Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Ez vmi bug? Most másodjára fordul elő nálam is
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Szerintem fejlesztenek mert kènytelen lesznek fejleszteni!Pl megjött a nyakukra az ufl is ami amúgy nemrossz game(persze grafikai alapon kell bele mèg munka de összesègèben nem olyan sokkal rosszabb mint a fifa!)
Szerintem kell hogy reagáljanak valamit főleg hogy sírt a szájuk hogy a tranzakciók is elmaradnak ezért is hozták be a fizetős season Passt....
De persze hogy elmaradtak a fizetések mikor szar volt a game.
Vannak jó ötletek csak az a szégyen hogy eddig ezeket nem hallgatták meg!
Èn trialból lefogom vágni hogy van-e èrtelme pénzt kiadni rá.10+ ève fifázom mindig elitben vagyok meg minden wl rank 1-3ig megvan ha úgy látom van èrtelme rámegyek ha azt veszem èszre hogy nem változott annyit amennyit kène akkor off....
Ha nemlesz trial lehetőség akkor szintèn off ès megmarad az ufl!
Nagyon komoly aggályaim vannak úgyhogy kiváncsi leszek mi teljesül ebből a nagy igèret halmazból!mert jól hangzik hogy a community akarta a változásokat eddig ilyen mèg nemvolt èrdekes lehet -
Sirandrish
legenda
válasz
bodnarbenede
üzenetére
96 R9et most kaptam meg néhány napja először...azóta már vagy 7et raktam SBCbe.
Nem tudom miért akad be 1-1 player mindenkinél.. -
Sirandrish
legenda
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Nekem is van még.
-
EA's hit
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Fifty-fifty. Vagy igy lesz, vagy nem
-
EA's hit
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
5 ev alatt legalabb 5000 (de lehet hogy 2x annyi) packbol egyetlen toty tudott esni, Marquinhos 3 eve. Iden a toty is kimarad, mivel a gepemet 3 honap alatt sem tudta megcsinalni a szerviz, szoval oktober eleje ota elvono van, ami meg mindig tart. De ha van promo, amit nem banok hogy kimarad, az a toty, szivbol gyulolom, minden evben messze a legrosszabb 2 hete ez a jateknak.
-
miro.
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Igen,mi ps-en imadjuk ezt a jatekot.
-
miro.
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Szivom a vered csak te.
En nem tudom mi van,de a mi profilunk valami brutal boostot kaphatott.
Ma a 10 coinos pack-ben egy 88-as volt,a 82x2ben egy de jong..
Lassan masfel hete omlik a magas fodder.. -
neo81
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Nekem innen 2-3 játékos álomkategória, de az is igaz, hogy jobb spíler vagy, mint én.
-
miro.
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Hogy tudsz ennyi idot ebbe belefektetni,hogy allandoan keresed a szerveketet,az embereket nezed honnan jatszanak,a cheateket,az osszeeskuves elmeleteket… imadom.
Te vagy az igazi fuggo.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
bodnarbenede
üzenetére
-
bubuska10
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Ráadásul holding helyett deep lying playmaker ++. Sokszor láthatták játszani.

-
Aguinaga
őstag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Hát ez az. Meg kell várni Buffont..
-
Digestive
veterán
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Pedig eskü az idén is pont ugyanannyi pénzt költöttem pontra, mint az előző években... Nullát!
Úgyh nem értem most miért jutalmaz.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
A teleportálást nem szoktam érzékelni de tudom, hogy valakinél előfordul. Az még az a dolog amit az ember könnyebben lenyel mert tudod, hogy a játék szar.
De a passzsávba belépés utáni 5 méteres elpattanást míg az ellenfélhez ragad ilyen helyzetben a labda, a folyamatos lassú animáció miatti labdavesztést, a cseleknél elpattogó labdát, ha megfordulok labdával hosszú megtolást nehezebben nyelem le. Mert ebből van meccsenként 10-15
Ja a kedvencem az a becsúszás mikor átugorja a játékosom a becsúszó embert és egyértelmű szabálytalanság lenne ehelyett átugorja azt rendszeresen átesik rajta vagy érkezéskor esik össze. Nem szabálytalan cserébe a labdát elvesztem
-
Aguinaga
őstag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Milyen az a Raul... én most hero Smolarekkel nyomulok Pajor mellett, meglepően jó néha, máskor meccsekre eltűnik.. Persze a Pajor ugyanez, de az ritkábban.. bár fodderem se nagyon van, mindenből a minimum bír jönni.
-
EA's hit
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
En anno a sajat ugyemnel megkerdeztem tobbszor, tobb ugyintezojuktol is chaten, hogy hol, milyen szervnel lehet beperelni a ceget? Na nem mintha tenyleg elmentem volna valami nemzetkozi birosagra, de erdekelt mit irnak. Hat konkretan semmit, akarhanyszor kerdeztem, nem valaszoltak ra semmit
Igazabol nem vartam mast, de basszus ilyet egy ceg egyszeruen NEM tehet, hogy nem ad tajekoztatast a fellebbezesi, panaszkezelesi lehetosegekrol. Tudom, mert dolgoztam ugyfelszolgalaton, ahol ha egy ugyfel megkerdezte volna tolem ugyanezt es en megtagadom tolem a valaszt, meg aznap kirugnak, az ugyfel meg talan engem is beperel
De hat ezek a jogszabalyokat is leszarjak, felette allnak mindennek, talan meg a fizika torvenyeinek is. Legalabbis ezt hiszik, es sajnos nincs is okuk mashogy hinni. -
miro.
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Ingyen se kezdenem ujra az elejetol az egeszet.
-
thebigK
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
adtam kb 5.000ft értékű cuccot, a play pro 17euro, a játék legolcsóbban meg most 28 dollár, nem igazán értem a matekodat
-
thebigK
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
fiókban rohadó procihűtő, 120as venti, meg egy HDD a haver fele, cserébe befizetett egy havi pro-ra
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Sztem a gold lapnak csak 2 weakfootja van. Jók a playstyleok, kp-ra pont ez kell. 5 cselező, beveri 20ról is ha kell és fullos a passza. Elkéne már engedni ezt a kp-ra 70 meg 80 defes játékos kell. Minek? Játszátok a játékot és a csatárok jobban szerelnek mint a védők. Nagyjából a kp-n is ez érvényesül. Több értelme van a támadást boostolni mint a védekezést szerintem. Múlthéten Havertzel meg az 56os defjével a kp-n mentem 9 vagy 10 wint nem tudom már. Semmit nem számít. Nagy 196 centis cula a kp-n, a labdákba ugyanúgy beleér, fizikálisan meg max akkor nyomják el ha a játék úgy akarja.
-
toxicjew
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Igen, a ps+ meg a role+ a meta. De én már leszarom
Most ez lesz a csapat, aztán 1 hét múlva másik, amíg meg nem unom az egészet. Azt hiszem elfáradtam/kiöregedtem a kompetetiv fifabol. -
Kristof_94
Topikgazda
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Első héten 2x is a másik svájci jött, gondolhatod mennyire boldog voltam...

Nekem jelenleg csak ez okoz örömöt a játékban, ha a kedvencekkel játszhatok. Sajnos annyira sz*r az egész, hogy felesleges is mással próbálkozni. -
thebigK
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
el kell adni, távoli rokonoknak meg is van az ajándék az árából
-
thebigK
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
az a csúnya valószínűség számítás
gratula ide is! -
toxicjew
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Szép
-
raven84
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Gratula!
-
bubuska10
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Ha ez igaz, akkor ez rá a magyarázat. Redditről van. Div 3-ast simán összedobja Elite esportossal. Valszeg azért mert kevés a ténylegesen alkalmi, bénább játékos online, és emiatt kitolták a Divíziók közötti különbséget meccs indítás előtt. Amire tavalyelőtt volt már konkrét példa, amikor nem értettük miért jönnek a Season végén gold csapatokkal Div 2-be.
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnarbenede
üzenetére
nem arról volt szó, hogy nem div alapján lesz friendly hanem a friendly "forma" alapján. Gondolom itt azonos (legalább hasonló) win-lose arány lenne
-
EA's hit
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Urban legend, placebo, vagy hivd ahogy akarod. Pont mint a wl-es teoria hogy forma alapjan ad ellenfelet. Egyik sem tobb talalgatasnal.
-
Aguinaga
őstag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Tuti nem véletlen, csak aki nyit egy if Lacazettet, mint én, az tuti nem fogja nagy dobra verni, mint aki a 3. próbára nyit egy Dinhot.
-
david368
aktív tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
2 milla coin mint írtam, volt fodder a klubban + folyamatos grind.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Hagyjuk már ezt az állandó konteógyártást. Ja valakinek épp szerencséje van mint a kaszinóban. Ennyi az egész. Máskor meg másnak van. Inkább örüljünk a srácoknak.
-
miro.
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Dehogynem.
Totyra szepen el lesz rakva. -
Kristof_94
Topikgazda
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Nekem 2 rivals és 1 wl token, szóval sokra nem megyek vele. Szerintem valami pack lesz belőle, de még korai. Nekem csak a rivals a lényeg, hogy meglegyen a 2-2 token, hátha szerencsém lesz.
-
thebigK
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
van 2 rivals meg 2 wl tokenem, szóval felejtős
-
thebigK
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
ne is mondd....
-
taylorp
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Én meg quick sell-ezném Kelleher-t.
-
thebigK
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
most a nyitástól eltekintve a content részére gondolok, de igen, ez segít a megítélésében
-
EA's hit
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Termeszetesen Raul, ha neha egy kicsit elvezni is akarod ezt a foshalmazt.
-
raven84
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Vini, egy varacskosdisznó.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Az a bajom, hogy a gép bármikor képes megszopatni world classon egy góllal akkor meg már eleve nem kaphatok 1600nál(?) több pontot WC-n bármennyi gólt lövök így meg kénytelen vagyok belemenni 1-2-vel több legendaryba. Mondjuk bronz csapatokat is nagyon max 3-t kapok 1 sb hét alatt
-
miro.
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Sztem toty-ig azert ez egy jo lap lesz.
De oszinten leszarom. Orulok,hogy most kurva jo volt wlezni,meg nagyon elem rivalsban.
Raerek majd akkor idegeskedni ezen.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Amikor ott van nyilván nem szoktam, így általában este 9 után van rá némi idő, akkor már alvás van. Csak akkor meg már hulla vagyok. Ilyen, ha már öreg az ember.
De azért még próbálkozom. -
toxicjew
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Van egy kis autista beütése a gyereknek. Az élet idővel helyreteszi majd
-
Digestive
veterán
válasz
bodnarbenede
üzenetére
EA Helpen belül azt a témakört válaszd ki, hogy
Segítségre van szükségem a feltört fiókommal kapcsolatban
Legalul ott lesz a chat/csevegés opció. Ezt nem mindegyik témakörnél ajánlja fel.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Kiemelsz egy dolgot. Csak azt is látni kellene, hogy ilyenek nélkül egy 75 paces védő 5/5 megfutja a 95 paces támadód hátrányból. Iszonyat ritka az olyan gyorsaságú cb mint Van de ven pl. aki ténylegesen iszonyat gyors. Itt meg Süle játszik rb-t valakinél és amellett is nehezen mész el mert egyszerűen rövid távon is gyorsabb meg hosszabban is. Az egész játékot átkéne írni, de ha már így alakult és ezen balfaszok változtatni akkor ha tetszik ha nem kell valami amivel tudsz előnyt szerezni ha ügyes vagy. A stepover sem egy olyan dolog volt, hogy azzal iszonyat előnyöd volt, csak szimplán tudtál lépéselőnyt kialakítani. Most mivan? védvonal high és a gép nyomkodja a lescsapdát helyetted aztán ha szerencséd van pont tudsz egy magas indítást adni a támadódnak. Nem feltétlen a védő AI-t kéne lehúzni inkább a támadót fentebb. Ha normálisan mozognának a támadók és beindulnának azzal ellehetne hozni a védőket és nem lenne tömörülés. De most max szélen lehet bontani, középen esélytelen. Nem hiába játsza minden egyszerűbb játékos azt, hogy kontrákra meg letámadásra épít. Ott nem kell felállt védelem ellen szenvedni csak labdát szerzel az ellenfél térfelén és egy erős passzal helyzet van általában.
A cselhuszárok meg totálisan lelettek szopatva idén nem hiába szenvedek én is. Nem működik a cselek 90%-a normálisan. Pont az egyszerű sablon játék az ami megy. Ezt a cselezést egyébként sokan úgy említik mintha kurva könnyű lenne jó cseleket jó időben meghúzni. Ha ez lenne akkor mindenki ezt csinálná nem azt, hogy baszkodják előre aztán úgyis belehibázik a gép egyszer.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Kellene egy olyan skill amivel ha ügyes vagy minimális előnyt tudsz csinálni a védővel szemben. Ilyen volt régen a stepover vagy a nutmeg. A speedboost is hasonló volt idén csak minden mást annyira lebutítottak, hogy nem is maradt másod. A lövésekkel sem az a gond, hogy overpowered, hanem, hogy a playstyleok. A finesse,trivella,power shot timed nélkül is működik 40 méterről. Simán lehetne butítani addig, hogy timeddel legyen ilyen hatásos legalább ennyit tanuljanak már meg az emberek.
-
neo81
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Azt hol lehet megnézni, hogy milyen országból van az ellenfél?
-
miro.
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Aha szerinted az ugy mukodne,hogy a csapat egyhanguan,nagyon demokratikusan azt tenne csak ki,aki onzozik.
Aha.
A legnagyobb butasag lenne ennek a kozosegnek barmifele jogot a kezebe adni.
Kihagynal egy helyzetet es ketto mar kivagna teged.Felvettem egy golt,kesobb megmutatom.
Siiiiirtam.
-
szabyka95
őstag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Az ellenfelek 50%a konzolos
-
szabyka95
őstag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
miert nem valt at old genre ha a new gen szar konzolon?
allitolag az nem akad -
toxicjew
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Amilyen a játék, olyan a játékosbázis
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Hát a döntetlennél való kilépegetésekkel se csinálnak semmit évek óta.... Pedig szerintem nem lenne olyan bonyolult. Aki kilép döntetlennél a másik félnek instant win.
-
raven84
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Régen ezekért a kaszinó pakkokért életem, idén még egyet se raktam ki.
-
Zimmi91
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
89 lapok helyett 86os lapokat kellett vna vennem
na mind1, elvannak azok még transferen hátha egyszer azok is kilőnek 
-
miro.
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Olyan mintha a fifa 2010-el jatszanal.
Nevetsegesen szar. Ha a pes nem tud konkurencia lenni,akkor az ilyennek meg kisebb eselye van.
Egyenlore.8win reward egy Maignan.
Amugy a ket db 86+os packbol ket 86-os,a 82+x10bol egy 84 illetve a totwbol ket 80-as.
Nevetseges.
Kabelrol jatszottam amugy,tenyleg oriasi kulonbseg van.SE.
6bol nyertem 4-et.
Majd 11-nel meg mindig 4-nel voltam.
Aztan az utolso 4-et galazva nyertem.Eladjak ezekkel a fasza promo lapokkal az egeszet allandoan,kozben meg eselyed nincs megszerezni oket.
Hany fasza jatekos lenne,amit megtudnal kapni ezekbol,de konkretan ha evente 1-2 lejon a felso ket sorbol,akkor mar Isten vagy..Itt van ez a kis Bellingham objektiv.
Megnezed a packokat es komkretan semmit nem kapsz erte.
80+x10 az nagy esellyel meg nem is wo.
Minek akkor ilyenekbe idot tenni. -
toxicjew
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Hidd el, az nagyon alfa állapotban volt. Nem véletlenül tolták el, talán a pes szintjét kapargatta, de fuh. Sztem még a december is korai lesz neki...
-
Digestive
veterán
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Teljesen rapszódikus. Én is buktam el a kvalit, utána meg 15/10 lett a WL.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Kiégtem!

Amúgy a spanyol objectivet is nyomtam közben, ami nem igazán segített a helyzetemen.
Olyan delay volt, hogy botrány... -
Nandinagy
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Ja erről hallottam, nevetséges
Értem, hogy baszta a csőrét az embereknek az 5 védő, de nem a védőket kéne lebutítani hanem a támadást nem kellett volna szétcseszni idénre. A magas labdákra még mindig idióta módjára helyezkednek a védők, az 5 védő legalább adott egyfajta biztonságot. Egyszerűbb lebutítani a védőket is mint megcsinálni azt amit elbasztak idénre támadó oldalon.
-
tenaijo
tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Azért az vad lenne, ha látnád a másik publikus IP-jét...
Bár az EA-től minden kitelik...
Btw tegnap valaki tolta a WL-t PC-n? Olyan undorítóak voltak a szerverek, csodálom, hogy twitteren még nincs szokásos bocsánatkérő üzenet.Kristof_94: van egy default, amit az EA szerint IRL nyomnak, azt ajánlja fel a játék, amúgy nem számít.
-
miro.
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Ilyen utoljara a james bondba volt.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
De egyébként azt, hogy ki milyen országból van azt mi alapján tudjátok? Mármint oké, hogy valaki mondjuk Norvég állampolgár, de az nem jelenti automatikusan, hogy ott is van perpill.
Nekem sincs semmilyen arra utaló jel, hogy Magyar vagyok. Minden angol, a csapatnév, klubnév, mezek. -
szabyka95
őstag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
mert ugyanazon a szerveren voltak, mint te
Nem tudom, hany szerver van europaban, de azt igen, hogy mindegyik kozep europaban van -
szabyka95
őstag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
nem tudom, a jatek maga szarul van megirva
-
miro.
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
A szamoknak fogok hinni. Ha jobb a ping,ha a psen belul azt irja,hogy nagyobb a savszelesseg,akkor lehet benne valami.
-
szabyka95
őstag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
keress ra "directx12 full screen exclusive vs windowed borderless".. jatek fuggo
-
miro.
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Ezt mar speciel jobban elhiszem..
-
miro.
senior tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Ott van az alairasomban,hogy ps5.
-
Digestive
veterán
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Gazdag?
Hát nézd már! Annyi pénzem sincs, hogy megvegyem a packot.
-
szabyka95
őstag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
igen, digi, tarsashaz
fc pontot csak draftra koltottem, sose vettem, csak amit elorendelesre adnak -
bodnarbenede
tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Nem is lett meg. 4 lehetőségem lett volna. Mind glitch abuser volt. Ez van. Mondjukez a csapat még úgy sem acélos. Viszont jött egy untrade van dijk.
-
cettlee
őstag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
halo
én steames accountot vettem. nem lehet és nem is akarom összekötni a saját accommal mert igy el tudom adni külön.
ha fifázni akarok át kell jelentkeznem. -
Sirandrish
legenda
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Nah ez érdekes, mert erre nem számítottam.
Egyébként szerintem az EA app a steames verzióhoz is kell.. -
Nandinagy
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Perpill 2, de nem igazán próbálkoztam még feljebb menni idő hiányában.
-
Digestive
veterán
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Ó az engem semennyire sem érdekel.
Én a saját játékommal szórakoztatom magam. Próbálok szépen játszani, meg cselezgetek. Másodlagos, hogy nyerek e.
-
Mrguba
őstag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Meg a kibasztt golorom....foygatekosokkal kell jatszanom.---15.ik golnak is rulnek mert ok a jampik....hanyok amr etol is
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Ez vicces, jelenleg Pesten élek de alapjáraton Szabolcsi vagyok illetve laktam Debrecenben is szóval volt szerencsém több helyről is játszani. Egyik sem volt olyan vészes, hogy ne lehetett volna meccset nyerni. Az, hogy lekerült a pentium 2es szerverekről megint mit akar jelenteni?

A legtöbb ember sosem abban keresi a hibát, hogy ő szar vagy kevés hanem mindig a játék a hibás. A fifa egy szar játék, de nagyon szélsőséges körülmények kellenek ahhoz, hogy annyira rossz legyen mint amilyennek néha leírjátok.
A monitor vs tv egy valós "probléma", de nem akkor ha 7 wines játékos valaki. Ehhez először normálisan kéne tudni játszani, hogy az ilyen finomítások számítsanak.
Egyébként ha annyira szar a kapcsolatod, hogy teleportál a játékos az mitől lesz a játék hibája? Nem a neted tehet róla? Innentől kezdve feleslegesen idegesíti magát valaki olyan dolgon amin nem tud változtatni. Vidéken én is 50es pingel mentem 14-16 wint 2 éve, és? Megtanultam együtt élni vele, már tudtom mikor mi, hogy fog működni. Ez mindig csak gyakorlás.
"Mit gyakoroljunk? Hogyan lehet lyukas kerekű trabanttal 130-al bevenni a kanyart?"
Egy ilyen mondatot maximum akkor írhatnál le ha egyébként egy kurva jó játékos lennél, addig nem igazán értem mi a lényege az egész mondandódnak.#930Jinxb1rd
Egy fps játékot még mindig halál feleslegesen hasonlítasz a fifához, mert maximum annyi közös van bennük, hogy mások ellen játszol. Itt nincs akkora létjogosultsága az fps-nek mint ott. A monitor vs tv vita nem fog számítani mindaddig míg valaki az alap játékokat vagy védekezést sem tudja megcsinálni a játékban.
Ez még mindig az a vita mikor a külső tényezőket akarod jobbá tenni holott a játékod ezer sebből vérzik. Elárulom neked, hogy amíg nem jó játékos valaki addig mindkét esetben nagyjából hasonló eredményt fog elérni a legjobb setuppal mint egy szarral. Ezek nem számítanak annyit mint az emberek gondolják. Ezért szeretem többek között mikor az emberek kuncsorognak a profik taktikája miatt. Baszhatod tekkz 4231 taktikáját ha nem játszol olyan szinten. A gyerek top játékos lenne bármelyik taktikával, csak neki épp ez tetszik és ennyi.
Az, hogy valakinek szar a nete és 90-es pingje van vagy épp szar a gépe és szaggat a játék egy olyan dolog ami bár külső tényező de a te hibád. Mintha amiatt sírna valaki, hogy a corsa-val miért nem nyerhet a Nascaron. Attól, hogy szar a játék ez még a játék hibája. -
Nandinagy
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Hogy micsoda?
Nem tudom ezekről mikor beszéltem tényként.
Itt nem az a lényeg, hogy valaki leír valamit ami szerinte működik. De utána ne hivatkozzon már magára felvilágosult emberként mintha neki automatikusan igaza lenne
"a történelem ismétli önmagát". Beszarok, mintha Nostradamussal beszélnék.
Az emberek nagy része nem akar fejlődni, azt hiszi ő automatikusan jó valamiben. Nem szégyen a jobbaktól tanulni, meglehet nézni hogy csinálja az aki jobb és próbálni másolni. Nyilván ha van tehetséged hozzá akkor hamarabb fog menni, de az élet melyik területén nem így van? -
T0rnad0
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Melyik böngészőben próbáltad? Ha jól rémlik nekem csak Edge-ben hozta be a chatet.
-
mr.dana
aktív tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Ezektöl ne várjatok semmit szerintem - bár PC -s beállításokba már nem mernék beleszólni - de máshol dőlnek el ezek a dolgok ..
Emlékszem v 10 éve de lehet inkább 15 az .. mikor lan kábelt dugdostuk át fifánál - de igazából sz sem számított ..
Én valójában egyet figyeltem meg .. ha a kontrolleren egy csík van már csak - akkor lassabb a csapat ( a szokásoshoz képest is - úgy értem )* bár ezt írja is : 1) es pont .. hogy kábelen csatlakoztasd ..
csak hát nekem qwa messze van a PS * -
thebigK
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
akkor nem tudom most miért ennyire hulladék, de kínkeserves, élvezhetetlen, játszhatatlan az idei
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Ennek most nem értettem teljesen a logikáját de ok.

Egyébként az rendben van, hogy a legtöbbet a játék attól függ, hogy az ember milyen közel van a szerverekhez. De ezenkívül sok mindent elintézhet, hogy kihozza ebből a maxot és a legtöbb ember erről nem tud:
1) Gamepadot kábelen keresztül csatlakoztatja (minőségi gamepadot, nem gagyit szintúgy minőségi usb kábellel)
2) Magas frissítésű monitort használ
3) Kikapcsolja a vertikális szinkronizációkat, a G-synchet, mindent. Az alacsony késleltetést is nvidiában
4) Lowra rakja a grafikát, hogy minél magasabb FPS-t érjen el (így még kevesebb lesz az input lag)
5) Cat6 UTP kábellel csatlakozik a nethez
6) Forwardolja a portokat a játékhoz
7) Aktiválja a QoS-t a PC gépen
8) QoS routert vesz, amibe lentebb veszi a globális sávszélt, hogy elkerülje a bufferbloat-ot
9) Ingame kikapcsolja, a playstyle felvillanásokat meg mindenféle értelmetlen in game effectet, reaction time modificationt is.+1) Pc-seknek: Kikapcsolni a cross-playt
I mean... a Telekom routerje, amit bridge rakattam, ő és az új routerem Cat5e kábellel van összekötve és csak emiatt rendeltem egy 30 centis Cat6-ot cserére. Mert annak a legkisebb a jitterje.
És úgy tűnik nekem azóta jó lett. És kezdek arra gyanakodni, hogy inkább input lag volt-e az, ami befolyásolta a játékaimat és most sikerült mindent annyira optimalizálni, hogy kb 20-30%-kal jobb teljesítményt tudok tolni? Pár napja kényelmesen akartam játszani Manager módot, ezért átültem volna a nagy TV-m elé (60hz) és bluetooth-ról toltam volna.
Az élmény szörnyű volt reszponzivitás terén, visszaültem inkább.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Tegnap neki estem az evo friendlinek, mert 6-ot kellett összesen nyerni a Weah Cannon Evo-jához.
6/6 win. Bár a játékmenet az első 5 meccsig leírhatatlanul smooth volt.
-
Digestive
veterán
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Na mibe fektettél?
-
Santana01
aktív tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Játszottam hétvégén 15/7 lett és még mondhatni élveztem is a játékot..viszont három olyan meccset buktam amit nyernem kellett volna.
-Egyiknél 3-1 es vezetésnél a 70. perc körül kidobott a szerver és bukó.
-Másiknál vezettem 4-3 ra..utolsó utáni percben adom haza a kapusomnak mire az be áll a kapufa mellé rá pattan a labda majd szöglet..persze azonnal gólt kaptam belőle majd a hosszabbításban hasonló szerencsétlen gólokkal kikaptam.
-Harmadikra már nem emlékszem de hasonló szitu volt az is.
-
Digestive
veterán
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Most jött egy packban eladható Griezman, Courtois, Barella, meg egy noname IF.
-
EA's hit
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Mutatja, csak el van dugva. Objectiveken belul nyomj egy LT-t, es ott ki tudod valasztani a player es manager carrier (+pro clubsasszem) objectiveket is.
-
mettek
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Végre más is érzi a delayt. Engem nagyon zavar. Sok meccsen pont ez van hogy nálam 1 sec a másiknál meg 0.x a delay és nem tudom lereagálni a cseleket meg a betöréseket. Iszinyat bosszantó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
gratula ide is!
LendvaiFeri1
Kristof_94