Új hozzászólás Aktív témák
-
miro.
senior tag
válasz
T0rnad0 #6139 üzenetére
Pont ezert nem folytatom ujra.
Elgondolkodtam,hogy a pl-nel elkezdtem,jatszottam par rivals meccset,de meglattam,hogy a totsok 95%-a fodder igy semmi ertelme nincs csak azert,hogy 20-50-k-s kek lapjaim legyenek.
Ha van 200-250k-d akkor 5 perc alatt csinalsz egy tots kezdot. -
bodnar123
őstag
válasz
T0rnad0 #2149 üzenetére
Egyszerű a képlet. Valaki megteszi. Sokan megteszik. Ezért megéri. A cégeknek az egyik legnagyobb kiadás általában a reklám. Ez az egyik legfontosabb dolog a profit érdekében. EA-nek ez elég jól megy, mert rengeteg ingyen reklámot kap. Streamerek, "esport", és a közösségek is fenttartják a hypot. Ehhez nekik elvileg egy kanyi vasat sem kell költeni. Ha senki nem nyitna sorba nagyokat, csak 4-5 havonta, akkor nem lenne ott a mézesmadzag. Ha mindenki nyitna, akkor meg nem kéne storeból senkinek packot venni, és a lapok is értéktelenek lennének. Magyarul elesnének sok profittól. Ennyi. Aki meg véletlennek mondja ezt. A nyári hónapokon át tartó sok ezres minta még jobban kiadta a számokat. Persze ez hasonló conteo, mint a meccs közbeni ai nehézség váltás. Valaki még azután sem hisz benne, hogy véletlen a játék kiírta, hogy change difficulty. Szerintem nem a világ negnagyobb összeesküvés elmélete, hogy egy millió dolláros cég mindent megtesz a profitért. Bár sajna a játékfejlesztést portások készítik, de vannak ott marketingesek, pszihológusok... Nagyon okos emberek. Pontosan kiszámolnak engem és Nándit is. Közben tömik a zsebüket. Ez a kapitalizmus
Tegnap hirtelen felindulásból befejeztem a rivalst. Sikerült 2. osztályban megállni, így ott már biztos nem játszhatok meccset.
Nyerő szériában nem tehettem meg, hogy abba hagyjam. Mivan ha jön megint egy olyan nap mint pár napja, és 15 meccs kell egy győzelemhez. Véletlen.
-
Jinxb1rd
addikt
Nem ebből, de a másik pakkból esett még egy de bruyne, ezúttal eladható formában.
Egyébként kivételesen nálam Pc-n teljesen játszható. Alig találkoztam laggal. Az elején volt egy kis szívás vele, azóta nem tudom mit csináltak a fiúk, de így egész jó.
Ezt a pakkes sírást meg nem értem, ha nem öltök bele időt, persze hogy nem esik semmi. Én biztos vagy 5x annyi pakkot kinyitottam már, megcsináltam egy csomó objective-st. Bronz csapat, silver csapat, first owned csapat, 500 gól, 500 assist, moments pakkok... Van egy csomó, csak csinálni kell, nem a heti egy rivals pakktól várni a csodát. Vagy kereskedni kell. Azt is vegyétek figyelembe hogy részvényeseknek mindig csak akkor nagy a szája ha nyernek, mikor veszítenek nem akkora.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Crucial 240GB SSD eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged