-padon barmikor meccs kozben. Ugyanott allithatod be ahol az alap taktikadat is beallitottad.
-
miro.
senior tag
válasz
bubuska10 #4820 üzenetére
Az nem volt tizi,mert szerintem kivul volt.
Viszont akkora piros lap,mint a haz.
Hatulrol meglokte,nem veletlen,hogy kapussal szemben osszeesett inkabb.
Latszik a kontakt,hatulrol nem lehet szerelni,nem tudsz szabalyosan,foleg nem loko mozdulattal.Psg,ha elesebb es nincs Alisson,akkor ez a pool ugy be lett volna arazva,ahogy a real csinalja minden evben a PL-es csapatokkal.
Mindig elhiszik,hogy ok a legjobbak,mint ahogy te is irod.
Aztan a korszakos csapat tavaly a bl-be se tudott bejutni,es meg az EL-t se nyertek meg. Aztan itt meg majd ugy forditanak,ahogy akarnak..aha.. -
Digestive
veterán
-
toxicjew
addikt
válasz
bubuska10 #4705 üzenetére
Idén nem igazán működik a 3/5 védős formáció, legalább is a patch óta. Full fogyatékosok a védők. Most én is visszaálltam 4 védőre, mert habár gólképes felállás, így 1el több szefos védő van a csapatban, akire figyelni kell
Játszhatod, ha ahhoz van kedved, de készülj fel rá, hogy nehéz dolgod lesz a védekezésben.
-
EA's hit
őstag
válasz
bubuska10 #4656 üzenetére
Juvés, de Zizou még az én időm előtt játszott ott (2001-ig, én meg 2002-2003 körül kezdtem el igazán nézni a focit és egyben a Juvénak szurkolni, szóval hozzá annyira nem kötődtem soha. Persze zseni volt, meg minden, de na, amikor én elkezdtem nézni a focit, ő már annak a Real Madridnak a játékosa volt, akik már az első naptól kezdve unszimpatikusak voltak (meg a franciáké, akik dettó
).
Közben építgetem a Juvés külön csapatomat is, de hát ott is csak kispados a 94-es lapja
A kapuból nagyon hiányzik még Buffon (ő mondjuk az alap csapatból is), de hát csak nem akarják beadni az ikon pickek, 500k-m meg egyelőre nincs rá
De ami késik, nem múlik
-
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz
bubuska10 #4595 üzenetére
Ènis egyik haverral szoktam megoldani rush objecteket de akkoris sírunk azon hogy milyen nyomorèkok játszanak ..Vagy elől áll ès nem csinál semmit csak kèri a passzt(legtöbbször lesen)vagy játszani nem tudnak de mèg arra sem kèpesek hogy az objectek alapján válasszanak embert...mi is azon agyalunk keresünk mèg 2másik magyar srácot ès úgy toljuk 4v4 mert agyhalottak közt nehèz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest