- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnarbenede
tag
-
bodnarbenede
tag
válasz
szabyka95 #1404 üzenetére
A gond, hogy ha másodperces delay van és nem vesz be gombokat az nem csak neki van. Szóval más jó játékos is ugyanígy jár, és utána együtt vívnak kiki meccset a 3-4 lossosok között. Na most Kristóf egy xbox series s erő birtokában kehet még ebből is vesztesen jön ki.
Amúgy én 8w 3l- al állok. 3 hét alatt egyetlen konzolos ellenfelem sem volt wl-en. Ráadásul pl tehnap a 12 meccsből mindenki jól védekezett (nem támadott le, tartotta a formációt, right stick switching). Ahol nyertem, ott kb mákkal, vagy a játék által nyomva nyertem. Nem tudom mi ez a matchmake...
-
miro.
senior tag
-
-
Sandros112
tag
válasz
szabyka95 #1111 üzenetére
Egyébként ez tényleg ilyen. Én 3 évvel ezelőttig csak és kizárólag pc-n játszottam mindennel. Akkor vettem xbox-ot és nem hittem a szememnek, hogy az addig pc-n tökéletesen futó NBA2K, hogy lett olyan játék xboxon, hogy gyakorlatilag lehetetlen volt benne védekezni, mert korcsolyáztak a játékosok a pályán.
A konzolban az a jó, hogy nem kell fejlesztgetni, bekapcsolod és játszol, míg a pc-re elkölthetsz több havi fizetést. -
miro.
senior tag
válasz
szabyka95 #1127 üzenetére
Miert erzem azt,hogy ezeknek a hibalehetosegeknek vegtelen listaja van itt?
Mindennap jon valami uj.
Monitor,kabel,szerver,ha eros csapatod van eroset kapsz,ha szar a neted tied lehet a kapcsolati elony ,pack nyitasnal bronz csapat,ha sok penzed van direkt lehuzza a jatek a csapatodat,hogy vegyel es igy tovabb.. -
bodnarbenede
tag
-
bodnar123
őstag
válasz
szabyka95 #1098 üzenetére
Ezt értem, de ha pl 24, akkor a matchmakenél ugrál 24-28ig vagy akkor stabilan 24, vagy ha 28 akkor stabilan 28? Az a bajom, hogy beköttetném én a digit, csak az áldozattal járna, és ha ugyanolyan szar lesz... Akkor
Mindenesetre én nem értem ezt az egészet. Itt voltak a tcomtól, bekötni a netet a flip helyett. (Ugyanúgy telecom). Azt mondta a csávó, hogy egyik érték pirosban van. Így nem is adhatja át a netet. Megnéztük a régi flip is ugyanaz. De közbe igazából napi hasznàlatból nem volt gondom. Milyen értéket látnak,ami nem ping és nem pocket loss és nem gyorsaság. Jelerősség. Azt vajon mit takar.
-
-
Digestive
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged